20 termék

Britax Römer KING II 2017 Gyerekülés, Fekete
78 990 Ft

63 990 Ft
+ ingyen szállítás

Römer King II 2017 Gyerekülés 5 pontos biztonsági övvel, erőteljes csípő-, fej-, és oldalvédelemmel rendelkezik. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. Speciális automata övfeszítő rendszer, energiaelnyelő párnákkal és szellőzést biztosító háttámlával ellátott.


Maxi-Cosi Titan Pro
108 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Maxi-Cosi Titan egy többkorosztályos biztonsági és kényelmes gyerekülés. A gyerekülés ISOFIX és TOP TETHER segítségével rögzíthető, aminek köszönhetően a gyerekülés a helyén marad és biztonságosan az autóhoz csatolható. G-CELL és Air protect ütésvédő technológiák.


Britax Römer KING II Gyerekülés
61 490 Ft

52 990 Ft
+ ingyen szállítás

Römer King II Gyerekülés 5 pontos biztonsági övvel, erőteljes csípő-, fej-, és oldalvédelemmel rendelkezik. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. Az övmagasság 7 fokozatban. míg a fekvő pozíció 4 fokozatban akár menet közben is állítható. Energiaelnyelő párnákkal és szellőzést biztosító háttámlával ellátott.


Britax Römer Adventure 2018 Gyerekülés
28 990 Ft

26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Römer Adventure 2017 Gyerekülés erőteljes oldalvédelemmel rendelkezik, a mély lengéscsillapításnak köszönhetően. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. Az ergonómikus fejtámasz 11 fokozatban állítható. Alacsony tömegének hála könnyen áthelyezhető, huzata levehető és mosható.


Britax Römer EVOLVA 123 SL SICT 2017 Gyerekülés
70 990 Ft
+ ingyen szállítás

Britax Evolva 123 SL SICT 2017 Gyerekülés 5 pontos biztonsági övvel, erőteljes csípő-, fej-, és oldalvédelemmel rendelkezik. Az autóban menetiránynak megegyezően, 3 pontos biztonsági övvel, könnyedén rögzíthető. ClickSafe övrendszerrel felszerelt, melynek célja, hogy az öv megfelelő bekötésénél kattanó hangot ad ki. Energiaelnyelő párnákkal és szellőzést biztosító háttámlával ellátott. Az ülés szélessége és fejtámlája könnyedén állítható. A jobb oldalsó ütközéscsillapító technológia (SICT) minimalizálja az oldalütközés hatását, és az ISOFIX rögzítési pontok puha reteszekkel kombinálják az ülést közvetlenül az autóhoz.


Britax Römer KIDFIX SICT Black SL 2018
61 989 Ft

53 290 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Britax Römer Kidfix SL SICT Black autós gyerekülés 15 kg-tól 36 kg-os súlyig, amely a fejlett beszerelési rendszerének köszönhetően biztosítja a ** maximális védelmet az oldalirányú SICT ütközésekkel szemben. Megfogathatod az innovatív **ISOFIT Soft Latch retesszel rendelkező rendszer vagy 3 pontos biztonsági öv segítségével. Együtt nő a gyerekkel és védelmet nyújt fejtől egészen a csípőig.


Britax Römer KIDFIX SL 2018 Gyerekülés
64 990 Ft

43 990 Ft
+ ingyen szállítás

Römer KIDFIX SL 2017 Gyerekülés ideális biztonságot és kényelmet nyújt gyermeke számára az autóban. Intuitív kialakításának köszönhetően biztosítja, hogy a biztonsági öv a megfelelő pozícióban helyezkedjen el, valamint V alakja és állítható fejtámasza alkalmazkodik gyermeke növekedéséhez. Az ülés ISOFIX kompatibilis, így ha járműve rendelkezik a rendszerrel, gyermekének annál nagyobb biztonságot garantálhat.


CYBEX Pallas S-fix 2018

CYBEX Pallas S-fix 2018

Értékelés: 3,5
92 008 Ft
+ ingyen szállítás

Cybex Pallas S-fix 9–36kg biztonsági gyerekülés, amely akár több évig is használható. Kettő az egyben változatként úgy lett megtervezve, hogy a gyermekkel együtt nőjön, így 9 hónapos kortól 12 éves korig használható. Az optimalizált biztonsági pult csökkenti a nyaksérülések kockázatát anélkül, hogy a gyermeket korlátozná. A fejtámlán kívül az oldalütés erejét mérséklő L.S.P. Rendszer is hozzájárul a biztonság növeléséhez.


KinderKraft Junior Plus
18 090 Ft
17 490 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

KINDERKRAFT Junior Plus autósülést úgy tervezték, hogy a gyermeknek maximális biztonságot és kényelmet nyújtson az út során. Az oldalvédő rendszerrel ez gyerekjáték. Az első helyen a biztonság és a kényelem áll kéz a kézben, ezért ez az autósülés ideális 15 és 36 kg közötti tömegű gyerekeknek.


Maxi-Cosi Milofix 2018 Autósülés
95 990 Ft
+ ingyen szállítás

Maxi-Cosi Milofix 2015 egy gyermekek számára kifejlesztett autósülés, mely élen jár a biztonság és innováció területén. Az ISOFIX rögzítőberendezést tartalmazó ülés 4 éves korig nyújt kiemelkedő biztonságot és kényelmet a hosszú utak során. A haladási iránnyal szemben beszerelhető autósülés egy olyan folyamatos fejlesztések és kutatások alatt álló brand tagja, melynek termékei sokszor még a legszigorúbb biztonsági követelményeket is többszörösen meghaladva teljesítik. Az övmagasság 7 fokozatban, együtt állítható a beépített fejtámasszal. Ötpontos, párnázott biztonsági övvel rendelkezik.


Nania Befix SP autós gyerekülés
14 850 Ft

11 990 Ft
+ ingyen szállítás

Nania BeFix SP autósülés az erős párnázásnak és a fejtámla magasság beállításának köszönhetően utazáskor és hosszú útjain kényelmes. védő párnázás csökkenti az oldalsó ütközést.


Nania BeLine SP LX, Princess
25 103 Ft

18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Nania Beline SP LX, Princess oldalsó védelemmel és a kisgyermek magassága alapján az öv fokozatának beállíthatóságával. Az 5 pontos biztonsági öv 15 kg-ig használatos, majd az öv levehető és a gyermek a gépkocsi biztonsági övével rögzíthető.


Nania ERIS Premium
34 490 Ft
+ ingyen szállítás

Nania ERIS Premium egy kiváló minőségű autósülés, mely 0–25 kg-os gyermekeknek alkalmas. Az autósülés úgy van kialakítva, hogy születéstől egészen 10 kg-os gyermekek számára (az autósülés menetiránnyal szemben van rögzítve), valamint 9–25 kg-os gyermekek számára (az autósülés menetiránynak megfelelően van rögzítve) egyaránt alkalmas legyen. Az autósülés további előnye a SIDE PROTECT oldalsó védelmi rendszer.


Britax Römer KIDFIX XP 2017 Gyerekülés
63 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Römer KIDFIX XP Black 2017 Gyerekülés ideális biztonságot és kényelmet nyújt gyermeke számára az autóban. Intuitív kialakításának köszönhetően biztosítja, hogy a biztonsági öv a megfelelő pozicióban helyezkedjen el, valamint V alakja és állítható fejtámasza alkalmazkodik gyermeke növekedéséhez. Az új XP-PAD biztonsági szabvány frontális ütközés esetén 30%-kal csökkenti a gyermek nyakára ható erőt. Az ülés ISOFIX kompatibilis, így ha járműve rendelkezik a rendszerrel, gyermekének annál nagyobb biztonságot garantálhat.


Avionaut Glider Royal Fit 2015 Autósülés
53 890 Ft
52 999 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Az Avionaut Royal Fit autósülés kivételes biztonságot és maximális kényelmet nyújt a 9–25 kg közötti gyerekek számára. Ergonomikus formájának köszönhetően a hosszabb utakon sem válik kényelmetlenné. Kiváló minőségű ökológiai bőr anyaga garantálja a hosszú élettartamot.


Ferrari I-max SP Autósülés, Fekete
28 399 Ft

25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Ferrari I-max SP Gyerekülés szilárd felépítésével és vastag párnázatával optimális védelmet nyújt gyermeke számára az utazások során. Az ülés 5 pontos biztonsági övvel rendelkezik, az övet gyermeke magasságához állíthatja. A fejtámasz állítható, védőpárnái oldalról is biztonságot nyújtanak. Modern formatervezésének köszönhetően nem csupán biztonságos, hanem stílusos kiegészítője lehet személyautójának.


Hello Kitty I-Max SP LX Autósülés
25 490 Ft

20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Hello Kitty I-Max SP LX autósülés garantálja gyermeke számára a biztonságos utazást. Különleges kialakításának köszönhetően erős oldalirányú védelemmel védi utasát. A kényelmes párnázat biztosítja a babák komfortérzetét, akár hosszú utazások során is. Tisztítása, a levehető és mosógépben mosható, huzatnak köszönhetően egyszerű és gyors.


Maxi-Cosi Titan biztonsági gyerekülés
80 690 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Maxi-Cosi Titan egy többkorosztályos biztonsági gyerekülés, amely alkalmas csecsemőknek, totyogóknak és gyerekeknek 9 hónapostól 12 éves korig (I/II/III kategória). A gyerekülés ISOFIX és TOP TETHER segítségével rögzíthető, aminek köszönhetően a gyerekülés a helyén marad és biztonságosan az autóhoz csatolható. A maximális kényelemérzet biztosítása érdekében a fejtámla könnyedén állítható.


Nania Cosmo SP Gyerekülés, Cars
26 499 Ft

20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

A Nania Cosmo SP gyerekülés kiválóan alkalmas 0–18 kg-os babák számára, hiszen ergonomikus kialakítása maximális kényelmet biztosít. Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik a maximális biztonságról. Az autósülés megfelelel az ECE R 44–04-es európai szabványnak.


Nania MYLA Premium

Nania MYLA Premium

Értékelés: 2
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Nania MYLA Premium gyerekeknek 9–36kg minőségi és stílusos gyerekülés. Az autóülés előnyei közé tartozik a SIDE PROTECT oldalsó védelmi rendszer. Egyébe előnyei az állítható fejtámla, állítható karfa vagy kivehető betét a kisebb gyermekek számára.