8 termék

Simplehuman WC Kefe

Simplehuman WC Kefe

Értékelés: 5
11 290 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Simplehuman WC Kefe modern megjelenésével, remekül mutat bármely fürdőszobában. Tartós krómozott nyelével bárhol kitűnően megállja a helyét. Félhold alakú sörtéje segít megtisztítani a nehezen elérhető helyeket.


Brabantia Szennyeskosár, Matt acél, 60 L
32 690 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A 60 literes Brabantia szennyeskosár kialakításának köszönhetően megfelelő szellőzést biztosít a ruháknak. A egyszerűen és gyorsan leszedhető fedél praktikus használatot tesz lehetővé. A kivehető és mosható pamutzsák segítségével könnyedén a mosógéphez vihetjük a szennyest.


Helpmation V-476 Érintés nélküli szappanadagoló, Ezüst
9 990 Ft
+ ingyen szállítás

Helpmation V-476 Érintés nélküli szappanadagoló, Ezüst érzékelőjének köszönhetően anélkül adagolja a szappant, hogy érinteni kéne – ezáltal akadályozza a baktériumok terjedését, sokkal higiénikusabb lesz a kézmosás. De prakticizmusa nem merül ki ebben! ‚No Drip‘ technológia akadályozza meg a szappan csöpögését és jelzőrendszer mutatja, ha a tartályt újra kell tölteni, amit nagy töltőnyílásának köszönhetően könnyedén meg is tehetünk. Mindemellett a külleme is modern és egyedi, szabadalmaztatott tervezésű, tiszta vonalvezetésű.


Helpmation V476 Érintés nélküli szappanadagoló, Fehér
9 990 Ft
+ ingyen szállítás

Helpmation Érintés nélküli szappanadagoló, fehér színű segít megfékezni a baktériumok elszaparodást és a fertőzésveszélyt is csökkenti, annak köszönhetően , hogy nincsen közvetlen kapcsolat a kezünk és az adagoló között. A leghigénikusabb megoldás otthon, az egészségügyi intézményekben és a munkahelyen is. Dizájnos formájának és fehér színének köszönhetően tökéletesen mutat a fördőszobájában is.


Helpmation GFS-302 Fogkrém adagoló és sterilizátor
10 490 Ft
9 990 Ft
+ ingyen szállítás

Helpmation GFS-302 Fogkrém adagoló és sterilizátor egy olyan eszköz, mely sokkal higiénikusabbá teszi a mindennapos tisztálkodást. A fogrém adagoló a behelyezett fogrémet könnyedén a fogkefére nyomja, anélkül, hogy annak kupakját csavargatni vagy tubusát nyomkodni kéne, ezzel időt és helyet megtakarítva a fürdőszobában. A sterilizáló segítségével tisztán tarthatja fogkeféjét, a baktérimok 99%-át eltávolíthatja, és megelőzheti azok újbóli megjelenését. A sterilizátorba egyszerre maximum 4 darab fogkefe fér, kompatibilis elektromos fogkefékkel is.


Simplehuman Single Fali szappanadagoló
15 890 Ft
+ ingyen szállítás

A Simplehuman Single Fali szappanadagoló segít rendszerezni a folyékony szappanokat, tusfürdőket vagy kézkrémeket a mosdókagyló és zuhanyzó környékén. Adagolókarjaival cseppmentesen adagolhatók az illatszerek. A rozsdamentes acél tartóelemek ellenállnak a víz okozta károsodásoknak.


Brabantia WC kefe tartóval, Matt
17 390 Ft

15 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Brabantia WC kefe kialakításának köszönhetően praktikus és esztétikus kiegészítője lehet otthonának. Kiváló alapanyagú rozsdamentes acélból készült. Falra is szerelhető, de bárhol elhelyezhető a toalett körül, csúszásgátlója megakadályozza, hogy el tudjon mozdulni.


Simplehuman ST10 Szappanadagoló, 237ml
13 390 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Simplehuman ST10 egy modern szappanadagoló. 237 ml-es űrtartalmával minden igényt kielégít. Tartós anyagainak köszönhetően sokáig fürdőszobájának dísze lehet.