Niceboy Pilot XR

Niceboy Pilot XR

Értékelés: 4,5
49 990 Ft 48 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

A Niceboy bemutatja a forradalmian új Niceboy PILOT XR autókamerát beépített GPS-szel és kiváló felvételi minőséggel valódi 2K felbontással vagy Full HD-vel 60 képkockával másodpercenként. Beállítása nagyon egyszerű a mágneses rögzítésnek és a kompakt méretének köszönhetően. WiFi-n keresztül vezérelhető mobiltelefon-alkalmazás segítségével.

Niceboy Mágneses tartó a PILOT XR-re
13 990 Ft

Újdonság

Tartó a Niceboy PILOT XR kamerára egyedi mágneses megfogatással és beépített GPS-el A tartót a jármű szélvédőjéhez erősen rögzíti az 3M ragasztóval ellátott matrica, a kamera pedig azonnal és könnyen beállítható a mágneses rögzítésének köszönhetően. Támogatja a Niceboy PILOT XR kamera töltését a microUSB csatlakozó segítségével.

Niceboy PILOT XS
40 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

A Full HD autós videokamera 140° -os széles látószögű lencsével és mágneses tartóval van felszerelve az egyszerű telepítéshez. A Niceboy PILOT XS 1.5 kijelzővel és WDR technológiával van felszerelve, hogy még rossz fényviszonyok között is minőségi felvételt készíts. A G-szenzor segítségével baleset esetén lezárja a bejegyzést.