Levenhuk DTX TV LCD
73 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Levenhuk DTX TV LCD digitális mikroszkóp akár 220× nagyítással teszi lehetővé a dolgok megvizsgálását, fényképek és videók készítésével a beépített 3Mpx digitális fényképezőgépnek köszönhetően. A nagyobb kényelem érdekében távirányító használata is lehetséges. A mikroszkóp különösen az ipari megfigyelésekre alkalmas.

Levenhuk LabZZ C1
1 990 Ft

Újdonság

Levenhuk LabZZ C1 rovarkonténer 3–12 éves gyermekek számára. Minden rovar behelyezhető a tartályba a részletes megfigyelés céljából. Meg lehet figyelni halakat vagy kicsi víziállatokat is, ha a tartály vízzel van tele. A fő fedél nemcsak a tartály bezárására szolgál, hanem a beépített nagyítóval köszönhetően a megfigyelt tárgyat akár 6×-ig is nagyítod. A tartály alján található egy mérőrács.

Levenhuk LabZZ C12

Levenhuk LabZZ C12

Értékelés: 3
2 990 Ft

Újdonság

Felhasználásra kész állati készítmények készlete Levenhuk LabZZ C12 az állattan területén, megfigyelésre alkalmas 3 éves kortól gyermekeknek, valamint felnőtteknek. A készlet időt takarít meg a saját minták elkészítésével. A készítmények botanika vagy entomológia vizsgálatára is felhasználhatók. Alkalmas bármilyen gyenge megvilágítású mikroszkóp alatt.

Levenhuk LabZZ CP24

Levenhuk LabZZ CP24

Értékelés: 5
4 990 Ft

Újdonság

Felhasználásra kész állati készítmények készlete Levenhuk LabZZ CP24 a zoológia területén, megfigyelésre alkalmas 3 éves kortól gyermekeknek, valamint felnőtteknek. A készlet időt takarít meg a saját minták elkészítésével. A készítmények botanika, zoológia vagy entomológia vizsgálatára is felhasználhatók. Alkalmas bármilyen gyenge megvilágítású mikroszkóp alatt.

Levenhuk N10 NG
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Levenhuk N10 NG mikroszkóp-megfigyelő készlet az állattan számára. A készlet teljes és kész mintákat tartalmaz mikroszkóp alatt történő megfigyeléshez. A készlet tartalmaz 10 elkészített preparátum, 12 üres lemezt és 20 átlátszó üvegbõl készült fedőt. A készlet felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt alkalmas.

Levenhuk N18 NG
8 990 Ft

Újdonság

Levenhuk N18 NG mikroszkóp-megfigyelő készlet az állattan és a botanika számára. A készlet teljes és kész mintákat tartalmaz mikroszkóp alatt történő megfigyeléshez. A készlet tartalmaz 18 elkészített preparátumot, 24 üres lemezt és 40 átlátszó üvegbõl készült fedőt.

Levenhuk N80 NG
27 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Levenhuk N80 NG mikroszkóp-megfigyelő készlet az állattan számára, Használati útmutatóval: ’’Láss mindent! Fedezd fel a környező világot”. A készlet teljes és kész mintákat tartalmaz mikroszkóp alatt történő megfigyeléshez. A készlet tartalmaz 80 elkészített preparátumot, 20 üres lemezt és 20 átlátszó üvegbõl készült fedőt.

Levenhuk DTX 350 LCD

Levenhuk DTX 350 LCD

Értékelés: 5
40 490 Ft

Újdonság

Levenhuk DTX 350 LCD Digitális mikroszkóp 20×-600× nagyítással a beépített 4,3" LCD képernyőn. Levenhuk DTX 350 LCD számítógéphez, televízióhoz vagy kivetítőhöz csatlakoztatható, a felvételek pedig elmenthetők. Előnye az akár hétórás független működés a beépített akkumulátornak köszönhetően.

Levenhuk LabZZ P12
2 990 Ft

Újdonság

Felhasználásra kész állati készítmények készlete Levenhuk LabZZ P12 a növénytan területén, megfigyelésre alkalmas 3 éves kortól gyermekeknek, valamint felnőtteknek. A készlet időt takarít meg a saját minták elkészítésével. A készítmények botanika, zoológia vagy entomológia vizsgálatára is felhasználhatók. Alkalmas bármilyen gyenge megvilágítású mikroszkóp alatt.

Levenhuk LabZZ SP10
21 990 Ft

Újdonság

A Levenhuk LabZZ SP10 Astroplanetárium kivilágítja a csillagos eget egy sötét szobában lévő bármely fehér felületre. Diákkal megjelenít akár 10000 csillagot és csillagképeket, amelyeket különféle szögekből lehet megnézni és felfedezni a forgó vetítés opciónak köszönhetően. Az asztroplanetárium akkumulátorral működik. Gyermekek és felnőttek számára egyaránt megfelel.