4 termék

COSING Bükkfa járóka, 100x100 cm
13 899 Ft
+ ingyen szállítás

Cosing Járóka ideális hely a játékra gyermeke számára. Nincsen rögzített alja, ezáltal a felhasználási lehetőségek sokkal szélesebbek, akár bent a szobában, akár kint a szabadban is használható. Minőségi bükkfából készült, egyszerűen és gyorsan összeszerelhető, biztonságos játékot nyújt a gyermeknek, valamint az első lépéseknél is nagy szerepet játszhat, hisz a kicsi a járóka oldalába kapaszkodva segíthet magának megtartani egyensúlyát.


BabyDan Matrac a Comfort Large járókába
23 690 Ft
+ ingyen szállítás

Baby Dan Comfort matrac, kiváló minőségű hab matrac 95×95×4cm-es méretben. Dániában készült. Használd a járókát kiságyként. A kiváló minőségű hab matrac így meghosszabbítja a járóka használatát. Abban az időszakban, amikor a gyermek még nem jár, kb. a 9–12 hónapos kor körül, a járóka alját a legfelső pozícióban tarthatod. Később elég alacsonyabbra engedned csökken, és éjjel kiságyként is használhatod.


Puppolina 120x120 Járóka, fenyő
20 890 Ft
+ ingyen szállítás

A Puppolina járóka kisbabák számára is biztonságos környezetet teremt. Mérete 120 × 120 × 66 cm, így a kisgyerekek kedvükre játszhatnak és mászhatnak, anélkül hogy a szülőknek aggódniuk kéne. Bent a szobában, vagy akár kint a szabadban is használható.


Puppolina Járóka, 150x150 cm
30 690 Ft
+ ingyen szállítás

A Puppolina járóka kisbabák számára is biztonságos környezetet teremt. Nagy méretű, így a kisgyerekek kedvükre játszhatnak és mászhatnak, anélkül hogy a szülőknek aggódniuk kéne. Bent a szobában, vagy akár kint a szabadban is használható.