4 termék

MAXXO Vákumos kenyértartó

MAXXO Vákumos kenyértartó

Értékelés: 3,5
14 790 Ft
+ ingyen szállítás

MAXXO Vákumos kenyértartó segít légmentesítve tartani a kenyeret. Akár egy hétig is tárolható benne mindenféle száradás és penész nélkül. 15 literes nagyságának köszönhetően nagyobb kenyerek tárolásra is alkalmas.


Tescoma Delícia Tortatálca fedéllel, 34 cm
6 990 Ft

5 280 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Tescoma tortatálca ideális sütemények, desszertek, szendvicsek, gyümölcsök és egyéb ételeket szállítására és felszolgálására. Az ételek sokkal hosszabb ideig maradnak frissek és finomak, mint az egyszerű tálcák használatával, hiszen fedele biztonságosan rázárható az alapul szolgáló felületre. Kiváló minőségű, ellenálló műanyagból készült, így rendkívül hosszú élettartamú, és nem kell tartania a rongálódástól sem.


Banquet Kenyértartó, 39 cm
8 590 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

A Banquet kenyértartó a friss pékáru megőrzéséért készült. Gumitalpa stabilitást biztosít, belső felülete fa, illetve **rozsdamentes acél. Műanyag fedéllel rendelkezik, mely egyszerűen nyitható és zárható.


MAXXO Vakubox Maxxo Vákuumos tároló, 6,5 l
10 490 Ft

9 890 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Vakubox Maxxo Vákuumos ételtartó segítségével az élelmiszereket hosszabb ideig tárolhatjuk. Vákuumos rendszerének köszönhetően az élelmiszerek minősége nem romlik. Akár kétszer hosszabb ideig is tárolhatjuk megvásárolt termékeinket. Nagy tárolófelületet biztosít 28 cm-es átmérőjével.