41 termék

Britax Römer KING II 2019 Gyerekülés, Fekete
78 990 Ft

63 990 Ft
+ ingyen szállítás

Römer King II 2017 Gyerekülés 5 pontos biztonsági övvel, erőteljes csípő-, fej-, és oldalvédelemmel rendelkezik. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. Speciális automata övfeszítő rendszer, energiaelnyelő párnákkal és szellőzést biztosító háttámlával ellátott.


CYBEX Solution S-fix 2018

CYBEX Solution S-fix 2018

Értékelés: 5
57 618 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Cybex Solution S-fix 15–36kg biztonsági gyerekülés együtt nő a gyermekkel, így 3-tól 12 éves korig használható. Elsősorban a biztonsága és a kényelme révén tűnik ki. A dönthető fejtámla megakadályozza a gyermek fejének előreesését az alvás során és az ülés biztonsági zónájában tartja azt. Ez mindenekelőtt az oldalról érkező ütésekkel szembeni védelem szempontjából fontos, amelyek során a fejtámla az L.S.P. Rendszerrel együtt fokozott védelmet nyújt a gyermeknek.


Britax Römer Duo Plus 2019 Gyerekülés
84 990 Ft

67 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Römer Duo Plus 2019 Gyerekülés 5 pontos biztonsági övvel, erőteljes csípő-, fej-, és oldalvédelemmel rendelkezik. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. Az övmagasság 7 fokozatban. míg a fekvő pozíció 3 fokozatban akár menet közben is állítható. Energiaelnyelő párnákkal és szellőzést biztosító háttámlával ellátott.


Chipolino Nomad autósülés 9-36kg - Cappuccino 2017
47 990 Ft
+ ingyen szállítás

Chipolino Nomad autósülés 9–36kg – Cappuccino 2017 ideális választás azoknak a családoknak, akik sokat utaznak kisgyermekükkel. Maximális védelmet nyújt az 5 pontos biztonsági övrendszer. Több fokozatban állítható fejtámasza komfortos érzést biztosít a kicsik számára, illetve oldalirányú ütközések ellen plusz védelemmel látták el (Side Armor), így a nem kívánt ütközéskor a gyermek nagyobb biztonságban van. 9 hónapos kortól egészen 12 éves korig használható.


Chipolino Nomad autósülés 9-36kg - Graphite 2017
47 990 Ft
+ ingyen szállítás

Chipolino Nomad autósülés 9–36kg – Graphite 2017 ideális választás azoknak a családoknak, akik sokat utaznak kisgyermekükkel. Maximális védelmet nyújt az 5 pontos biztonsági övrendszer. Több fokozatban állítható fejtámasza komfortos érzést biztosít a kicsik számára, illetve oldalirányú ütközések ellen plusz védelemmel látták el (Side Armor), így a nem kívánt ütközéskor a gyermek nagyobb biztonságban van. 9 hónapos kortól egészen 12 éves korig használható.


Maxi-Cosi Rodifix AirProtect 2017 Autós gyerekülés
52 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Maxi-Cosi Rodifix AirProtect Autós gyerekülés gondoskodik gyermeke fokozott biztonságáról utazás közben. Levegőkapszulás betéttel ellátott fejtámla, ún. AirProtect® technológia fokozott védelmet biztosít a fejnek. Oldalirányú ütközéssel szemben is optimális védelmet nyújt a fej, medence és csípő épen maradásáért. Mindemellett a gyerekülés igen kényelmes, széles fejtámlával és üléssel rendelkezik, és teljesen személyre szabható. Magassága, szélessége és a biztonsági öv is egyéni igényekhez igazítható, háttámlája pedig dönthető, hogy gyermeke mindig a legnagyobb kényelemben utazhasson.


CYBEX Solution 2018 Autósülés
26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Cybex Solution Autós gyermekülés segítségével maximális biztonságban utaztathatja gyermekét. A termék elnyerte a Kind & Jugend innovációs díjat, így valóban bízhatunk kiválóságában. A dönthető, valamint állítható fejtámla segítséget nyújt, hogy gyermekét a legkényelmesebben helyezhesse el, így akár hosszabb utazások során is bátran használható. A levehető huzat 30°C-on mosható, így higiénikusan használható.


Britax Römer Adventure 2019 Gyerekülés
28 990 Ft

26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Römer Adventure 2019 Gyerekülés erőteljes oldalvédelemmel rendelkezik, a mély lengéscsillapításnak köszönhetően. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. Az ergonómikus fejtámasz 11 fokozatban állítható. Alacsony tömegének hála könnyen áthelyezhető, huzata levehető és mosható.


Britax Römer KING II Gyerekülés
61 490 Ft

52 990 Ft
+ ingyen szállítás

Römer King II Gyerekülés 5 pontos biztonsági övvel, erőteljes csípő-, fej-, és oldalvédelemmel rendelkezik. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. Az övmagasság 7 fokozatban. míg a fekvő pozíció 4 fokozatban akár menet közben is állítható. Energiaelnyelő párnákkal és szellőzést biztosító háttámlával ellátott.


Nania Cosmo SP, Disney Jégvarázs Gyermekülés
26 499 Ft

20 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Nania Cosmo SP gyerekülés kiválóan alkalmas 0–18 kg-os babák számára, hiszen ergonomikus kialakítása maximális kényelmet biztosít. Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik a maximális biztonságról. Az autósülés megfelelel az ECE R 44–04-es európai szabványnak.


Maxi-Cosi Tobi 2018 Gyerekülés
86 900 Ft

68 990 Ft
+ ingyen szállítás

Maxi Cosi Tobi Gyerekülés jelentősen megkönnyíti a kisgyerekekkel való autózást. Gazdagon párnázott ülőkéje és fejpárnája kényelmessé teszi a gyerekek számára az utazást és kényelmes alvóhelyet is biztosít. A komfort mellett a biztonságra is kiemelt figyelmet fordít, kiválóan véd az oldalirányú ütközésektől valamint ötpontos biztonsági öve garantálja a maximális védelmet a gyerekek számára.


Britax Römer EVOLVA 123 SL SICT 2019 Gyerekülés
70 990 Ft
+ ingyen szállítás

Britax Evolva 123 SL SICT 2019 Gyerekülés 5 pontos biztonsági övvel, erőteljes csípő-, fej-, és oldalvédelemmel rendelkezik. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. ClickSafe övrendszerrel felszerelt, melynek célja, hogy az öv megfelelő bekötésénél kattanó hangot ad ki. Energiaelnyelő párnákkal és szellőzést biztosító háttámlával ellátott. Az ülés szélessége és fejtámlája könnyedén állítható. A jobb oldalsó ütközéscsillapító technológia (SICT) minimalizálja az oldalütközés hatását, és az ISOFIX rögzítési pontok puha reteszekkel kombinálják az ülést közvetlenül az autóhoz.


Britax Römer KIDFIX SL 2019 Gyerekülés
64 990 Ft

42 990 Ft
+ ingyen szállítás

Römer KIDFIX SL 2019 Gyerekülés ideális biztonságot és kényelmet nyújt gyermeke számára az autóban. Intuitív kialakításának köszönhetően biztosítja, hogy a biztonsági öv a megfelelő pozícióban helyezkedjen el, valamint V alakja és állítható fejtámasza alkalmazkodik gyermeke növekedéséhez. Az ülés ISOFIX kompatibilis, így ha járműve rendelkezik a rendszerrel, gyermekének annál nagyobb biztonságot garantálhat.


Britax Römer Kidfix SL Black 2019
49 567 Ft

44 590 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Britax Römer Kid II Black egy könnyű autós gyerekülés 15 kg-tól 36 kg-os súlyig, amely biztosítja a maximális védelmet, könnyen áthelyezhető és rögzíthető más autóba az innovatív ISOFIT Soft Latch retesszel rendelkező rendszernek vagy a hárompontos biztonsági övnek köszönhetően. Együtt nő a gyerekkel és védelmet nyújt fejtől egészen a csípőig.


Chicco Gro-Up Autósülés

Chicco Gro-Up Autósülés

Értékelés: 5
42 990 Ft

39 990 Ft
+ ingyen szállítás

Chicco Gro-Up 123 Autósülés rendkívül praktikus, hiszen az ülés könnyű állíthatóságának köszönhetően 9–36 kg-os gyermekek számára használható. Hárompontos biztonsági övvel köthető be az autóba. Állítható fejtámasszal, mosógépben mosható levehető huzattal és ergonomikus párnázottsággal rendelkezik.


Concord Transformer XT isofix autósülés 15-36 kg
102 399 Ft
+ ingyen szállítás

Concord Transformer XT autós gyerekülés a legnagyobb kényelmet és biztonságot nyújtja gyermekének. Használata 3 éves kortól ajánlott, és a folyamatosan állítható fej- és válltámlák jóvoltából akár 12 éves korig (36 kg-ig) alkalmas. Könnyedén, a szabványos Isofix pontokkal rögzíthető az autóba.


CYBEX Aton M 2019
49 390 Ft
+ ingyen szállítás

ATON M Sk. Születéstől számítva használható, akár 18 hónapos korig, maximum 13 kg-ig. A moduláris innováció megfelel a legmagasabb biztonsági követelményeknek. A Base M alap és a Sirona M2 i-Size autós ülésével együtt az Aton M innovatív funkcionalitást és kifinomult dizájnt kínál, amely a gyermeke számára a moduláris M-Line rendszernek köszönhetően még kiválóbb lesz. Ez a rendszer két Base M-kompatibilis ülést kínál, amelyek hosszabb ideig biztosítják a gyermek biztonságos és kényelmes utazását az ellenkező irányba.CYBEX, a gb és más jól ismert márkákkal együtt az Aton M is használható az utazási rendszer részeként.


CYBEX Sirona M2 i-Size+Base M 2019
119 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az új CYBEX Sirona M2 i-Size+Base megfelel a legújabb autósülésekre vonatkozó ECE R-129 európai előírásoknak. Ez az új „i-Size“ többek között meghatározza, hogy a gyermekeket kötelező 15 hónapos korukig kötelesek a menetiránnyal ellentétesen utaztatni, amelyet sok szakértő (pl. Which?, ADAC, Stiftung Warentest egyesület) a legbiztonságosabb szállítási módnak tart. Sirona születéstől – 105 cm, egész 4 éves korig ajánlott.


CYBEX Sirona S i-Size 2019
123 790 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Sirona S i-Size – autósülés, amely együtt nő a gyermekkel – Búcsúzz el a gyermek nehéz ki- és beültetésétől amelyet gyakran hátfájás kísér. Az egykezes pozicionálásnak köszönhetően az innovatív 360° forgatható mechanizmus kényelmes be- és kiültetést biztosít az autósülésből, és így csökkenti a szülők hátfájását. Mivel a menetiránynak ellentétesen bekötött pozíció a legbiztonságosabb az utazás szempontjából, a Sirona S i-Size autósülés ezt biztosítja a maximum 105 cm, kb. 4 éves gyermekek számára is. Driving Direction Control (DDC) meggátolja az autósülés menetirányba fordítását, mielőtt a gyermek el nem éri legalább a 16 hónapos kort és a 76 cm magasságot. Menetirányba fordításnál (3 pozíció) az Energy Reduction Technology funkció nagyobb védelmet nyújt. Ez a legnagyobb elölről érő ütésnél aktiválódik: hogy csökkentse a gyermek nyakát érő terhelését, a fejtámla enyhén lejjebb csúszik, majd rögzül.


CYBEX Solution M-fix 2019
54 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Cybex Solution M-fix autósülés 2019 A Solution autósülés sorozatának legfontosabb biztonsági eleme, szabványosított CYBEX dönthető fejtámasz. Ez okosan megakadályozza a gyerek fejének eldőlését alvás alatt. Egyénileg állítható lineáris védelem oldalirányú ütközés során (L.S.P. System Plus) a biztonság és a kényelem legmagasabb szintjét biztosítja. ISOFIX Connect System javítja a stabilitást és az autósülés biztonságát. Az autósülés alkalmas ISOFIX csatlakozással nem rendelkező járművek számára is.


CYBEX Solution S-fix 2019

CYBEX Solution S-fix 2019

Értékelés: 5
58 090 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Solution S-fix a gyermekkel együtt nő 3 – 12 év között és a szülőhöz hasonlóan fokozatosan alkalmazkodik a gyermek szükségleteihez. A Solution autósülés sikeres sorozatának legújabb tagja kitűnik funkcióinak köszönhetően, a kényelem és a biztonság számára. Az állítható fejtámasz megakadályozza a gyerek fejének előre dőlését alvás közben és állandóan az autósülés biztonságos szakaszában tartja azt. Ez mindenekelőtt az oldalirányú ütközésnél fontos, amely során a fejtámla és az L.S.P Rendszer fokozottan védi a gyermeket. A magasság 12 beállítási lehetősége egy kézzel lehetővé teszi a szülő és a növekvő gyerek számára a kényelmes utazást a járműben.


KIDDY Cruiserfix 3 Autósülés
75 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kiddy Cruiserfix 3 autós gyerekülés tökéletes védelmet nyújt gyermeke számára 3-tól egészen 12 éves korig. Egyedülálló megoldása a Kiddy ütközéscsillapító technológia, amely frontális ütközés vagy hirtelen fékezés során csökkenti a biztonsági öv testre ható terhelését. Oldalirányú ütközés esetén a fej és váll területeinek maximális védelmét kétoldali párnázás szolgálja. Az ülés a gyermek növekedésével párhuzamosan állítható mindig a kívánt méretre.


KinderKraft Junior Plus

KinderKraft Junior Plus

Értékelés: 5
18 090 Ft
17 490 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

KINDERKRAFT Junior Plus autósülést úgy tervezték, hogy a gyermeknek maximális biztonságot és kényelmet nyújtson az út során. Az oldalvédő rendszerrel ez gyerekjáték. Az első helyen a biztonság és a kényelem áll kéz a kézben, ezért ez az autósülés ideális 15 és 36 kg közötti tömegű gyerekeknek.


KinderKraft SAFETY-FIX
30 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

//A KINDERKRAFT SAFETY-FIX autósülést úgy tervezték, hogy a gyermeknek maximális biztonságot és kényelmet nyújtson az út során. Az ISOFIX rendszerrel ez gyerekjáték. Az első helyen a biztonság és a kényelem áll kéz a kézben, ezért ez az autósülés ideális 9 és 36 kg közötti tömegű gyerekeknek. A SAFETY-FIX 5 pontos biztonsági övvel rendelkezik, a fejtámla magassága pedig állítható.


Nania BeLine SP autósülés

Nania BeLine SP autósülés

Értékelés: 4,5
19 248 Ft

13 990 Ft
+ ingyen szállítás

Nania Beline SP autósülés oldalsó védelemmel és állítható fejtámlával. A háttámla leszedhető és használhatja kizárólag anatómiailag formázott ülésként.


Nania BeLine SP gyerekülés, Hippo
15 999 Ft

13 990 Ft
+ ingyen szállítás

ANania BeLine SP gyerekülés Európa legnagyobb gyermekbiztonsági rendszer gyártó gécének a terméke, amely már önmagában garancia. Vastag párnázottsága kényelmes a kicsik számára, az 5 pontos biztonsági öv pedig tartja a gyerekek testét. Az ülés 15 kg alatti gyermeket számára ajánlott elsősorban, 15 kg felett az autó biztonsági övét is ajánlott igénybe venni. Gyermeke garantáltan imádni fogja a rózsaszín vízilovas dizájnt!


Nania BeLine SP Jégvarázs Autós Gyerekülés
16 999 Ft

15 490 Ft
+ ingyen szállítás

Nina Beline Jégvarázs Autós Gyerekülés erős, biztonságot nyújtó tömör szerkezetével és állítható fejtámlával maximálisan kényelmes utazást biztosít gyermeke számára. A puhán párnázott ülés kiemelt oldalsó védelemmel (Side Protection System) rendelkezik, emellett kialakításának köszönhetően praktikusan vezeti el a biztonsági övet a kicsik körül. A Nina Beline Jégvarázs Autuós Gyerekülés 5 pontos biztonsági öve stabil rögzítést biztosít gyermeke számára. Az anatómiailag formázott lábtartó még egy hosszú utazást is kényelmessé tesz.


Nania BeLine SP, Princess

Nania BeLine SP, Princess

Értékelés: 5
16 990 Ft

15 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Nania Beline SP autósülés erős, biztos kárpitozással és állítható fejtámlával maximálisan kényelmes utazást biztosít gyermeke számára. Az ülés kitűnően véd oldalütközés ellen és kialakításának köszönhetően praktikusan vezeti el a biztonsági övet a kicsi körül. Az anatómiailag formázott lábtartó még egy hosszú utazást is kényelmessé tesz.


Nania ERIS Premium
34 490 Ft
+ ingyen szállítás

Nania ERIS Premium egy kiváló minőségű autósülés, mely 0–25 kg-os gyermekeknek alkalmas. Az autósülés úgy van kialakítva, hogy születéstől egészen 10 kg-os gyermekek számára (az autósülés menetiránnyal szemben van rögzítve), valamint 9–25 kg-os gyermekek számára (az autósülés menetiránynak megfelelően van rögzítve) egyaránt alkalmas legyen. Az autósülés további előnye a SIDE PROTECT oldalsó védelmi rendszer.


Nania Trona Babahordozó és gyerekülés
20 999 Ft

15 490 Ft
+ ingyen szállítás

Nania Trona Babahordozó és gyerekülés páratlan biztonságot és kényelmet kínál. Komfortos utazást kínál babádnak akár már újszülött kortól. A Nania Trona praktikus babahordozó 0–13 kg súlyú babák számára (kb. 12 hónapos korig). Könnyen telepíthető 3 pontos biztonsági öv segítségével. Központi


Britax Römer KIDFIX XP 2019 Gyerekülés
58 690 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Römer KIDFIX XP Black 2019 Gyerekülés ideális biztonságot és kényelmet nyújt gyermeke számára az autóban. Intuitív kialakításának köszönhetően biztosítja, hogy a biztonsági öv a megfelelő pozicióban helyezkedjen el, valamint V alakja és állítható fejtámasza alkalmazkodik gyermeke növekedéséhez. Az új XP-PAD biztonsági szabvány frontális ütközés esetén 30%-kal csökkenti a gyermek nyakára ható erőt. Az ülés ISOFIX kompatibilis, így ha járműve rendelkezik a rendszerrel, gyermekének annál nagyobb biztonságot garantálhat.


Concord Transformer X-Bag autósülés 15-36 kg
58 990 Ft
+ ingyen szállítás

Concord Transformer X-Bag autós gyerekülés a legnagyobb kényelmet és biztonságot nyújtja gyermekének. Használata 3 éves kortól ajánlott, és az állítható fej-, illetve válltámlák jóvoltából akár 12 éves korig (36 kg-ig) alkalmas. Könnyedén, a szabványos Isofix pontokkal rögzíthető az autóba.


Ferrari Beline SP Corsa Autósülés
23 990 Ft

21 490 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Ferrari Beline SP Corsa Autósülésben gyermeke tökéletes kényelemben és védelemben utazhat az 5 pontos biztonsági övnek és a puha, kényelmes, állítható magasságú kartámasznak köszönhetően. A formatervezés és a védőpárnák magas komfortot nyújtanak az utazó gyerekeknek, az optimalizált, ütközésgátló védőalátétek pedig maximális biztonságot adnak. A Ferrari motívumok, a piros és fekete színek stílusos és elegáns kiegészítővé teszik ezt a gyerekülést.


KinderKraft FIX2GO ISOFIX
29 390 Ft

25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

KINDERKRAFT FIX2GO autósülést úgy tervezték, hogy a gyermeknek maximális biztonságot és kényelmet nyújtson az út során. Az ISOFIX rendszerrel ez gyerekjáték. Az első helyen a biztonság és a kényelem áll kéz a kézben, ezért ez az autósülés ideális 9 és 36 kg közötti tömegű gyerekeknek.


ZOPA Carrera 2018 Autós gyerekülés
36 990 Ft
35 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Zopa Design Carrera autós gyerekülés ideális választás azoknak a családoknak, akik sokat utaznak kisgyermekükkel. Maximális védelmet nyújt az 5 pontos biztonsági övrendszer. 8 fokozatban állítható fejtámasz a komfortos érzést biztosít a kicsik számára. 9 hónapos kortól egészen 12 éves korig használható.


CYBEX Aton 5 2019
44 490 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

ATON 5 Sk. Születéstől számítva használható, akár 18 hónapos korig, maximum 13 kg-ig. Továbbra is folytatódik az Aton sikeres gyermeküléseinek ötödik generációja. Ez az ülés hárompontos biztonsági övvel és L.S.P. rendszerrel (lineáris oldalsó ütközésvédelem) rendelkezik, amely növeli a biztonságot. Az egyszerűen állítható fejtámla és a kivehető fedél komfortot kölcsönöz az autóülésnek és a kényelmét tökéletessé teszi.


KinderKraft Comfort Up
18 090 Ft
17 490 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

//A KINDERKRAFT Comfort up autósülést úgy tervezték, hogy a gyermeknek maximális biztonságot és kényelmet nyújtson az út során. Az autósülés sikeresen átesett a törésteszten, ezért az anyukák első számú választása. Az első helyen a biztonság és a kényelem áll kéz a kézben, ezért ez az autósülés ideális 9 és 36 kg közötti tömegű gyerekeknek.


Maxi-Cosi Axiss 2018

Maxi-Cosi Axiss 2018

Értékelés: 5
92 990 Ft

80 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Maxi Cosi Axiss speciálisan 90 fokos forgással kialakított, hogy könnyebb legyen hozzáférni a kisgyerekhez bekötés illetve kioldás során.


Maxi-Cosi Pebble 2017, Sparkling Grey
61 990 Ft

51 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Maxi Cosi Pebble oldalvédelmi rendszere optimalizálja az oldalirányú ütközést. A vállpántok és a fejtámla állítható magassága egyetlen mozdulattal megkönnyíti a munkát.


Maxi-Cosi Titan biztonsági gyerekülés
80 690 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Maxi-Cosi Titan egy többkorosztályos biztonsági gyerekülés, amely alkalmas csecsemőknek, totyogóknak és gyerekeknek 9 hónapostól 12 éves korig (I/II/III kategória). A gyerekülés ISOFIX és TOP TETHER segítségével rögzíthető, aminek köszönhetően a gyerekülés a helyén marad és biztonságosan az autóhoz csatolható. A maximális kényelemérzet biztosítása érdekében a fejtámla könnyedén állítható.