9 termék

Hubelino Golyópálya kiterjesztés katapulttal, 44 db
12 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Szerezz örömet gyermekednek és lepd meg ezzel a golyópálya kiterjesztéssel. A HUBELINO golyópályával felhőtlen szórakozást élhetsz át. Ez a készlet segítségedre lesz a még nagyobb pálya kialakítása során. Engedd hát szabadon fantáziádat és hagyd, hogy a Hubelino magával ragadjon.


WALACHIA Fa építőjáték Vario Massive
19 790 Ft

15 000 Ft
+ ingyen szállítás

Tradicionális fa Walachia építőjáték, ahol bármilyen házat, várat, vagy egyéb épületet felépíthetsz. Bükkfából készült darabokat tartalmaz olyan arányban, amiből bármiféle épület felépíthető.


WALACHIA Vario XL készlet Fa építőjáték
15 090 Ft

12 500 Ft
+ ingyen szállítás

A Walachia Vario XL építőkészlet ragasztás nélkül összeilleszthető elemekből álló, kreatív építőjáték. A kész épületeket bármikor szétszedheted, és másikat csinálhatsz belőle. Néhány ötletet a leírás is tartalmaz, de az ötletek száma végtelen. A készlet 72 elemből áll, úgy mint: farönkök, ajtók, ablakok, alaplap, és tető.


Cobi SMALL ARMY Lánckerekes jármű M16
12 790 Ft

10 790 Ft
+ ingyen szállítás

Építsd meg az amerikai félláncos páncélozott szállító modellt, melyet a második világháború alatt használtak. Az építő készlet 500 kockát tartalmaz és három figurát tartozékokkal. Az összeszerelt autó sok mozgó résszel együtt 26,5 cm hosszú, 8,5 cm széles és 8,5 cm magas.


Geomag Kids Panel Pro Girl Mágneses építőjáték, 142 db
16 990 Ft

14 890 Ft
+ ingyen szállítás

Geomag Kids Panel Pro Girl Mágneses építőjáték fejleszti a kreativitást és a térbeli gondolkodást, illetve a gyerekek motorikus képességeit. Ez a készlet most kifejezetten kislányoknak készült rózsaszín és fehér színeivel. A 142 darabból álló szett segítségével szinte bármilyen építmény és térbeli forma megalkotható. Izgalmas szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt.


Geomag Mechanics Gravity 169 mágneses építő
12 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Geomag egy egyedi mágneses építőjáték, amely segít fejleszteni a kreativitást, a finom motorikát, serkenti a képzelőerőt és segít behatolni a tudomány és technika rejtelmeibe. Fedezd fel a láthatatlan mágneses erők világát a gravitáció elemeivel gazdagítva.


Merkur Classic C03 141 Modellező készlet
12 370 Ft
+ ingyen szállítás

Merkur Classic C03 141 modellező készlettel mintegy 141 modellt lehet a mellékelt füzet alapján építeni. A játék nem tartalmaz műanyag alkatrészeket, kizárólag fémből és papírból készült. Stílusos retro design-ja a játékos polc egyedi és megbecsült darabjává teszi. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt hasznos, szórakoztató, kreativitást fejlesztő elfoglaltság.


Geomag Panels 192 Építőjáték
29 190 Ft

21 260 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

A pálcákkal és a mágneses gyöngyökkel szinte végtelen variációban építhet egyszerű és geometriai formákat, vagy összetett építészeti szerkezeteket. A Geomag Panels 192 erőteljes mágnese lehetővé teszi, hogy sokkal fantasztikusabb formákat hozhasson létre. A színes pálcák és töltőanyag a gyerekek számára egy teljesen új módját mutatják meg a játéknak. A képzelet nem ismer határokat, bármi megépíthető.


Unico Maximilian Families Medveotthon-szett
14 480 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Segíts ennek a kedves mackócsaládnak beköltözni álmaik otthonába! Az Unico Maximilian Families e készletével felépítheted nekik meleg otthonukat, ahova mindig jó érzés hazatérni. Ez a készlet színes, könnyen összeilleszthető építőelemeivel szórakoztatóan fejleszti a kézügyességet és a tervezői gondolkodást.