7 termék

Badabulle Pelenkázó táska MULTIPOCKET
13 317 Ft
+ ingyen szállítás

MULTIPOCKET Badabulle pelenkázó táska praktikus segítséget nyújt gyerekeid utazásakor. Ez magában foglalja a praktikus tartozékokat és sok belső és külső zsebbel. Csatlakoztatható a babakocsi fogantyújához.


Babymoov Urban Bag SMOKEY Pelenkázótáska
13 990 Ft
+ ingyen szállítás

Babymoov Pelenkázótáska Urban Bag SMOKEY termosztáskával, pelenkázó alátéttel és két praktikus rekesszel. Modern és praktikus megjelenés,


Badabulle Pelenkázó táska BOHO
12 205 Ft
+ ingyen szállítás

BOHO Badabulle pelenkázó táska praktikus segítséget nyújt gyermekeid utazásakor. Ez magában foglalja a praktikus tartozékokat és sok belső és külső zsebbel. Csatlakoztatható a babakocsi fogantyújához.


Bo Jungle Pelenkázó táska B-City
11 410 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Bo Jungle pelenkázó táska B-City, egy praktikus táska, mely minden ruhához tökéletesen illik és sok hasznos felszereléssel rendelkezik. A táska rendelkezik pelenkázó alátéttel, termo fóliával, cumisüveg tartóval, egy zárható tasakkal, pamut pokróccal és rengeteg hasznos zsebbel.


BabyOno Pelenkázótáska  CHIC
13 180 Ft
+ ingyen szállítás

A kiváló minőségű anyagokból készült multikfunkciós táska praktikus lesz a mindennapi sétáknál, baráti találkozásoknál vagy utazásoknál. A tizenkét egyes zseb lehetővé teszi a táska terét kényelmesen elrendezni.


Little Company Pelenkázó táska Paris Snake
24 890 Ft
+ ingyen szállítás

Pelenkázó táska Little Company Paris Snake kígyó mintával, a kényelmes használat utazás közben. Ez az időtlen és stílusos táska biztosítja, hogy megvan minden, amire a gyermeknek szüksége van, szervezetten és a kéznél. A fő rekesz könnyen zárható robusztus cipzárral, és magában foglal még nyolc többcélú rekeszt.


Pink Lining WONDER BAG - pelenkázó hátizsák
26 890 Ft
+ ingyen szállítás

Pink Lining Wonder bag egy pelenkázó hátizsák, amely sportos anyukák számára ideális. A hátizsák hordható háton, vagy a babakocsira akasztható. A pántok állíthatók, a belső zsebek tágasak és könnyű bennük rendet tartani.