5 termék

Smoby Elektronikus pénztárgép érintőképernyővel
11 880 Ft
+ ingyen szállítás

Smoby Elektronikus pénztárgép érintőképernyővel Minden olyan gyermek számára örömet jelenthet ez a játék, aki szeret kersekedőset játszani. A pénztárgép fény- és hanghatásokkal, valamint érintőképernyővel teszi még élvezetesebbé a játékot. A készlet tartamaz pénzt, hitelkártyát és *élelmiszerek**et is. 3 éves kortól ajánlott.


Smoby Szobalány porszívó

Smoby Szobalány porszívó

Értékelés: 4
17 190 Ft

13 750 Ft
+ ingyen szállítás

Smoby Szobalány Porszívó Elektromos porszívó tisztítókocsival, amellyel minden kis háziasszony besegíthet anyának a házimunkában. Kiváló minőségű műanyagból készült. Rowenta Artec2 az igazi porszívó hangjával. A szett lapátot, seprűt és tisztítószert is tartalamz. 2 db 1,5 V AA elemmel működik. 3 éves kortól ajánlott.


Klein Leifheit Gyermek takarítókocsi
10 249 Ft

9 730 Ft
+ ingyen szállítás

Klein Leifheit Gyermek takarítókocsi hasznos játékszer a kis gondnokoknak. Nagyon jól felszerelt. Található rajta seprű, kefe, felmosórongy, vödör, szivacs, tisztítószerek, stb. 3 éves kortól ajánlott.


Little Tikes Fűnyíró

Little Tikes Fűnyíró

Értékelés: 5
9 870 Ft
+ ingyen szállítás

A Little Tikes egy zseniális Játék Fűnyírót készített a legkisebbeknek. Segítségével ők sem maradnak ki a kert szépítéséből és apával együtt tehetik még szebbé a kertet! Praktikus kialakításának köszönhetően minden háztartásban elfér. Minden kisgyermek örömmel fogja tologatni a kertben, ráadásul játék közben a friss levegőn lehetnek! Csak meg kell húzni az indítókötelet, s a motor már meg is szólal!


Teddies Asztal/munkapad szerszámokkal, fa 38db
15 000 Ft
+ ingyen szállítás

Fából készült munkapad kis kézműveseknek. Gazdag felszereletséggel ellátott, beleértve a szerszámokat, a telefont és az órát. Praktikus méret a gyerekszobába. A csomagolás 37 db-ot tartalmaz.