5 termék

G-mini Anat Bárányka járóka
17 290 Ft
+ ingyen szállítás

G-Mini Anat járóka egy ideális hely a gyerekeknek, ahol biztonságosan játszhatnak és kikapcsolódhatnak. Könnyen össze és szétszerelhető. A beépített matrac és a praktikus utazótáska is részét képezik.


Puppolina 120x120 Járóka, fenyő
20 890 Ft
+ ingyen szállítás

A Puppolina járóka kisbabák számára is biztonságos környezetet teremt. Mérete 120×120×66 cm, így a kisgyerekek kedvükre játszhatnak és mászhatnak, anélkül hogy a szülőknek aggódniuk kéne. Bent a szobában, vagy akár kint a szabadban is használható.


Puppolina Járóka, 150x150 cm
30 690 Ft
+ ingyen szállítás

A Puppolina járóka kisbabák számára is biztonságos környezetet teremt. Nagy méretű, így a kisgyerekek kedvükre játszhatnak és mászhatnak, anélkül hogy a szülőknek aggódniuk kéne. Bent a szobában, vagy akár kint a szabadban is használható.


COSING Bükkfa járóka, 100x100 cm
13 899 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Cosing Járóka ideális hely a játékra gyermeke számára. Nincsen rögzített alja, ezáltal a felhasználási lehetőségek sokkal szélesebbek, akár bent a szobában, akár kint a szabadban is használható. Minőségi bükkfából készült, egyszerűen és gyorsan összeszerelhető, biztonságos játékot nyújt a gyermeknek, valamint az első lépéseknél is nagy szerepet játszhat, hisz a kicsi a járóka oldalába kapaszkodva segíthet magának megtartani egyensúlyát.


BabyDesign Play UP utazó járóka
20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Baby Design Play UP utazó járóka tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik sűrűn utaznak a babával, és fontos számukra, hogy mindig kényelmes alvóhelye legyen. Akkor is tökéletes választás, ha a nagyszülőknél sokszor tölti az estét a kicsi, hiszen ott is könnyen kinyitható ha szükség van rá és máris kész a baba ágya. Egyszerűen összecsukható, így kis helyen is elfér, és bárhová magunkkal vihetjük. Mutatós hordozótáska tartozik hozzá, amiben az ágy összes részével együtt kényelmesen elfér.