8 termék

Babymoov Premium Care Digital Green bébiőr
42 900 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Babymoov Premium Care bébiőr egy többfunkciós, kétirányú, kiváló minőségű technológiával ellátott termék nagy hatótávval (800 méter nyílt terepen). VOX rendszere aktiválódik a gyerek hangjára, ezzel biztosítva a pontos jelzéseket. Háromféle típusú jelzésével személyre szabható az, hogyan szeretne értesítéseket kapni (vizuális, hangi, vibráló).


Angel Care AC517 légzésfigyelő (vezeték nélküli)
79 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Angelcare AC517 légzésfigyelő segítségével folyamatosan nyomon követhető a kisbaba légzése. Amint rendellenességet vagy légzésmegállást tapasztal, egyből figyelmeztet, így jelezve, hogy a babának segítségre van szüksége. A babakocsiban, bölcsőben is használható eszköz a folyamatos légzésmegfigyeléssel garantálja a gyermek biztonságát és a szülők nyugodt pihenését is.


Hisense Babysense 1 Pro légzésfigyelő
30 402 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

BABYSENSE 1 Pro érintés nélküli légzésfigyelő el van látva érzékelős alátéttel és időfeletti kivitelű atratktív kontroll egységgel hang és vizuális vészjelzővel. A légzésfigyelő jelenleg az egyetlen hasznos segédeszköz a SIDS bölcsőhalál szindróma elleni harcban a baba első életévében.


Babymoov Easy Care bébiőr

Babymoov Easy Care bébiőr

Értékelés: 4,5
21 490 Ft

17 490 Ft
+ ingyen szállítás

Babymoov Easy Care Bébiőr 500 m-es hatótávolsággal. A készülék nagyon könnyen kezelhető, hálózatról és akkumulátorról is működtethető. Hangra aktiválódó és folyamatos működési módokkal rendelkezik. Riasztás esetén fény- és hangjelzéssel jelez.


MOTOROLA MBP 162
11 390 Ft
+ ingyen szállítás

Motorola MBP162 Connect az első vezeték nélküli Baby-Audio Wi-Fi monitor a világon, amelynek köszönhetően gyermeked sosem marad őrizet nélkül. Ez a bébiőrző lehetővé teszi megnyugtatni a babádat még távolról is.


Philips Avent SCD630/52 Digitális bébiőr monitorral
62 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Philips SCD630/52 Digitális bébiőrrel kisbabája a legnagyobb biztonságban lehet, hála ennek a modern technikai eszköznek. Az eszköz hatótávolsága akár 300 méter. A babaőr egyirányú (baba-szülő) kommunikációt tesz lehetővé. Nagy felbontású, 3,5"-os, színes kijelzővel rendelkezik, így nemcsak hallja, hanem látja is a kisbabát. A kristálytiszta infravörös éjjellátó funkció segítségével, amely a sötétben automatikusan bekapcsol. Vezeték nélküli technológia, hangerőszabályozás, akkumulátor jelzőfény és érzékenység beállítás jellemzi ezt a hasznos készüléket. Falra szerelhető kivitel.


Angel Care AC017 légzésfigyelő (vezeték nélküli)
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Az Angelcare AC017 légzésfigyelő segítségével folyamatosan nyomon követhető a kisbaba légzése. Amint rendellenességet vagy légzésmegállást tapasztal, egyből figyelmeztet, így jelezve, hogy a babának segítségre van szüksége. A babakocsiban, bölcsőben is használható eszköz a folyamatos légzésmegfigyeléssel garantálja a gyermek biztonságát és a szülők nyugodt pihenését is.