Levenhuk LabZZ TK76 Telescope
99 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

gyermek távcső állvánnyal 152× nagyítással rendelkezik, és tökéletes darab minden fiatal megfigyelő és kutató számára. A Levenhuk LabZZ TK76 Telescope rövid fókusszal és széles látómezővel van ellátva, amely lehetővé teszi a Hold és a földi objektumok tiszta látását. Az ultrakompakt kialakítás és a kiterjedt tartozékkészlet által mindig készen áll a használatra.

Levenhuk LabZZ TK60 Telescope
75 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Gyermek távcső állvánnyal 120× nagyítással rendelkezik, és tökéletes darab minden fiatal megfigyelő és kutató számára. A Levenhuk LabZZ TK60 távcső rövid fókusszal és széles látómezővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a Hold és a földi objektumok tiszta látását. Ultrakompakt kialakításával és kiterjedt tartozékkészletével mindig készen áll a használatra.

Levenhuk Discovery Range 70
36 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

figyelőtávcső csillagvizsgáló távcsőként és spektívként is használható. A Levenhuk Discovery Range 70 zoom objektívvel, 25–75× nagyítással és 70 mm-es lencseátmérővel rendelkezik. A teljes optika tükröződésmentes védőbevonata által tiszta és pontos képet közvetít. A könnyű kialakítás ideális útitárssá teszi.

Levenhuk Zongo 80 Telescope Case; Large, Blue
36 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Távcső szállításához alkalmas praktikus, stílusos táska. A Levenhuk Zongo 80 Telescope Case; Large, Blue tartós nejlonból készült, így gondosan védi a távcsövét a portól, nedvességtől és mechanikai sérülésektől. Továbbá biztonsági cipzárakkal és kiegészítő zsebekkel rendelkezik.

Levenhuk LabZZ TK50 Telescope
29 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

gyermek távcső állvánnyal a 100×-os nagyítással tökéletes darab minden fiatal megfigyelő és kutató számára. A Levenhuk LabZZ TK50 távcső rövid fókuszidővel és széles látómezővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a Hold és a földi objektumok tiszta látását. Az ultrakompakt kialakításnak és a kiterjedt tartozékkészletnek köszönhetően mindig készen áll a használatra.

Levenhuk Zongo 60 Telescope Case; Small, Blue
29 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Távcső szállításához alkalmas praktikus, stílusos táska. A Levenhuk Zongo 60 Telescope Case; Small, Blue tartós nejlonból készült, így gondosan védi a távcsövét a portól, nedvességtől és mechanikai sérülésektől. Egy főtáskából a tubus és a rögzítő számára, valamint egy állványtáskából áll.

Levenhuk Discovery Range 60
29 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

megfigyelő távcső csillagászati ​​távcsőként és spektívként is működik. A Levenhuk Discovery Range 60 zoommal, 20–60× nagyítással és 60 mm lencseátmérővel van ellátva. Az egész optika tükröződésmentes védőrétegének köszönhetően tiszta és pontos képet közvetít. Könnyű kialakításának köszönhetően ideális útitárs.

Levenhuk Discovery Range 50
26 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

figyelőtávcső csillagvizsgáló távcsőként és spektívként is használható. A Levenhuk Discovery Range 50 zoom objektívvel, 15–45× nagyítással és 50 mm-es lencseátmérővel rendelkezik. A teljes optika tükröződésmentes védőbevonata által tiszta és pontos képet közvetít. A könnyű kialakítás ideális útitárssá teszi.

Levenhuk Zongo 40 Telescope Case; Large, Black
15 990 Ft

Újdonság

Távcső szállításához alkalmas praktikus, stílusos táska. A Levenhuk Zongo 40 Telescope Case; Large, Black tartós nejlonból készült, így gondosan védi a távcsövét a portól, nedvességtől és mechanikai sérülésektől. Egy főtáskából a tubus és a rögzítő számára, valamint egy állványtáskából áll.

Levenhuk Discovery Smartphone Adapter DSA 10
12 990 Ft

Újdonság

Praktikus adapter, amely lehetővé teszi a mobiltelefon távcsőhöz vagy mikroszkóphoz való csatlakoztatását. A Levenhuk Discovery Smartphone adapter DSA 10 25 mm és 48 mm közötti átmérővel rendelkező szemlencsékhez tervezték, és kompatibilis az 52 mm és 100 mm közötti okostelefonokkal. Fényképek és videók egyszerű készítése a szemlencsén keresztül.

Levenhuk Zongo 20 Telescope Case; Small, Black
12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Távcső szállításához alkalmas praktikus, stílusos táska. A Levenhuk Zongo 20 Telescope Case; Small, Black tartós nejlonból készült, így gondosan védi a távcsövét a portól, nedvességtől és mechanikai sérülésektől. Továbbá biztonsági cipzárakkal és kiegészítő zsebekkel rendelkezik.

Levenhuk Discovery Flora & Fauna 24
5 990 Ft

Újdonság

Előkészített átlátszó mintákat tartalmazó ügyes készlet, amely időt takarít meg a kis és nagy kutatók számára. A Levenhuk Discovery Flora & Fauna 24 alulról megvilágított biológiai mikroszkópokhoz készült, és összesen 24 kész mintát tartalmaz 6 kategóriában – állatok, rovarok, kisállatok, növények, pollenek és spórák, valamint textilszálak. A minták egyértelműen fel vannak címkézve.

Levenhuk Discovery Flora 12
3 690 Ft

Újdonság

Előkészített átlátszó mintákat tartalmazó ügyes készlet, amely időt takarít meg a kis és nagy kutatók számára. A Levenhuk Discovery Flora 12 alulról megvilágított biológiai mikroszkópokhoz készült, és összesen 12 kész mintát tartalmaz 3 kategóriában – növények, pollenek és spórák és textilszálak. A minták egyértelműen fel vannak címkézve.

Levenhuk Discovery Fauna 12
3 690 Ft

Újdonság

Előkészített zoológiai tárgylemez-készlet, amely időt takarít meg a kis és nagy kutatók számára. A Levenhuk Discovery Fauna 12 alulról megvilágított biológiai mikroszkópokhoz készült, és összesen 12 kész tárgylemezt tartalmaz 3 kategóriában – állatok, rovarok és kis állatok. A tárgylemezek egyértelműen fel vannak címkézve.

Levenhuk Discovery 100 fedőlemez
2 990 Ft

Újdonság

fedőlemezekből álló ügyes készlet hasznos lesz minden kis és nagy kutató számára. A Levenhuk Discovery 100 fedőlemez minden típusú mikroszkóphoz alkalmas. A tárgylemezek átlátszó optikai üvegből készültek, és egyenletes vastagságúak a tárgylemezek könnyű kezelése érdekében.

Levenhuk Discovery 50 üres tárgylemez
2 990 Ft

Újdonság

Az üres tárgylemezekből álló ügyes készlet hasznos lesz minden kis és nagy kutató számára. A Levenhuk Discovery 50 üres tárgylemez minden típusú mikroszkóphoz alkalmas, valamint átlátszó optikai üvegből készültek, és egyenletes vastagságúak a tárgylemezek könnyű kezelése érdekében.