6 termék

Bright Starts Felicity Floral Hintaszék
25 990 Ft

24 499 Ft
+ ingyen szállítás

Brigth Starts Felicity Floral hintaszék minden funkciója gyermeke maximális kényelmét szolgálja. A puha plüss ülés hosszú távú használat esetén sem válik kellemetlenné. Az ülés 3 fokozatban állítható, így biztosan megtalálja a gyermekének éppen megfelelő pozíció. A tökéletes pihenést a 7 nyugtató dallam segíti.


Bright Starts Toucan Tango Bouncer Pihenőszék
14 490 Ft
13 999 Ft
+ ingyen szállítás

A Bright Stars Toucan Tango Bouncer Pihenőszék vidám mintái és kedves figurái a gyermekek önfeledt szórakozását szolgálják. A játéktartó levehető és a rajta lévő játékok cserélhetőek, ezáltal mindig újdonságot hozhatunk a babák életébe. Az ülés előre-hátra ringatható, így a székben is megnyugtathatjuk a gyerekeket, de automatikus nyugtató rezgéseket is be lehet állítani a terméken. 5 pontos biztonsági övvel van ellátva.


Bright Starts Minnie Mouse Pihenőszék
24 990 Ft

19 999 Ft
+ ingyen szállítás

A Bright Stars Minnie Mouse Pihenőszéknek gyönyörű lányos színei és vidám mintái a gyermekek önfeledt szórakozását szolgálják. A játéktartó levehető és a rajta lévő játékok cserélhetőek, ezáltal mindig újdonságot hozhatunk a babák életébe. Az ülés előre-hátra ringatható, így a székben is megnyugtathatjuk a babákat, de automatikus nyugtató rezgéseket is be lehet állítani a terméken. 5 pontos biztonsági övvel van ellátva.


Disney Némó Nyomában rezgő hinta 0m+-42%
38 091 Ft

22 050 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A Disney baby Némó Nyomában hinta 2 állítható pozíciót és praktikus biztosító funkciót kínál – rezeg, zenél és játékokkal ellátott, amelyek a boltívről lógnak. A gyermke tükör, az 5pontos biztonsági öv és a csúszásgátló lábak sem hiányozhatnak.


Safety 1st Koala nyugágy
13 425 Ft

11 690 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Safety 1St Koala nyugágy ideális hely a pihenésre a babának, játékkal a közelben. A nyugágy hátsórész pozícionálással, hárompontos biztonsági övvel és 3-fokozatkapcsolóval és 3 játékkal van felszerelve. A gyermekeknek születésüktől 9 kg-ig alkalmas.


KinderKraft Animals
10 632 Ft
10 490 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

ANIMALS heverő kiváló segítő otthon és útközben is! Három színes játék dallamokkal kitűnően szórakoztatja és fejleszti a gyermeket. Nagyon finomrezgésekmegnyugtatják és elaltatják a kis lurkót. Minden a játék levehető az állványról és áthelyezhető máshova. A gyermeket 3-pontos hevederrel lehet biztosítani, amely biztonságos szórakozást kínál. Kis méretének köszönhetően kiválóan alkalmas utazáshoz. ** 0–12 hónapos** kortól ajánlott.