4 termék

Teifoc 3586 Teifoc Vila
16 450 Ft
+ ingyen szállítás

Kreatív Teifoc Tündér építőjáték a kis kőművesnek és építészeknek. Kiváló minőségű másolatai az igazi tégláknak kukorica habarccsal. Nagy építők érzését élheted át és felépítheted erődítményedet vagy házadat. Minden 100 %-ban természetes anyagokból készült.


Teifoc 502 Iskolai Építőjáték
21 060 Ft
+ ingyen szállítás

Teifoc 502 Iskolai építőkészlet iskolai és más csoporok számára ideális méretű szett. Mindenkinek lesznek szerszámai, és együtt vagy akár külön elkészíthetik a gyerekek álmaik otthonát, a terveknek csak a fantázia szab határt. Megismerkednek az építkezés mesterségével és közben fejlesztik a kreativitásukat és kézügyességüket. A téglák és egyéb építőelemek kiváló másolatai a valódiaknak és 100%-ban természetes anyagokból készültek. Lebontáshoz elegendő 4–5 óráig vízben áztatni.


POLAROID 3D toll Polaroid FAST PLAY 3D
18 450 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Ez az új generációs Polaroid 3D toll olyan továbbfejlesztett funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a fúvóka vastagságának beállítását, amelyen az anyag kifolyik. Rögtön három lehetőség közül választhatsz az alapján, hogy nagyobb felületet szeretnék készíteni, esetleg apróbb részleteket szeretnél kidolgozni.


Spin Master Cool Makers Karkötő készítő
12 590 Ft

11 250 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Az egyedi Cool Maker karkötő készítővel a karkötő készítése gyerekjáték. Rövid idő alatt szép, eredeti és minőségi karkötőt fonhatsz. A szett tartalma KumiKreator és tartozékok karkötő készítéshez.