GoPro Floaty (AFLTY-005)
9 590 Ft 8 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus úszó tok GoPro HERO5 Black kamerákhoz. A GoPro Floaty (AFLTY-005) a felszínen tartja a GoPro kamerát, így segít egyedi képeket készíteni. Közvetlenül a HERO5 Black hátsó ajtajához, a GoPro Super Suit ajtajához vagy a GoPro Standard Housing-hoz rögzíthető.

GoPro Floaty (HERO8 Black) (ACFLT-001)
12 190 Ft 10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus lebegő tok a GoPro HERO8 Black kamerához. A GoPro Floaty (HERO8 Black) (ACFLT-001) a GoPro-d mindig a felszínen tartja és segít az lenyűgöző felvételek készítésében. Az intelligens dizájn szabad hozzáférést enged a kamera vezérlőelemeihez, a kijelzőhöz és a lecsukható lábakhoz, tehát a tokban is ott foghatot meg, ahol épen szükséget van rá.

GoPro Max Grip + Tripod (ASBHM-002)
21 790 Ft 20 990 Ft

Újdonság

Tripod biztosítja a kedvenc fényképezőgép tökéletes működését. A GoPro Max Grip + állvány (ASBHM-002) univerzálisan alkalmazható minden GoPro-hoz markolatként, állványként vagy hosszabbítóként. Ideális 360 ° felvételekhez rezegés nélkül.

GoPro MAX Replacement Door (ACIOD-001)
8 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

tartalék ajtó garantálja akciókamerád hibátlan működését. A GoPro MAX Replacement Door (ACIOD-001) ajtónak akkor veszed hasznát, ha az eredeti ajtó eltűnik vagy megsérül. Megőrzi a vízállóságot, valamint védi az USB-C és SD portokat és az akku helyét.

GoPro MAX Replacement Lens Caps (ACCPS-001)
4 090 Ft

Újdonság

Tartalék kivehető védőlencsék garantálják a kedvenc akciókamerád hibátlan működését. GoPro MAX Replacement Lens Caps (ACCPS-001) arra szolgál, hogy védje a lencséket a szennyeződésektől és a mechanikai sérülésektől, nem csak igényes körülmények között. A HERO otimális működésének érdekében az egyik sapkát hagyd felhelyezve.

GoPro Protective Housing (HERO8 Black) (AJDIV-001)
21 790 Ft 18 490 Ft

Újdonság

Védőtok nehéz körülményekhez biztosítja a kedvenc fényképezőgéped hibátlan működését. GoPro Protective Housing (HERO8 Black) (AJDIV-001) növeli a kamera vízállóságát 60 m mélységig, ráadásul megóvja azt a szennyeződésektől és a repkedő kövektől és egyéb törmelékektől.

GoPro Rechargeable Battery (HERO8 Black/HERO7 Black/HERO6 Black) (AJBAT-001)
10 190 Ft 9 890 Ft

Újdonság

tartalék lítium-ion akkumulátor biztosítja a kedvenc akciókamerád hosszú működését. A GoPro Rechargeable Battery (HERO8 Black/HERO7 Black/HERO6 Black) (AJBAT-001) 1 220 mAh kapacitású, elegendő energiát biztosít a következőkhöz: GoPro HERO8 Black, GoPro HERO7 Black és GoPro HERO6 Black.

GoPro Replacement Folding Fingers (HERO8 Black/MAX) (AJMFR-001)
8 190 Ft

Újdonság

Pót összecsukható lábak biztosítja a kedvenc akció kamerád tökéletes működését. A GoPro Replacement Folding Fingers (HERO8 Black/MAX) (AJMFR-001) hasznos lesz számodra, ha az eredeti lábak elvesznek, vagy megsérülnek. Kompatibilis a GoPro HERO8 Black és a GoPro MAX készülékkel.

GoPro Sleeve + Lanyard (HERO8 Black)
8 090 Ft 6 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Könnyű szilikon tok, ami saját stílussal ruházza fel a GoPro HERO8 BLACK kamerád. A GoPro Sleeve + Lanyard (szilikon tok) vékony és rugalmas anyagból készült, aminek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kamerára és nem akadályozza az irányító elemeit. A csomagolásban található egy beállítható szíj is, ami lehetővé teszi a kamera nyakba, csuklóra vagy hátizsákra való akasztását is.

GoPro Sleeve + Lanyard (szilikon tok)
6 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Könnyű szilikon tok, ami saját stílussal ruházza fel az akciókamerád. A GoPro Sleeve + Lanyard (szilikon tok) vékony és rugalmas anyagból készült, aminek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kamerára és nem akadályozza az irányító elemeit. A csomagolásban található egy beállítható szíj is, ami lehetővé teszi a kamera nyakba, csuklóra vagy hátizsákra való akasztását is.