3 termék

Vtech Kidizoom Akciókamera

Vtech Kidizoom Akciókamera

Értékelés: 4
21 690 Ft

19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vtech Kidizoom Akciókamerával csodálatos kültéri digitális fényképek és videók készíthetőek. Lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy úti kalandjaikat, kinti játékukat, bicikliútjaikat rögzítsék. A csomag tartalmaz egy vízálló tokot, tartókat, csuklópántot, Micro-USB kábelt.


Vtech Gyerek digitális fényképezőgép, Narancs-15%
21 990 Ft

18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

AVtech Kidizoom Twist Plus x7 digitális fényképezőgépet kifejezetten gyermekek számára tervezték. Nem csak fotók elkészítésére, hanem videók és hangfelvételek készítésére is alkalmas. Használatával elősegítheti gyermeke fejlődését és az egész családnak szórakozást nyújt. A fényképezőre több játékot is letölthetünk, illetve az elkészített képeket szerkeszteni is tudjuk.


Vtech Gyerek digitális fényképezőgép, zöld
21 345 Ft

19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Vtech Kidizoom Twist Plus x7 digitális fényképezőgépet kifejezetten gyermekek számára tervezték. Nem csak fotók elkészítésére, hanem videók és hangfelvételek készítésére is alkalmas. Használatával elősegítheti gyermeke fejlődését és az egész családnak szórakozást nyújt. A fényképezőre több játékot is letölthetünk, illetve az elkészített képeket szerkeszteni is tudjuk.