5 termék

Tescoma SEASON Fűszertartó Forgó Állvány, 12 db
6 990 Ft

5 860 Ft
+ ingyen szállítás

Tescoma Fűszertartó egy műanyag forgatható állvány, amire a fűszeres zacskókat akaszthatjuk. Praktikus, könnyen felrakható szórófejet rakhatunk a csomagokra, melyek segítségével egyszerűbben adagolhatjuk a tartalmukat. A jól záró mechanizmusnak köszönhetően, biztonságos a tárolás és a szórás is.


Tescoma SEASON Fűszertartó forgóállvány ,Fekete, 8 db
11 890 Ft

10 200 Ft
+ ingyen szállítás

Tescoma SEASON forgó fűszertartó állvány 8 darab fűszertartóval érkezik Önhöz. A tartók nagyon jó minőségű üvegből és műanyagból készültek. A forgóállvány miatt nagyon praktikus, pillanatok alatt megtalálhatja és kiveheti a megfelelő fűszert. Tárolja a konyhapulton, és takarítson meg időt és energiát vele.


Tescoma Virgo Wood Só- és borsőrlő, 28 cm
8 830 Ft
+ ingyen szállítás

Tescoma Virgo Wood Só- és borsőrlő kiváló minőségű brazil kaucsukfából készül. Az állítható őrlési finomság segítségével gyorsan és egyszerűen darálhatjuk az egész só- és borsszemeket, tetszés szerint ízesítve az ételeket. Hagyományos, de elegáns külsejének köszönhetően modern és klasszikus berendezésű konyhákba is egyaránt illik.


CATLER SM 2011 Elektromos só- és borsdaráló
15 090 Ft

13 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Catler elektromos só- és borsdaráló, melynek segítségével könnyedén, egy gombnyomással őrölhetjük az ételekbe a legfontosabb fűszereket. A rozsdamentes acél kivitel garantálja a minőséget és a hosszú élettartamot. A kerámia csiszolókövek hatékonyan morzsolja szét a só- illetve borsszemeket.


Tescoma President 2in1 Elektromos só- és borsdaráló
11 990 Ft

10 200 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Tescoma President 2in1 elektromos só- és borsdarálóval mindig kiváló ízű ételeket készíthet. A készülék egyetlen gombnyomásra aprítja a nagyszemű sót és borsot, így mindig frissen őrölt fűszerekkel készítheti fogásait. A frissen darált fűszerek erőteljesebb, finomabb ízt adnak az elkészített ételeknek. Az első osztályú kerámia daráló mechanizmusnak nem jelenthet akadályt nagy mennyiségű fűszer ledarálása sem.