7 termék

Woody Vila Anna-Marie

Woody Vila Anna-Marie

Értékelés: 1
17 090 Ft

14 480 Ft
+ ingyen szállítás

Vila Anne-Marie je precizně provedený výrobek s množstvím designových a funkčních prvků. Má magnetický odnímatelná balkon, variabilní schody a funkční dveře na pantech. Díky otevřeným prostorům je snadno přístupný ve všech místnostech. V balení jsou dvě figurky a doplňky.


Woody Wisteria babaház
22 990 Ft

21 390 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Viktoriánus stílusú babaház, melynek minden emelete be van rendezve bútorral. A ház részét képezi két baba is, amelyek a házban laknak. A ház minden része elérhető, nyitható szárnyasajtaja és mozgólépcsője van.


BINO Baba házikó
13 090 Ft

11 990 Ft
+ ingyen szállítás

A babalányoknak és babafiúknak végre kényelmes lakhelye lesz. A nagy fa babaház egy ízléses játék, amit gyermeke sohase fog megunni. A babaháznak terasza és 14 darab tartozéka is van.


Hape Színes emeletes ház-26%
53 490 Ft

39 390 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Gyönyörű színes ház, amely játékra hív! Gyere költözz be a családoddal, hozd minden bútorod, és alakíts ki egy szép és hangulatos otthont.


Hape Nagy családi ház garázzsal-21%
57 390 Ft

45 190 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Ez a gyönyörű háromemeletes ház biztosan minden lánynak örömet szerez. A gyönyörű kivitelezésnek, mozgatható lámpáknak és az ajtócsengőnek hála a lakás igazán élethű. A ház két terasszal, garázzsal és medencés kerttel rendelkezik.


BINO Fa babaház bútorral, 17 db-36%
44 990 Ft

28 590 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Bino 3 emeletes babaház lesz gyerekei játékbábáinak álomotthona! Ideális helyszín számos szerepjáték számára. A babaház 3 emeletes, beépített lépcsőházzal és számos szobával rendelkezik, mint a nappali és a fürdőszoba, a konyha és az étkező, valamint a hálószoba a tetőtérben. Gyerekei élvezhetik a szobák be- és újrarendezését a készlet bútoraival, saját ízlésüknek megfelelő játékot kitalálva. Ezzel a babaházzal gyerekei létrehozhatják babáik számára a saját varázsvilágukat.


Eichhorn Fa babaház kiegészítőkkel
22 090 Ft

18 190 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

4 szobás fa babaház bútorokkal felszerelve. Alakíts ki otthonos környezetet és gondoskodj a babáidról a legjobb tudásod szerint. Gyönyörű dizájn és sok tartozék, ami minden kislányt lenyűgöz.