NIKON CoolShot 50i (BKA159YA)
144 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

A Sport lézeres távolságmérő ideális kiegészítő a golfozóknak. A Nikon CoolShot 50i (BKA159YA) tükröződésgátló optikával és képstabilizátorral rendelkezik a tökéletes áttekintés érdekében. A távolságok gyors leolvasása nagy pontossággal garantálja a nyugodt és koncentrált játékot. Nem hiányzik a LED töltés jelző sem.

NIKON CoolShot Lite Stabilized (BKA158YA)
174 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

A Sport lézeres távolságmérő ideális kiegészítő a golfozóknak. A Nikon CoolShot Pro II Stabilized (BKA158YA) tükröződésgátló optikával és képstabilizátorral rendelkezik a tökéletes áttekintés érdekében. A távolságok gyors leolvasása nagy pontossággal garantálja a nyugodt és koncentrált játékot. Praktikus OLED kijelző és egy LED funkciókijelzés található.

NIKON CoolShot Pro II Stabilized (BKA157YA)
209 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

A Sport lézeres távolságmérő ideális kiegészítő a golfozóknak. A Nikon CoolShot Pro II Stabilized (BKA157YA) tükröződésgátló optikával és képstabilizátorral rendelkezik a tökéletes áttekintés érdekében. A távolságok gyors leolvasása nagy pontossággal garantálja a nyugodt és koncentrált játékot. Praktikus OLED kijelző és egy LED funkciókijelzés található.