10 termék

Chipolino Relax Rezgő-Zenélő Pihenőszék
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Chipolino Relax Rezgő-Zenélő Pihenőszék aranyos mintáival és kellemes dallamával azonnal a gyermekek kedvence less! Az újszülött kortól használható széken 3 rezgő fokozat közül választhatunk, melynek köszönhetően könnyedén álomba ringathatjuk a babát. A játékhídon található plüss figurák hamar elszórakoztatják a babákat és fejlesztik készségeit.


Chipolino Sonata Elektromos Pihenőszék
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Chilpolino Sonata Elektromos pihenőszék nem csak kényelmével, hanem szórakoztató játékaival illetve kellemes dallamaival válhat babánk kedvenc pihenőhelyévé. 3 fokozatban állítható hintáztatásának köszönhetően gyermekünk könnyen álomba szenderülhet. Akár egy kézzel is könnyen összecsukható.


Bright Starts Felicity Floral Hintaszék
25 990 Ft

24 499 Ft
+ ingyen szállítás

Brigth Starts Felicity Floral hintaszék minden funkciója gyermeke maximális kényelmét szolgálja. A puha plüss ülés hosszú távú használat esetén sem válik kellemetlenné. Az ülés 3 fokozatban állítható, így biztosan megtalálja a gyermekének éppen megfelelő pozíció. A tökéletes pihenést a 7 nyugtató dallam segíti.


Bright Starts Toucan Tango Bouncer Pihenőszék
14 490 Ft
13 999 Ft
+ ingyen szállítás

A Bright Stars Toucan Tango Bouncer Pihenőszék vidám mintái és kedves figurái a gyermekek önfeledt szórakozását szolgálják. A játéktartó levehető és a rajta lévő játékok cserélhetőek, ezáltal mindig újdonságot hozhatunk a babák életébe. Az ülés előre-hátra ringatható, így a székben is megnyugtathatjuk a gyerekeket, de automatikus nyugtató rezgéseket is be lehet állítani a terméken. 5 pontos biztonsági övvel van ellátva.


Bright Starts Henley Pihenőszék Rezgő Dallamokkal
26 893 Ft

25 490 Ft
+ ingyen szállítás

Bright Starts Henley Pihenőszék Rezgő Dallamokkal a lehető legelegánsabb és legmodernebb pihenőszék. Praktikus és elegáns kiegészítője otthonának, és gyermeke is imádni fogja.


KinderKraft Animals
10 632 Ft
10 490 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

ANIMALS heverő kiváló segítő otthon és útközben is! Három színes játék dallamokkal kitűnően szórakoztatja és fejleszti a gyermeket. Nagyon finomrezgésekmegnyugtatják és elaltatják a kis lurkót. Minden a játék levehető az állványról és áthelyezhető máshova. A gyermeket 3-pontos hevederrel lehet biztosítani, amely biztonságos szórakozást kínál. Kis méretének köszönhetően kiválóan alkalmas utazáshoz. ** 0–12 hónapos** kortól ajánlott.


ZOPA Pihenőszék Relax

ZOPA Pihenőszék Relax

Értékelés: 4
22 490 Ft
+ ingyen szállítás

Zopa Relax luxus pihenőszék megfelelő újszülött kortól egészen 18 kg- ig. A kellemes anyagok és a biztonsági pántok biztosítják a biztonságot gyerekek számára születéstől kezdve.


KinderKraft FELIO
15 740 Ft
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

FELIO ringató és heverő egyben Egyszerűen állítható háttámla fekvőhelyzetből ülőhelyzetbe. A gyermek mindig jól érzi magát, függetlenül attól, hogy aktívan figyeli a környezetét vagy alszik. – Gyermekeknek 0–18 kg között ajánlott.


KinderKraft FLO
22 455 Ft
21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

A tökéletes FLO heverő amely azonnal megnyugtatja az összes lurkót, 0–9 kg. Tökéletesen elszórakoztatja a gyermeket az interaktív állvánnyal , és ne aggódj, a hintáztatás már megvan oldva. És úgy, ahogy akarod. Egyszerűen tökéletes heverő az **igényes szülőknek.


KinderKraft MINKY
19 730 Ft
18 790 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

A tökéletes MINKY heverő amely azonnal megnyugtatja az összes lurkót. Tökéletesen elszórakoztatja a gyermeket az interaktív állvánnyal , és ne aggódj, a hintáztatás már megvan oldva. És úgy, ahogy akarod. Egyszerűen tökéletes heverő az **igényes szülőknek.