5 termék

Schleich Lovarda Lovakkal és Lovassal 42344
45 490 Ft

37 530 Ft
+ ingyen szállítás

A Schleich Lovarda Lovakkal és Lovassal 42344, szép kidolgozásának köszönhetően valósághű élményt biztosít a gyerekek számára, hogy jobban megismerkedjenek a háziállatokkal. Ennek a nagyszerű játéklovardának köszönhetően, a picik otthonukban tudnak kedvenceikkel játszani. A kiegészítők lehetővé teszik a lovak etetését, itatását. Felszerelhetik kantárral, nyereggel.


Schleich Karaván barátok találkozójára 42415-16%
23 760 Ft

19 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A még több kalandregények a Lovas klubról meg lesznek gazdagítva a barátok szuper titkos találka helyével. A Hannah tizenkettedik születésnapját megelőző napon a barátnők találnak egy öreg lakókocsit, és úgy döntenek, hogy ez fog a klub központjuké válni. Ha bármilyen fejtörőt meg kell oldaniuk a lányok mindig a lakókocsiban találkoznak. Télen a lányok egy kényelmes kék párnás kanapén üldögélhetnek, nyáron pedig kinyithassák a lakókocsi oldalfalát, és egy szép, nagy terasz áll rendelkezésükre.


Wiky Lovacska istállóval
12 411 Ft

8 810 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Teljesítsd be álmodat és szerezz be egy szép lovat magadnak. A 16 cm lovacskaistállóval és tartozékokkal nem hiányozhat egy állatfarmos készletből sem . A lovak a gyerekek legkedveltebb állatkái.


Schleich Lovasiskola lovasokkal és lovakkal 42389
26 390 Ft

23 830 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a lenyűgözően kidolgozott lovasiskola ideális kiegészítője az istállónak. Itt szokik találkozni az összes lovak szerelmese, ahol gyakorolják az ugrásokat az akadályok felett és ápolják a lovakat. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Schleich Nagy ház, istálló és kiegészítők 42416
55 790 Ft

52 540 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Történelmi vendégház Lakeside városban, amely generációkon át a Kramer család otthona. A ház nagy mennyiségű lakás kiegészítővel felszerelt. Rengeteg remek funkcióval, mozgó részekkel és részletekkel. Titkos ajtóval amely a padlásra vezetnek! A lovak az istállóban a tömlővel lemoshatók. A konyhában mindig forró edény van teával, vagy egy jó levessel. Az első emeletre lépcső vezet, ahol Hannah és Mia osztozik egy szép szobán. Trakehner és Hannah Quarter Horse istállója közvetlenül a ház mellett található.