5 termék

Tescoma Virgo Wood Só- és borsőrlő, 24 cm
7 090 Ft
+ ingyen szállítás

Tescoma Virgo Wood Só- és borsőrlő kiváló minőségű brazil kaucsukfából készül. Az állítható őrlési finomság segítségével gyorsan és egyszerűen darálhatjuk az egész borsszemeket, tetszés szerint ízesítve az ételeket. Hagyományos, de elegáns külsejének köszönhetően modern és klasszikus berendezésű konyhákba is egyaránt illik.


Küchenprofi NEW YORK Só- és borsdaráló szett
9 987 Ft

7 990 Ft
+ ingyen szállítás

Küchenprofi NEW YORK Só- és borsdaráló szett kiválóan alkalmas az Ön otthonába. Könnyen tárolható, valamint egyszerű a tisztítása. Kiváló anyag felhasználásával készült, így garantált a hosszú élettartam. Mindkét eszköz kerámia örlőfejjel rendelkezik.


CATLER SM 2011 Elektromos só- és borsdaráló
15 090 Ft

13 990 Ft
+ ingyen szállítás

Catler elektromos só- és borsdaráló, melynek segítségével könnyedén, egy gombnyomással őrölhetjük az ételekbe a legfontosabb fűszereket. A rozsdamentes acél kivitel garantálja a minőséget és a hosszú élettartamot. A kerámia csiszolókövek hatékonyan morzsolja szét a só- illetve borsszemeket.


Cilio Bergamo Elektromos Só- és borsörlő szett
18 737 Ft

11 990 Ft
+ ingyen szállítás

Cilio Bergamo Elektromos Só- és borsörlő segítségével könnyedén, egy gombnyomással őrölhetjük az ételekbe a legfontosabb fűszereket. Átlátszó tartállyal, rozsdamentes acélból, tartós és mutatós. Egyszerűen megtölthető sóval és borssal. Rozsdamentes acél kivitelezésének köszönhetően asztala szép dísze lesz. A készülék alsó világítással ellátott, 4 db AA elemmel működik. Akár egy kézzel is használható.


Tescoma SEASON Fűszertartó forgóállvány, Fekete, 16 db
20 290 Ft

17 550 Ft
+ ingyen szállítás

Tescoma SEASON forgó fűszertartó állvány 16 darab fűszertartóval lesz a fűszereket kedvelő szakácsok segédje. A tartók nagyon jó minőségű üvegből és műanyagból készültek. A forgóállvány miatt nagyon praktikus, pillanatok alatt megtalálhatja és kiveheti a megfelelő fűszert. Tárolja a konyhapulton, és takarítson meg időt és energiát vele.