Levenhuk LabZZ B2
7 590 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Alapvető gyermek távcső 6 × nagyítással tökéletes felszerelés minden fiatal megfigyelő számára. A Levenhuk LabZZ B2 21 mm -es lencsékkel rendelkezik, és interpilláris távolsága 50–65 mm. A távcső tartós gumitesttel rendelkezik, amely egyszerűen nem esik ki a kezéből.

Levenhuk LabZZ B6
11 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Alapvető gyermek távcső 10 × nagyítással tökéletes felszerelés minden fiatal megfigyelő számára. A Levenhuk LabZZ B6 25mm -es lencsékkel rendelkezik, és interpilláris távolsága 56–72 mm. A távcső tartós gumitesttel rendelkezik, amely egyszerűen nem esik ki a kezéből.

Levenhuk SkyMatic 105 GT MAK
349 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

csillagászati ​​távcső ideális a mélyűri objektumok megfigyeléséhez. A Levenhuk SkyMatic 105 GT MAK tükröződésmentes felületkezeléssel ellátott üvegoptikával és parallaktikus rögzítéssel rendelkezik a pontos és sima megfigyelés érdekében. Kompakt és könnyű acélszerkezet. Ideális tapasztalt felhasználóknak.

Levenhuk SkyMatic 127 GT MAK
467 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

csillagászati ​​távcső ideális a mélyűri objektumok megfigyeléséhez. A Levenhuk SkyMatic 127 GT MAK tükröződésmentes felületkezeléssel ellátott üvegoptikával és parallaktikus rögzítéssel rendelkezik a pontos és sima megfigyelés érdekében. Kompakt és könnyű acélszerkezet. Ideális tapasztalt felhasználóknak.

Levenhuk SkyMatic 135 GTA
295 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

csillagászati ​​távcső ideális a mélyűri objektumok megfigyeléséhez. A Levenhuk SkyMatic 135 GTA tükröződésmentes felületkezeléssel ellátott üvegoptikával és parallaktikus rögzítéssel rendelkezik a pontos és sima megfigyelés érdekében. Kompakt és könnyű acélszerkezet. Ideális kezdőknek

NIKON CoolShot 50i (BKA159YA)
144 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

A Sport lézeres távolságmérő ideális kiegészítő a golfozóknak. A Nikon CoolShot 50i (BKA159YA) tükröződésgátló optikával és képstabilizátorral rendelkezik a tökéletes áttekintés érdekében. A távolságok gyors leolvasása nagy pontossággal garantálja a nyugodt és koncentrált játékot. Nem hiányzik a LED töltés jelző sem.

NIKON CoolShot Lite Stabilized (BKA158YA)
174 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

A Sport lézeres távolságmérő ideális kiegészítő a golfozóknak. A Nikon CoolShot Pro II Stabilized (BKA158YA) tükröződésgátló optikával és képstabilizátorral rendelkezik a tökéletes áttekintés érdekében. A távolságok gyors leolvasása nagy pontossággal garantálja a nyugodt és koncentrált játékot. Praktikus OLED kijelző és egy LED funkciókijelzés található.

NIKON CoolShot Pro II Stabilized (BKA157YA)
209 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

A Sport lézeres távolságmérő ideális kiegészítő a golfozóknak. A Nikon CoolShot Pro II Stabilized (BKA157YA) tükröződésgátló optikával és képstabilizátorral rendelkezik a tökéletes áttekintés érdekében. A távolságok gyors leolvasása nagy pontossággal garantálja a nyugodt és koncentrált játékot. Praktikus OLED kijelző és egy LED funkciókijelzés található.