7 termék

Taf Toys Játszószőnyeg

Taf Toys Játszószőnyeg

Értékelés: 5
15 999 Ft
+ ingyen szállítás

Taf Toys Játszószőnyeg vidám színeivel és állatos mintáival garantáltan felkelti majd gyermeke érdeklődését. A puha, jó minőségű és anyagú, nagy méretű takaró elhelyezhető földön és ágyon egyaránt, a felületén lévő puha kiemelkedő részek és biztonságos műanyag rágókák lekötik és szórakoztatják a kicsiket. Ezek segítségével nem csupán egy kényelmes felületet, hanem fejlesztő játékokat is biztosíthat gyermeke számára.


Fisher-Price 3 az 1-ben Autós Játszószőnyeg
22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Fisher-Price Autós Játszószőnyeg a vidám színeinek és 3 az 1-ben kialakításának köszönhetően örömteli pillanatokat okoz majd a babáknak. A szőnyeg hason-, háton fekve és ülőpozícióban egyaránt remek szórakozást nyújt gyermekének. Ülőhelyzetben igazi autós élményt nyújt a babának, melyben a kormánykerék egy érintésre vidám dallam lejátszására alkalmas. A szőnyeghez tartozik továbbá egy bébitornázó is, melyről különféle mókás játékok lógnak, így garantáltan felkeltik a hátonfekvő baba érdeklődését, valamint megmozgatják a kicsit.


Bright Starts Your Way BallPlay 5in1 játszószőnyeg
29 890 Ft
+ ingyen szállítás

A Bright Starts Your Way Ball Play játszószőnyeg kialakításának köszönhetően már újszülött kortól használható. Kialakítása ideális a kisbabáknak hiszen praktikus funkciói felkeltik illetve fejlesztik babád készségeit. Mérete 70×61 cm.


Yookidoo Játszószőnyeg
22 390 Ft
+ ingyen szállítás

Yookidoo játszószőnyeg a gyermek növekedésének bizonyos fázisában lehetővé teszi, hogy félig ülő helyzetbe helyezed gyermekedet. Ebben a helyzetben a gyermek képes jobban megfigyelni a környezetet és kommunikálni vele. Számos fejlesztési lehetőséget kínál, sok lógó játékkal ellátott.


Playgro Baby autó hanggal
23 727 Ft

15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Playgro Baby autó hanggal gyermeked első autója lehet. A játék gyermekek számára 6 hónapos kortól alkalmas, amikor már önállóan ülnek. Interaktív játék, amely fejleszti gyermeked érzékeit.


Bright Starts Ball Pit Fun 0m+ játszószőnyeg
12 290 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Bright Starts Ball Pit Fun játszószőnyeg gyermekeknek születéstől fogva ajánlott, s együtt nő velük. A 76 cm-es játszószőnyeg kényelmes felületet biztosít a földön vagy a falon való játszáshoz, ez a színes pokróc felfelé és lefelé is állítható, a falon akadályként szolgál játék közben, hason való játszásnál segít a gyermek közelében tartani a 10 színes golyót.játékhíd 4 eltávolítható játékot tartalmaz, amelyek segítik a gyermek motoros készségeinek fejlődését.


Taf Toys Holdas pihenő játékhíddal
7 590 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Holdas pihenő játékhíddal

játékhidat kocsira **vagy **autósülésre rögzíthető, leköti gyermeked figyelmét az utazások során.

csörgők a lekötik a gyermeked figyelmét.

A játékhidat a rugalmas műanyag csatoknak köszönhetően nagyobb babakocsihoz vagy autósüléshez is csatlakoztathatod.

Segítik a gyermekek érzékeinek és **motorikus **készségeinek fejlődését.

születéstől fogva alkalmas.