12 termék

Tescoma Premium 28 x 28 cm grill serpenyő (601252)
12 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tescoma Premium grill serpenyő különleges dizájnnal, mely remekül illeszkedik a grillhez. Kiváló minőségű, tapadásmentes teflon bevonattal, és speciális bordázott felülettel, melynek segítségével könnyedén készíthetünk saslikot és grillezett húsokat valamint zöldség különlegességeket. Tervezésének köszönhetően egyaránt használható gáz- és elektromos tűzhelyekhez is.


TEFAL INGENIO ELEGANCE edény szett, 3 db
15 970 Ft

13 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A szett egy 26 cm-es mély serpenyőt, lecsatolható fogantyút és fedőt tartalmaz. Mosogatógépben mosható és használható sütőben. Thermo-Spot hőmérsékletjelzővel van ellátva, amely segít az ételek tökéletes elkészítésében.


Banquet ALIVIA tarkedli sütő 4 db tarkedlira, 26 cm
7 490 Ft
+ ingyen szállítás

Aluminium öntött tarkedli sötő ALIVIA 26 cm átmérőjű tapadásmentes Whitford Xylan felülettel. Minden típusú tűzhelyre alkalmas, indukciósra is. A tarkedli sütőt használhatjuk tarkedli, tükörtojás vagy akár 10 cm átmérőjű tócsni készítésére is.


Tescoma PREMIUM 4 sz. tükörtojás sütő (601262)
9 950 Ft
+ ingyen szállítás

A Tescoma PREMIUM 4 részes 22 × 22 cm-es serpenyő alkalmas tükörtojás, palacsinta készítésére is. Prémium teflon bevonatának köszönhetően véd a túlfőzés/sütés ellen. Elegáns, praktikus kivitele nagyszerű élménnye teszi a sütés-főzést.


Tescoma Canton 30 cm wok serpenyő (607030)
6 990 Ft
+ ingyen szállítás

A kitűnő minőségű acélból készült 30 cm átmérőjű Canton wok serpenyő kiválóan alkalmas a konyhai kísérletezésekhez. Idézze fel barátaival az egzotikus országok ízvilágát! Indukciós tűzhelyen is használható, így modern ételek elkészítéséhez is kiválóan alkalmas.


CS Solingen Rozsdamentes acél serpenyő Pro-X, 24 cm
9 603 Ft
+ ingyen szállítás

Rozsdamentes acélból készült serpenyő, mely egyenletesen oszlatja el a hőt a serpenyő egész alján és oldalán. Okosan kigondolt kiöntő szélekkel rendelkezik a kényelmes kiöntésért – csöpögés nélkül, alkalmas az összes tűzhelyhez, sütőhöz, vagy mosogatógéphez.


TEFAL C6210752 TalentPro Serpenyő, 30 cm
16 112 Ft

12 490 Ft
+ ingyen szállítás

Tefal TalentPro serpenyővel az elkészített ételeink biztosan átsülnek: a középen található Thermo-Spot® jelzi az optimális sütési hőmérsékletet, az egyenletes hőeloszlásért pedig a indukciós, rozsdamentes acélból készült talp felel. A tisztítás miatt se fájjon a feje, a tapadásmentes felület könnyű tisztíthatóságot biztosít.


TEFAL C8081952 Ceramic Control Kerámia indukciós wok 28 cm
13 490 Ft
+ ingyen szállítás

Tefal C9080252 Kerámia indukciós wok 28 cm-es átmérővel rendelkezik. Az új fehér kerámia felület különösen kopásállóvá teszi, így fém eszközöket is használhat a főzés során. Kivételesen erős indukciója biztosítja a tökéletes hőelosztást, egyenletes főzést biztosít.


TEFAL INGENIO ELEGANCE serpenyő készlet 22 és 26 cm, 3 drb
14 741 Ft

13 490 Ft
+ ingyen szállítás

A készlet tartalma serpenyő 22 és 26 cm méretekben, és egy lecsatolható nyél. Az edény Titanium Force tapadásmentes felületének köszönhetően akár 2× tovább bírja, továbbá sütőbe és mosogatógépbe is alkalmas.


TEFAL INGENIO ELEGANCE serpenyő készlet 24 és 28 cm, 3 drb
15 970 Ft
+ ingyen szállítás

A készlet tartalma serpenyő 24 és 28 cm méretekben, és egy lecsatolható nyél. Az edény Titanium Force tapadásmentes felületének köszönhetően akár 2× tovább bírja, továbbá sütőbe és mosogatógépbe is alkalmas.


Banquet TITUS Serpenyő fedéllel, 28 cm
8 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Banquet Titus egy kiváló minőségű edény, mely különleges kétrétegű bevonatának köszönhetően egyenletes hőeloszlást és tapadásmentes felületet biztosít. A benne keszült étel megőrzi kiváló minőségét, az üvegfedélen keresztül pedig könnyedén ellenőrizheti a főzés fázisait. Külső része mogyoróbarna, míg belső része krém színű. Indukciós főzőlapon is használható, könnyen tisztítható.


TEFAL RESERVED WOK 28 cm serpenyő + fedő
22 147 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Mély Wok serpenyő fedővel 28 cm átmérőjű kemény anodizált külső felülettel, és tapadásmentes belső titán felülettel. A szegecselt nemesacél nyélnek köszönhetően használata sütőben akár 250°C-ig lehetséges. A serpenyő minden hőforráshoz megfelelő.