22 termék

BABY born Interaktív baba - különleges téli kiadás
17 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Baby Born Interaktív baba különleges téli öltözékben. Ha lefekteted, lehunyja szemét és bájos álomra szenderül. Ébredés után ha megéhezik, megszomjazik egyszerűen megetetheted. A hasán lévő gombot megnyomva jöhet a bili vagy a pelenkacsere. A Baby Born Interaktív baba kilenc funkcióval rendelkezik.


Baby Annabell Interaktív baba kiegészítőkkel, 43 cm
17 990 Ft
17 290 Ft
+ ingyen szállítás

A csodaszép, bájos babát kékbe öltöztették, s mindezeken túl valóban úgy viselkedik, mint egy igazi kisbaba. Baby Annabell számos életfunkcióval rendelkezik. A babát könnyű elaltatni, elég, ha az ember az ölében ringatja és rövid időn belül behunyja szemét, és elégedetten elalszik. Ha valami nem tetszik neki, elkezd sírni. Orcáján valódi könnycseppek gördülnek le. A baba etetésére szolgál BABY Annabell kedvenc kis cumisüvege. De vigyázat, BABY Annabell pisilni is tud! Arca gyengéd cirógatását vidám gügyögéssel hálálja meg.


Baby Annabell Sophia hajas baba
13 361 Ft

11 560 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Baby Annabell testvére, Sophia egy mosolygós és barátságos baba gyönyörű szőke hajjal, akinek mindig jó kedve van. Sophia szereti, ha fésülik a haját, és mindig nagyon türelmes fésülködés közben, vagy amikor ifjú anyukája copfot készít neki.


ZAPF CREATION Sally szőkeség

ZAPF CREATION Sally szőkeség

Értékelés: 3,5
12 500 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Sally egy puha baba hosszú szőke hajjal, amelyet a lányok fésülhetnek és különböző vicces frizurákat készíthetnek belőle. Sally, 63 cm-es magas baba minden kislány legjobb barátja lesz.


ZAPF CREATION Interaktív baba

ZAPF CREATION Interaktív baba

Értékelés: 4,5
19 590 Ft

17 510 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Baby Born Interaktív baba mérete 43 cm. A baba haja hosszú, fésülhető és befonható. A játékhoz különböző tartozékok is kapcsolódnak. A terméket 3 éves kor felett ajánlják.


Klein Fésülhető babafej

Klein Fésülhető babafej

Értékelés: 4
10 090 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

KLEIN fésülhető babafej, sok kiegészítővel kislányoknak 3 éves kortól, akik szeretnek fodrászt játszani. Könnyen kezelhető, kiváló minőségű műanyag termék. A babafej anyaga teljesen veszélytelen, káros anyagoktól mentes, biztonságos. Segítségével nemcsak csodás frizura, hanem tökéletes smink is készíthető. Ez a kreatív játék azoknak a gyerekeknek való, akik szeretik és követik a divatot.


ZAPF CREATION Soft Touch - fiú-21%
20 390 Ft

15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

BABY born baba body-ban és sapkában. Teste kellemes tapintású, válla könnyen mozgatható. Örülni fog, ha megeteted. Amikor szomorú, babakönnyeket hullat. Szívesen pancsol a kádban, és amikor elfárad, fektesse a hátára. A baba lehunyja a szemét és elalszik.


BABY born Idősebb fiú testvér-19%
22 290 Ft

18 000 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

fiún csíkos póló, farmernadrág nadrágtartóval és divatos cipő van. Kedvenc szórakozása a bújócska. Könnyen elbújik, hiszen térde behajlítható. A baba maga áll.


Baby Annabell Annabell Baby Fun-19%
13 790 Ft

11 120 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

My First Baby Annabell Baby Fun egy nagyon élethű kialakítású baba, aki úgy néz ki és úgy is viselkedik, mint egy igazi kisbaba. Az interaktív baba reagál a különböző érintésekre és mozdulatokra, hangokat ad ki, sír, nevet és énekel. Az anyag test puha és hajlékony, ennek köszönhetően kellemes tartani és dédelgetni.


Baby Annabell Asztalra erősíthető etetőszék
8 370 Ft
+ ingyen szállítás

Az események középpontjában, nem figyelmen kívül hagyva. Ugyan Baby Annabell még mindig legszívesebben a saját üvegéből iszik és lassan tanul meg enni, ennek ellenére mégis a többiekkel szeretne ülni az asztal körül. Ennek a kényelmes, asztalra rögzíthető etetőszéknek köszönhetően minden étkezésnél jelen lehet.


Baby Annabell Baby Annabell Téli szett
8 500 Ft
+ ingyen szállítás

A fagyos időjárásra a Baby Annabell® babának el van készítve a meleg overall. A kapucni puha szőrmével van díszítve. Tartoznak hozzá rózsaszín ujjatlan kesztyűk is, amelyek az overallhoz zsinórral vannak csatlakozva, hogy a Baby Annabell® ne veszítse el.


Baby Annabell Newborn szívdobogással
9 009 Ft

8 010 Ft
+ ingyen szállítás

Baby Annabell Newborn szívdobogással az alvásból játékot csinál. Ha megnyomod a baba hasán lévő szívecskét, meghallod a szív dobogást és a nyugodt légzést. Tudományosan be van bizonyítva, ha a gyerekeknél van légzés hangjával rendelkező játék, könnyebben elalusznak, nyugodtabban alusznak és biztonságban érzik magukat.


Hauck Icoo utazó ágy
11 890 Ft

10 090 Ft
+ ingyen szállítás

Ágy játékbabáknak rózsaszín-szürke színben, pöttyökkel. Minden egy szövettáskába van becsomagolva, a könnyű tisztításhoz és szállításhoz. A kiságy súlya 1 kg. Ideális olyan kislányok részére, akiknek nem mindegy, hogy a babájuk hol alszik.


MaDe Adél első fogakkal és fogkefével 40cm
11 970 Ft
+ ingyen szállítás

Adél kisbaba fogkefével az első fogakhoz, cumival kislányod remek társa lesz. A baba gyönyörű fehér és rózsaszín ruhában és kalapban, mint egy igazi baba.


SIMBA NBB fiú baba 43 cm

SIMBA NBB fiú baba 43 cm

Értékelés: 5
11 348 Ft

9 620 Ft
+ ingyen szállítás

Minden kis mama kipróbálhatja, milyen az egy igazi babáról gondoskodni ezzel a New Baby Born fiú babával, amely iszik és pisil. A készlet bilit, üveget és étkészletet tartalmaz.


BABY born Asztalra erősíthető etetőszék
8 370 Ft
+ ingyen szállítás

BABY born baba már éhes és szomjas. A palackból való ivás és a püré evése a két legkedveltebb elfoglaltsága. A kényelmes etetőszéknek köszönhetően az asztalnál, rögtön az anyukája mellett ehet. Az etetőszék puha, ennek ellenére tartós anyagból készült. Egy pillanat alatt felszerelhető az asztalra.


Baby Annabell Zapf Creation Interaktív baba kiegészítőkkel, 43 cm
20 000 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

A csodaszép, bájos babát rózsaszínbe öltöztették, s mindezeken túl valóban úgy viselkedik, mint egy igazi kisbaba. Baby Annabell számos életfunkcióval rendelkezik. A babát könnyű elaltatni, elég, ha az ember az ölében ringatja és rövid időn belül behunyja szemét, és elégedetten elalszik. Ha valami nem tetszik neki, elkezd sírni. Orcáján valódi könnycseppek gördülnek le. A baba etetésére szolgál BABY Annabell kedvenc kis cumisüvege. De vigyázat, BABY Annabell pisilni is tud! Arca gyengéd cirógatását vidám gügyögéssel hálálja meg.


BABY born Kád-22%
15 890 Ft

12 390 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

BABY born kád garantálja a szórakozást! A nyomógomb megnyomásával elindul a zuhany és hang- valamint fényeffektusok aktiválódnak. Amikor csurog víz, dallam szólal meg és fürdési hangok.


Baby Annabell Baby Annabell Ruhás szekrény 2 az 1-ben "Édes álmok"
20 990 Ft

18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Praktikus bútor, amely szekrény és pelenkázó egyben. A szekrényben elég hely van a babaruhák, pelenkák és kiegészítők tárolásához a Baby Annabell® számára. A szekrény aljában egy titkos tároló található a kincseknek.


Baby Annabell Ünnepi nap - baba
25 490 Ft

20 380 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Baba Baby Annabell egy különleges, korlátozott kiadásban Én ünnepi napom. Csíkos ruhába van felöltözve, kis tortákkal díszítve. A babának rengeteg olyan funkciója van, amely a baba-mama játékot még élvezetesebbé és realisztikusabbá teszi.


BABY born BABY born Deluxe tartozékokkal
11 880 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Eredeti ruhák a BABY born® babákhoz. A gondosan megtervezett kiegészítők fejlesztik a gyermekek képzeletét, és új játéklehetőségeket és témákat nyitnak meg


Bayer Design Piccolina síró baba
23 387 Ft

21 060 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Gyönyörű Piccolina síró baba egyforma színű rugdalózóban és sapkában. Puha testtel. Kislányod a vele való játékot rögtön megkedveli. A baba olyan, mint egy igazi, sír, üvegből iszik és olyan hangokat ad ki, mint egy igazi kisbaba.