6 termék

KORBO 124 Turbino építőjáték
11 690 Ft

10 590 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Készítsd saját játékot és indítsd el a hurok segítségével. Gondolkodj, építsd fel, forgasd! Próbáld ki a gyakorlatban a mechanika alapjait ezzel a vidám, színes építőjátékkal. Építs autót vagy szélmalmot!


Geomag Kids Panel Pro Girl Mágneses építőjáték, 142 db-22%
16 990 Ft

13 190 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Geomag Kids Panel Pro Girl Mágneses építőjáték fejleszti a kreativitást és a térbeli gondolkodást, illetve a gyerekek motorikus képességeit. Ez a készlet most kifejezetten kislányoknak készült rózsaszín és fehér színeivel. A 142 darabból álló szett segítségével szinte bármilyen építmény és térbeli forma megalkotható. Izgalmas szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt.


Hubelino Golyópálya kiterjesztés katapulttal, 44 db
12 490 Ft
+ ingyen szállítás

Szerezz örömet gyermekednek és lepd meg ezzel a golyópálya kiterjesztéssel. A HUBELINO golyópályával felhőtlen szórakozást élhetsz át. Ez a készlet segítségedre lesz a még nagyobb pálya kialakítása során. Engedd hát szabadon fantáziádat és hagyd, hogy a Hubelino magával ragadjon.


Ravensburger GraviTrax golyópálya, Kezdő szett
16 990 Ft

16 090 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Ravensburger Gravitrax golyópálya 100 db-os induló készlete lehetővé teszi, hogy megépítsd saját golyópályád, a gravitáció szabályainak figyelembevételével. Használd a fantáziádat, állíts be a gravitációs gömböket és legyen tiéd a legbonyolultabb pálya. Az induló készlet több, mint 100 komponenst tartalmaz és mindent megtalálsz hozzá, amire szükséged van. Ha már elég ügyes vagy, találj ki saját pályákat, és gurítsd a golyókat a célba.


Geomag Wheels
11 390 Ft
11 250 Ft
+ ingyen szállítás

Építsd meg, hajtsd meg és figyeld a sebességet! A Geomag Wheels mágneses elemeket tartalmaz klasszikus autókkal a játszáshoz. A csomagolás összesen 100 darabot tartalmaz, amelyből két autót építhetsz a Monster Truck Show inspirálásával.


WALACHIA Fa építőkészlet, Királyi vár
12 500 Ft
+ ingyen szállítás

Walachia Királyi vár építőkészlet egy csodás fajáték gyerekeknek. A csomagban található elemekből a kicsik keze munkája által egy varázslatos királyi vár születik meg, melyben rengeteg új élmény várja Őket! Az elemek papír és faragasztóval könnyedén összeragaszthatók.