4 termék

PEG PEREGO Prima Pappa ZERO3 2014 Etetőszék
41 490 Ft
+ ingyen szállítás

PEG PEREGO Prima Pappa ZERO3 Etetőszék ultrakönnyű és egészen a gyermek 3 éves koráig használható, hisz multifunkcionális kialakításának köszönhetően mérete egyszerűen alakítható a gyerek fejlődéséhez alkalmazkodva. Az újszülöttek számára kényelmes bölcsőként is funkcionálhat, míg a nagyobbaknak a tálca levételével biztonságosan segít az asztalnál étkezni. Háttámlája 7 fokozatban, magassága pedig 5 fokozatban állítható.


KinderKraft FINI
32 546 Ft
31 490 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Etetőszék FINI praktikus és kényelmes szék idősebb gyermekeknek 6 hónap és 5 év között. Egyedi kivitelezés bemutatja a belsőépítészet legújabb trendjét ** skandináv stílusban. Kényelmes ülőke **mosható anyagból.


Wood Partner UNIZE Állítható gyerekszék
33 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Wood partner UNIZE egy minőségi, fából készült állítható gyermekszék. Körülbelül gyermeke 9 hónapos korától használhatja a terméket. A szék lépést tud tartani gyermeke növekedésével az ülés és lábtartó szabályozhatóságának köszönhetően (állítható mélység és magasság). Az európai EN 1729, EN 14988 szabványoknak megfelelően készült.


KinderKraft YUMMY

KinderKraft YUMMY

Értékelés: 5
23 410 Ft

21 380 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

//YUMMY etetőszék praktikus és kényelmes szék idősebb gyermekeknek 6 hónap és 5 év között. Öko bőr huzattal. Az etetőszék háttámlája és a lábtartója állítható. Modern, varázslatos kényelmes és nagyon kompakt etetőszék.