8 termék

KinderKraft UNO
39 890 Ft

37 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A szülők közelsége a legfontosabb a gyermekek számára, különösen az élet első napjaiban. Gyermek kiságy UNO tökéletes megoldás azok számára, akik értékelik a gyermek közelsége kényelmét, hogy figyeljenek a fejlődésének minden értékes pillanatára.


Lorelli San Remo 1 Utazóágy
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Lorelli San Remo 1 utazóágy újszülött kortól 3 éves korig használható. Egyszerűen kinyitható és összecsukható, praktikus a hordozótáskában szállítható és tárolható. Belseje kényelmesen párnázott, hosszanti oldala pedig hálós kialakítású, ami megkönnyíti a belátást és a baba is kilátását. Utazóágy és járóka egyben, vidám színekkel és minőségi anyagokkal!


Petite&Mars Koot hordágy

Petite&Mars Koot hordágy

Értékelés: 5
14 590 Ft
+ ingyen szállítás

Petite&Mars Koot hordágy 120×60 cm méretben a gyerekkel való utazásra alkalmas. Stabil szerkezete egyszerűen összecsukható, része egy puha matrac, 2 kerék a könnyű manipuláció érdekében és cipzáros oldalsó kijárat a kényelmesebb használatért.


COSING ADAM Utazóágy

COSING ADAM Utazóágy

Értékelés: 4,5
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

COSING ADAM Utazóágy egy összecsukható gyermekágy. 3 éves kortól (~15 kg) használható. Masszív szerkezetének köszönhetően nagyon stabil és biztonságos.


Hauck Dreamer 2019 Kiságy Bölcső
31 990 Ft
+ ingyen szállítás

Dreamer Kiságy Bölcső Tökéletes megoldás utazáshoz vagy otthon: mobilis Fedőmatrac, bölcső és kiságy. Az innovatív tárolási mechanizmusnak köszönhetően egy kézzel összecsukható.


G-mini Utazóbölcső Sleepy Hippo
17 090 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

G-Mini utazóbölcső Sleepy egy elegáns és praktikus gyermek utazóágy aranyos víziló motívummal. Könnyen összecsukható, szállítható és 2 kerékkel rendelkezik a jobb kezelhetőség érdekében. Az oldalsó panelek, amelyek közül az egyik nyitva van.


Hauck Sleep´n Play Center 2019 Utazóágy
27 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Hauck Sleep´n Play Center utazóágy jól felszerelt utazóágy a Hauck termékcsalád közül. Biztonsági zár összecsukódás ellen. Gyermekek számára 0 hónapos kortól akár 15 kg súlyig. Kerekek a könnyebb szállítás érdekében.