4 termék

Babymoov Premium Care Digital Green bébiőr-36%
47 090 Ft

29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Babymoov Premium Care bébiőr egy többfunkciós, kétirányú, kiváló minőségű technológiával ellátott termék nagy hatótávval (800 méter nyílt terepen). VOX rendszere aktiválódik a gyerek hangjára, ezzel biztosítva a pontos jelzéseket. Háromféle típusú jelzésével személyre szabható az, hogyan szeretne értesítéseket kapni (vizuális, hangi, vibráló).


Angel Care AC017 légzésfigyelő (vezeték nélküli)
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Angelcare AC017 légzésfigyelő segítségével folyamatosan nyomon követhető a kisbaba légzése. Amint rendellenességet vagy légzésmegállást tapasztal, egyből figyelmeztet, így jelezve, hogy a babának segítségre van szüksége. A babakocsiban, bölcsőben is használható eszköz a folyamatos légzésmegfigyeléssel garantálja a gyermek biztonságát és a szülők nyugodt pihenését is.


Angel Care AC117 légzésfigyelő (vezeték nélküli)
44 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Angelcare AC117 légzésfigyelő segítségével folyamatosan nyomon követhető a kisbaba légzése. Amint rendellenességet vagy légzésmegállást tapasztal, egyből figyelmeztet, így jelezve, hogy a babának segítségre van szüksége. A babakocsiban, bölcsőben is használható eszköz a folyamatos légzésmegfigyeléssel garantálja a gyermek biztonságát és a szülők nyugodt pihenését is.


Angel Care AC517 légzésfigyelő (vezeték nélküli)
79 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Angelcare AC517 légzésfigyelő segítségével folyamatosan nyomon követhető a kisbaba légzése. Amint rendellenességet vagy légzésmegállást tapasztal, egyből figyelmeztet, így jelezve, hogy a babának segítségre van szüksége. A babakocsiban, bölcsőben is használható eszköz a folyamatos légzésmegfigyeléssel garantálja a gyermek biztonságát és a szülők nyugodt pihenését is.