14 termék

Brio Kis Vonat Készlet
6 590 Ft

6 110 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Brio Kis Vonat Készletben minden kis masiniszta örömét leli. A pálya egyéni igények szerint alakítható, melynek mélyedéseibe a vonat és fa szállító vagon kerekei illenek bele. A teljes készlet fából készült. A Brio márkanév garancia a minőségre!


Woody Vonatpálya csúszdával és daruval-33%
22 190 Ft

14 690 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Ez a vonatpálya műanyag elemekkel egy kőbányába repít minket, ahol a teher daru a felső részén rakja a köveket, amely aztán a műanyag pályán gyorsan szállítódik tovább. A fa sín több fajta képen összerakható.


Brio Metró vonatszett

Brio Metró vonatszett

Értékelés: 5
16 390 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Metró vonatszett tökéletes és izgalmas kiegészítő, minden Brio rajongónak a kedvence lesz. A szett többek között egy kör alakú pályát, egy alagutat, három metrókocsit és egy jegykiadó automatát tartalmaz. A metró fény és hanghatásokkal, nagyon gyorsan halad.


BINO Fajáték Vasút Szett 70 darabos-35%
15 590 Ft

10 090 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Építsen gyermeke vasútvonalat, válasszon a rengeteg tartozék közül. A csomag 70 darabot tartalmaz. Élje ki kreativitását.


Brio Kaland alagút-25%

Brio Kaland alagút

Értékelés: 4,5
13 590 Ft

10 090 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Brio kaland alagút a vonat áthaladásakor négy különféle hangot ad ki. A hangokat manuálisan, a játék tetején lévő gomb megnyomásával is elő lehet idézni. Az alagút a hangokon kívül más izgalmakat is tartogat, hiszen tetején felnyitható gyalogos híd található.


Brio Nyolcas klasszikus vonatszett
11 530 Ft
+ ingyen szállítás

Brio klasszikus vonatszett ideális választás a kis kezdő vonatozóknak. A mozdony és a kocsik gyorsan köröznek a klasszikus nyolcas alakú pályán. A kiegészítők, mint például az állomás, még izgalmasabbá teszik a játékot.


Brio Vasúti és közúti rakodóállomás, 32 db-os
18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Brio jó minőségű fajátékairól és a játékelemek mágneses kapcsolódásáról ismert. Ezzel a rakodóállomással a vonatról tudunk kamionra átrakodni, vagy fordítva. Így összekapcsolhatjuk a Brio vasúti és a közúti készleteket. A rakodást mozgatható mágneses vonat daru segíti, a vonatátjárót pedig mozgatható sorompó biztosítja. A rakodás a felüljáróról lehetséges. Ha van már Brio készleted azokat is hozzákapcsolhatod, így mégtöbb eszköz és pályaszakasz áll majd rendelkezésedre.


Fisher-Price Kötélhíd szett-21%
22 290 Ft

17 590 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Sodorból kiindulva Tomas egy különleges roncsot talál a roncstelepen. Trackmaster ™ szettel menekülni a roncstelepről Fisher-Price gyerekek elküldhetik motorizált Tommyt fel a párkányra. Ha úgy tűnik, hogy nem mehet tovább, a kötélhíd el fog süllyedni, és ő rendben átér.


Hape Vasút daruval-22%
16 790 Ft

13 090 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Ez valósághű vasúti készlet működő forgó karos mágneses darut, vonatot két vagonnal és teherrel, vasúti átkelőt, billenős teherautót és beállítható biztonsági jelzőrendszert tartalmaz.


Brio Villanyvonat távirányítóval
10 990 Ft

10 090 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

BRIO villanyvonatot egy nagyszerű távirányítóval működtethed. Előre két sebességi fokozat közül is választhatsz, ráadásul két különböző frekvencia is elérhető, így egyszerre két távirányítós mozdonyt is használhatsz. A különböző gombok megnyomásával hang- és fényjelzéseket ad le a vonat, ráadásul a mozdony tetején levő gombokkal is irányíthatod a vonatot.


Brio Rakodóállomás

Brio Rakodóállomás

Értékelés: 5
9 080 Ft
+ ingyen szállítás

Rendezd át a szállítmányokat a BRIO rakodóállomáson, hogy mielőbb célba érjen! A mágneses karral könnyedén kiemelheted a vagonokból a rakományt, hogy aztán egy gombnyomásra a teherautóba csúsztathasd. A sofőr azonnal gázt is adhat, az áru így időben le lesz szállítva.


BINO Vasútpálya 80 db elemre-34%
21 790 Ft

14 290 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Építsd fel a vasútpályádat a sok tartozékkal teljesen az elképzelésed szerint. Az egyes darabok önkényesen átépíthetők. Tartozékai a kellékek, mint helikopter leszállópályával, váltók, vasúti híd, különböző kanyarok, korlátok, figurák vagy fák.


Brio World 33887 raktárkészlet emelővel
32 290 Ft

26 330 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

A magasba építés mindig izgalmas. A kanyarokat és a meredek lejtőket közvetlenül a raktár tetejéről hozhatod létre. Menj fel, fogd be a rakományt, és menj le.