10 termék

Bright Starts Safari Játszószőnyeg bébitornázóval
15 690 Ft

13 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bright Starts Safari Játszószőnyeg remek kikapcsolódást nyújt gyermeke számára. A rendkívül puha anyagból készült szőnyegen a szafari állatai, a játékhídról lelógó csörgők, kistükör és az ügyességi játékok elrepítik gyermekét a képzelet világába. A szőnyeg és a bébitornázó remek készségfejlesztő, hiszen jótékonyan hatnak a koordinációra, és stimulálják a kicsik látását és hallását.


Taf Toys Játszószőnyeg

Taf Toys Játszószőnyeg

Értékelés: 5
18 990 Ft

15 990 Ft
+ ingyen szállítás

A színes Taf Toys játszószőnyeg kiválóan alkalmas kisbabáknak, hiszen kedves színvilága vonza a pici tekintetét. A megemelhető oldalainak köszönhetően nagyobb biztonságban tudhatja gyermekét.


Playgro Maxi szőnyeg 150 x 100 cm
17 490 Ft
+ ingyen szállítás

Playgro márkájú játékszőnyeg egy szuper nagy és szuper lágy alátét, melynek mérete 150 × 100 cm, ezért valóban egy nagyszerű hely a játékhoz és szórakozáshoz!


Bright Starts Ball Pit Fun 0m+ játszószőnyeg
12 290 Ft
+ ingyen szállítás

Bright Starts Ball Pit Fun játszószőnyeg gyermekeknek születéstől fogva ajánlott, s együtt nő velük. A 76 cm-es játszószőnyeg kényelmes felületet biztosít a földön vagy a falon való játszáshoz, ez a színes pokróc felfelé és lefelé is állítható, a falon akadályként szolgál játék közben, hason való játszásnál segít a gyermek közelében tartani a 10 színes golyót.játékhíd 4 eltávolítható játékot tartalmaz, amelyek segítik a gyermek motoros készségeinek fejlődését.


Bright Starts PiP Your Way Ball Play 5in1 játszószőnyeg
29 890 Ft
+ ingyen szállítás

A Bright Starts PiP Your Way Ball Play játszószőnyeg kialakításának köszönhetően már újszülött kortól használható. Kialakítása ideális a kisbabáknak hiszen praktikus funkciói felkeltik illetve fejlesztik babád készségeit. Mérete 70×61 cm.


Taf Toys 3in1 Játszószőnyeg
23 290 Ft

18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Taf Toys 3in1 játszószőnyeg 100 × 150-es dupla mérettel készült. Extra párnázata nagyobb kényelmet biztosít. A játszószőnyeghez hozzátartozik egy felfújható párna, zenélő labda és levehető játékhidak. Számos játéklehetősége sok felfedezést kínál újszülött gyermekének: babatükör, zörgő fülecskék, műanyag gyűrűk.


Taf Toys Holdas pihenő játékhíddal
7 590 Ft
+ ingyen szállítás

Holdas pihenő játékhíddal

játékhidat kocsira **vagy **autósülésre rögzíthető, leköti gyermeked figyelmét az utazások során.

csörgők a lekötik a gyermeked figyelmét.

A játékhidat a rugalmas műanyag csatoknak köszönhetően nagyobb babakocsihoz vagy autósüléshez is csatlakoztathatod.

Segítik a gyermekek érzékeinek és **motorikus **készségeinek fejlődését.

születéstől fogva alkalmas.


Taf Toys Játszószőnyeg játékhíddal, Baglyos
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Taf Toys Játszószőnyeg játékhíddal, Baglyos remek kikapcsolódást nyújt kisgyermeke számára. A szőnyeg rendkívül kényelmes, így a kicsik számára öröm rajta a fekvés, a játékhídról lelógó játékoknak köszönhetően pedig egy percre sem unatkoznak. A játékok között megtalálható egy bagoly, egy zenedoboz, egy tükör és egy szélmalom. A zenedoboz a játszószőnyegen kívül, külön is használható. Elősegíti kisgyermeke fejlődését. Használatához elem szükséges. Már újszülött kortól használható.


Tiny Love Játszószőnyeg bébitornázóval
33 690 Ft

27 790 Ft
+ ingyen szállítás

A Tiny Love egy olyan játszószőnyeg bébitornázóval, amely ideális játékszer akár már újszülött kortól is. Nagy előnye, hogy a bébitornázó levehető, így a szőnyeg és a tornázó is használható külön-külön. Rajta hét darab levehető játék található, a takaró pedig színes mintáival serkenti a gyermek érdeklődését.


KinderKraft SMARTPLAY játszószőnyeg
16 790 Ft
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Kinderkraft SMARTPLAY játszószőnyeg egy csodálatos szett kognitív képességeket fejlesztő játékokkal A gyermeked imádni fogja ezt a színes játszószőnyeget amelyen rengeteg mókában lesz része. Érdekesnek találja majd a 20 labdácskát, amik a csomagolás részei.