6 termék

BabyDan Flexi Fit Biztonsági rács
16 690 Ft

12 990 Ft
+ ingyen szállítás

BabyDan Flexi Fit Biztonsági rács kiváló választás, ha veszélyes helyektől, pl. lépcsőtől szeretné távol tartani gyermekét. 67–105,5 cm-es nyílás befedésére alkalmas, könnyedén az ajtókerethez illeszthető. 74 cm magas, több színben kapható.


LINDAM Sure Shut Axis Biztonsági rács
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Lindam Sure Shut Axis Biztonsági rács kiváló megoldás arra, hogy a gyermeket megóvjuk a veszélyes helyre jutástól. Ezzel a biztonsági ráccsal elzárható előle a lépcső, szobarész, vagy sarok, így a kicsi biztonságosan mozoghat a lakásban. Egyszerűen felszerelhető, stabil szerkezetű, ajtókeretbe, átjáróba könnyen illeszthető.


LINDAM Easy Fit Plus Deluxe Biztonsági rács
18 622 Ft

16 209 Ft
+ ingyen szállítás

Lindam Easy Fit Plus Deluxe Biztonsági rács magasabb kialakítású a hagyományos biztonsági rácsoknál, az ajtó 75–82 cm szélességű, toldók segítségével szélesebb helyre is helyezhető. Egyszerűen felszerelhető, gyerekzárral ellátott, falhoz, ajtókerethez fúrás nélkül is rögzíthető. Felnőttek számára egy kézzel nyitható és csukható mindkét irányba.


LINDAM Biztonsági rács-20%

LINDAM Biztonsági rács

Értékelés: 5
21 172 Ft

16 740 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Lindam Biztonsági rács olyan ajtóra, lépcsőre, egyéb helyekre szerelhető, amelyek veszélyesek lehetnek a kisgyermek számára. Négy fogantyújával könnyen felszerelhető. Egyedülálló mechanizmusának köszönhetően gyors nyitást és zárást tesz lehetővé. Biztonsági zárjának köszönhetően a kicsik nem tudják kinyitni.


LINDAM Flexiguard Biztonsági rács
16 499 Ft
+ ingyen szállítás

Lindam Flexiguard védőrács egy maximális biztonságot nyújtó kiegészítő eszköz, amellyel el tudjuk keríteni azokat a területeket, ahová nem szeretnénk, ha csemeténk felfedező útra indulna. A védőrács 71–92 cm-ig állítható, ráadásul egyszerűen, könnyen összeszerelhető 3 lépésben. Praktikus kivitelének köszönhetően egyszerűen szállítható, így akár a hétvégi nyaralóba is ideális megoldás.


Reer Basic Térelválasztó rács, 3 darabos
38 499 Ft
+ ingyen szállítás

A Reer Basic térelválasztó rács segít otthonában biztonságos körülményeket teremteni gyermeke számára. A három darabos térelválasztó rács könnyedén összeszerelhető, és dupla biztonsági zárrendszerének köszönhetően egy kézzel is kinyitható, így ahhoz nem szükséges gyermekét letenni. A stabilabb tartás érdekében célszerű széleit fúróval is rögzíteni.