5 termék

Tetra Cascade LED akvárium, Fekete, 6,8 l
15 590 Ft
+ ingyen szállítás

Tetra Cascade LED Akvárium fantasztikus dísze lehet irodáknak, nappaliknak, hálószobáknak. Fekete színe kiemeli a benne úszkáló színes halak, növények pompás megjelenését; a LED világításnak köszönhetően, akár éjszaka is. Az egész akvárium könnyen tisztítható a felhajtható tető végett, a szűrőanyag cseréje szintén egyszerű, havonta ajánlott.


Cat-Gato PACIFIC akvárium szett, 54 l
24 390 Ft

21 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Catgato PACIFIC 60×30×30 Akvárium szett üvegből készült, kezdő akvaristáknak ajánlott. Az akvárium 54 literes, teljesen felszerelt, minden megtalálható benne, ami a haltartáshoz szükséges.
Az akvárium egy 15 W-os fedélvilágítással, 50 W akvárium fűtővel és egy 300 l/h kapacitású szűrővel lett ellátva. Ez a modern, látványos akvárium kiváló dísze lehet otthonának.


Tetra Cascade LED akvárium, 6,8  l
15 590 Ft
+ ingyen szállítás

Teta Cascade LED akvárium bármely nappali, hálószoba vagy iroda díszévé válhat. Karbantartása egyszerû, így amatõr akvaristák is bátran megvásárolhatják. Szûrõje könnyen tisztítható, elegendő a tetőt felhajtani és a szűrőanyagot havonta egyszer kicserélni. A fedõlapban elhelyezett LED világításnak köszönhetõen a halak még éjszaka is eredeti színükben pompázhatnak. Az akvárium hatékony és hosszú élettertamú modern LED világítással lett felszerelve.


Tetra AquaArt Explorer Akvárium szett, 60 l
47 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tetra AquaArt Explorer Akvárium szett egy 60 liter kapacitású akváriumból, egy TetraTech Easy Crystal szűrőből, egy Tetra HT50 vízmelegítőből és LED világításból áll. Tökéletes környezetet nyújt halak számára, miközben dekorációs elemként tökéletes kiegészítője lehet szinte bármely helyiségnek. Karbantartása egyszerű, így kezdő akvaristáknak is kiváló választás. Modern, félkör alakú formaterve 180°-ban ívelt frontüvegével egyedi és stílusos külsőt kölcsönöz. Erőteljes LED világítással és átlátszó akril fedéllel rendelkezik. Az erős, 6 mm vastag üveg maximális biztonságot és hosszú élettartamot biztosít. A TetraTech Easy Crystal szűrő a víz hatékony tisztításával ideális életkörülményeket teremt a halak számára, míg a Tetra HT50 vízmelegítő fenntartja az akváriumvíz optimális hőmérsékletét.


Resun SM600 Akvárium, 74 l, 15W
20 777 Ft
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Resun SM600 Akvárium szettje segítségével saját otthonában is megteremthet egy gyönyörű tenger alatti élővilágot. Helyezzen el színes halakat, díszkorallokat, növényeket és máris élvezheti az akvárium adta örömöket. Jól felszerelt, praktikus kialakítású, így akár amatőr akvaristáknak is könnyen lakásuk díszévé válhat. A merev műanyag házzal közrefogott, vastag üveg falak megbízható stabilitást nyújtanak. A 15W-os fénycső sötétben is visszaadja a halak és a növények eredeti pompáját.