3 termék

Medela Swing - 2-fázisú elektromos mellszívó + Starter set 1
58 978 Ft
+ ingyen szállítás

Medela Swing ajándékkal – ez a modern, diszkrét kialakítású szívóegység lehetővé teszi a gyors és finom szívást A tapadókorong kicsi és könnyű, így könnyen használható útközben vagy otthonodban. A Swing elektromos mellszívó kétfázisú szívást alapul véve készült el anyatejre és hűen utánozza a szívó baba ritmusát.


Tommee Tippee Kézi mellszívó
13 999 Ft

9 790 Ft
+ ingyen szállítás

A praktikus Tommee Tippee kézi mellszívó készlet minden szükséges eszközt tartalmaz, ami a fejéshez, etetéshez más az első napokban szükséges lehet. A lágy szilikon tölcsér maximális komfortérzetet és tökéletes illeszkedést garantál. Három egyszerű részből áll, ezért könnyű tisztítani.


ZOPA Elektromos mellszívó ComfyPro
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

ComfyPro elektromos mellszívó készülék egyedülálló puha ZOPA 3D szilikon betéttel rendelkezik. Ennek a betétnek köszönhetően a mellszívó tökéletesen utánozza a gyermek természetes szívását. Ennek köszönhetően a mellszívó maximálisan hatékonyan szív, és egyben megelőzi a szívás okozta kellemetlen érzést. A mellszívó két üzemmóddal rendelkezik – stimulálás és szívás. A nyomáshiány minden üzemmódban 9 különböző fokozatban szabályozható annak érdekében, hogy beállíthasd a számodra legkedvezőbb és legkellemesebb értéket. A mellszívó kompatibilis az AVENT cumisüvegekkel.