7 termék

Smoby Cars 3 műhely Bricolo Center-21%
26 890 Ft

21 090 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Flash McQueen csodás műhelye mindent tartalmaz, amire szüksége van egy kis ezermesternek. A készlet tartalmaz egy újra összeszerelhető autót, rengeteg szerszámot és műhelyfelszerelést. Ezenkívül a szerelőasztalon található egy pálya ugrópályával gazdagítva.


Klein Nagy tűzoltó készlet-22%
13 990 Ft

10 790 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A nagy tűzoltó készlet minden jövőbeni tűzoltónak kiváló ajándék. A készlet tartalmaz mindent, amire a tűzoltónak a szakmájában szüksége van. A csomag tartalma egy funkcionális tűzoltó eszköz hátra és egy bukósisak.


Klein Bosch összecsukható szerszámpad + Akkus csavarhúzó
19 790 Ft

17 170 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Klein Bosch összecsukható szerszámpad kitűnő lehetőség arra, hogy gyermeke úgy biztonságosan és szórakozva tanuljon meg szerelni-barkácsolni, és hogy ne apu igazi szerszámaival játsszon. A szett tartalmazza az összes szerszámot és kiegészítőt, amire a kis szerelőknek szükségük lehet. Ezen kívül a csomag található még egy akkumulátoros csavarhúzó is, így a gyermek egy igazi ezermesternek érezheti magát. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánlott.


Hape Szeletelés - séf készlet
7 850 Ft
+ ingyen szállítás

Kenyér, sajt, zöldségek és képzelőerő. Mi más kéne még? A képzelet és a fantázia támogatja a kreativitás, a játékot és a szociális készségeket. A kommunikáció alapjai, az együttműködés; elősegíti a barátság és a bizalom kialakulását, a nyelvi fejlődést.


Teddies 18 darabos műanyag szerszámkészlet bőröndben
6 620 Ft
+ ingyen szállítás

Minden kis ezermester alapvető felszerelése a megfelelő szerszámkészlet. Ez a műanyag szerszámkészlet a saját bőröndjében érkezik. A szerszámok élethűen néznek ki. A készlet 18 darab segédeszközt és szerszámot tartalmaz. – 3 éves kortól ajánlott.


Wiky Munkaasztal szerszámokkal
10 763 Ft

7 630 Ft
+ ingyen szállítás

Van egy kis ügyes emberkéd otthon? Akkor biztosan szüksége lesz erre a minőségi munkaasztalra. A munkaasztal széleskörű szórakoztatást kínál a kis ügyes kezű emberkéknek. A javítások mostantól gyerekjáték lesz.


Smoby City Shop Szupermarket
21 790 Ft

20 630 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Smoby City Shop Szupermarket mindent tartalmaz ami egy szórakoztató játékhoz szükséges. A gyerekek átéhetik a bevásárlás valamint az eladás élményét. Különböző jeleneteket játszhatnak el, hiszen a szett tartalmaz bevásárlókocsit, pénztárgépet, kártya leolvasót és játék élelmiszereket is. A szkenner csipogó hangot ad ki, mint a valódi áruházakban, ezért a játékélmény biztosan teljes lesz.