5 termék

ZOPA Zooter pedál nélküli gyerekkerékpár
10 790 Ft
+ ingyen szállítás

Zooter egy gyönyörű pedál nélküli gyerekkerékpár állatos motívummal, gyermekeknek 18 hónapos kortól. Szerkezete a fém keretnek köszönhetően nagyon tartós. A kényelmet a párnázott ülőrész biztosítja. A kerekek technológiával ellátottak a csendes és biztonságos működés érdekében.


Buddy Toys Mercedes-Benz SLS BPC 5110, Fehér
12 490 Ft

10 520 Ft
+ ingyen szállítás

Buddy Toys Mercedes-Benz SLS egy lábbal hajtható kisautó gyermekek számára. Az egyedi kivitelezésű, műanyagból készült játékautó használata maximálisan biztonságos. Az ülés alatt kialakított tárolóhely és a dallamos kormánykerék révén még élvezetesebbé teszi a játékkal töltött időt.


Falk Tűzoltó jármű

Falk Tűzoltó jármű

Értékelés: 5
13 691 Ft

11 450 Ft
+ ingyen szállítás

Műanyag jármű tűzoltóautó formában piros kivitelben. A stabil jármű kormány segítségével vezérelhető. Tartós műanyagból készült. Méretei 61×37×30 cm. 3 éves kortól ajánlott.


Chipolino Mercedes Benz Bébitaxi
13 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Chipolino Mercedes Benz Bébitaxi egy könnyen kezelhető autó, mely egyik babaszobából sem hiányozhat! A 3 éves kortól használható járgánnyal a gyerekek könnyen manőverezhetnek, mivel a kormánykerék szabadon forgatható. A kellemes dallam hamar elszórakoztatja a gyereket. A tágas és puha ülés garantálja a baba kényelmét.


Little Tikes Futóbicikli Cozy Coupe Lábbal hajtós játék
21 060 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Little Tikes Cozy Coupe lábbal hajtós játék az egyik legnépszerűbb játék a gyermekek körében. A kisautónak mókás, vidám arca van, az ülés magas háttámlával, a hátsó részben tároló rekesszel rendelkezik. A vezető felőli oldalán lévő ajtó nyitható. Az autó padlója kivehető, így a kisebb gyermekek is biztonságosan utazhatnak a szülők részére kialakított fogantyú segítségével, mely megfelelő magasságban van a kényelmes tologatáshoz. A kormány mérete, melyen egy duda is található, a kis kezecskékhez van kialakítva. A járgány lábbal hajtható, a két első kerék 360 fokban körbe forog, aminek köszönhetően könnyedén irányítható. A kormány és a kerekek között nincs kapcsolat, az autó a lökés irányába halad. A gyújtáskapcsoló forgatható, a tanksapka pedig nyitható. Piros-sárga színben. A játékkal csupa móka és kaland lesz az élet gyermeke számára.