4 termék

Richardson Sheffield Fusion Késkészlet, 5 db
27 390 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Richardson Sheffield Fusion egy 5 darabos, prémium kategóriás késkészlet. Fehér és ezüst színkombinációval rendelkeznek, míg az ovális alakú tartót világos fa berakás is díszíti. Minőségi, éles, tapadásmentes bevonattal rendelkező kések, melyek mosogatógépben is moshatók.


Berlingerhaus Perfect Kitchen 8 részes késkészlet állvánnyal
12 990 Ft

10 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Berlingerhaus Perfect Kitchen kések rozsdamentes acélból készültek. A kések nyele ergonomikus kialakítású és nem csúszik, használata teljesen biztonságos. A pengék nem foltosodnak és antibakteriálisak. Kézi mosogatással is könnyen tisztíthatóak, de természetesen mosogatógéppel is gondoskodhatunk a késkészlet tisztaságáról. Ezzel a késkészlettel gyorsabban végezhető el a nyersanyagok előkészítése.


Berlingerhaus Burgundy Metallic Line Készkészlet állvánnyal, 6db
14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Berlingerhaus Burgundy Metallic Line kések precízen lézervágott rozsdamentes acél pengékkel, egy darabból készültek. A pengéken kialakított mélyedések lehetővé teszik a vékony szeletelést és segítenek abban, hogy az alapanyagok ne tapadjanak rá a pengére szeletelés után. Az ergonomikus kialakítású illesztés- és csúszásmentes nyél kialakítása tökéletesen védi a kezet a kés használata közben. A kések tökéletesen illeszkednek a késtartó állványba.


Kitchen Artist Swiss Q Ergo Késkészlet, 10 db-os
12 290 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Ceramic Blade Swiss Q Ergo Késkészletben nyolc darab kés, egy bárd és egy konyhai olló található. Kiváló minőségük, biztonságos és kényelmes használatuk teszi őket a konyánk elengedhetetlen kellékeivé. Praktikus rozsdamentes acélból készültek, nyelük ergonomikus. A szeletelés még soha nem volt ilyen gyors és egyszerű.