Fitmin cat Purity Large Breed - 10 kg
24 490 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Fitmin cat Purity Large Breed teljes értékű táplálék nagy termetű felnőtt macskák számára. Friss csirkét, gyógynövényeket, gyümölcsöket és zöldségeket tartalmaz a test vitalitásának támogatása érdekében. A macskád kiváló állapotban lesz és nem utolsósorban az eledel fontos támogatást nyújt az ízületi rendszere számára.

Primal Spirit Dog 60% Wilderness Food, 12 kg
13 090 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

A Primal Spirit Dog 60% Wilderness Food, 12 kg hidegen sajtolt granulátumokat tartalmaz minden fajta felnőtt kutyák számára. Magas ibériai sertéshús-tartalom hidrolizált rizzsel, gyümölcsökkel és zöldségekkel kiegészítve. Nem köti le a vizet a szervezetből, ezáltal megakadályozzák a gyomor torzió veszélyét. 1 kg granulátum előállításához legfeljebb 2 kg friss húst és halat használnak fel.

Primal Spirit Dog 65% Oceanland, 12 kg
14 390 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

A Primal Spirit Dog 65% Oceanland, 12 kg hidegen sajtolt granulátum minden fajtájú kölyök és felnőtt kutya számára, amely hidrolizált rizzsel, gyümölcsökkel és zöldségekkel van kiegészítve. Nem köti le a vizet a szervezetből, ezáltal megakadályozzák a gyomor torzió veszélyét. 1 kg granulátum előállítására 2,2 kg friss halat és húst használnak fel.

Primal Spirit Dog 65% Rebel Farm, 12 kg
14 390 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

A Primal Spirit Dog 65% Rebel Farm, 12 kg hidegen sajtolt granulátum minden fajtájú kölyök és felnőtt kutya számára, amely hidrolizált rizzsel, gyümölcsökkel és zöldségekkel van kiegészítve. Nem köti le a vizet a szervezetből, ezáltal megakadályozzák a gyomor torzió veszélyét. 1 kg granulátum előállítására 2,2 kg friss halat és húst használnak fel.

Primal Spirit Dog 70% Wanderlust, 12 kg
15 590 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

A Primal Spirit Dog 70% Wanderlust, 12 kg hidegen sajtolt granulátum minden fajtájú kölyök és felnőtt kutya számára, amely hidrolizált rizzsel, gyümölcsökkel és zöldségekkel van kiegészítve. Nem köti le a vizet a szervezetből, ezáltal megakadályozzák a gyomor torzió veszélyét. 1 kg granulátum előállítására 2,3 kg friss halat és húst használnak fel.

Primal Spirit Dog 70% Wanderlust, 1 kg
2 090 Ft

Újdonság

A Primal Spirit Dog 70% Wanderlust,1 kg hidegen sajtolt granulátum minden fajtájú kölyök és felnőtt kutya számára, amely hidrolizált rizzsel, gyümölcsökkel és zöldségekkel van kiegészítve. Nem köti le a vizet a szervezetből, ezáltal megakadályozzák a gyomor torzió veszélyét. 1 kg granulátum előállítására 2,3 kg friss halat és húst használnak fel.

Primal Spirit Dog 70% Wild Waters, 12 kg
15 590 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

A Primal Spirit Dog 70% Wild Waters, 12 kg hidegen sajtolt granulátum minden fajtájú kölyök és felnőtt kutya számára, amely hidrolizált rizzsel, gyümölcsökkel és zöldségekkel van kiegészítve. Nem köti le a vizet a szervezetből, ezáltal megakadályozzák a gyomor torzió veszélyét. 1 kg granulátum előállítására 2,3 kg friss halat és húst használnak fel.

Primal Spirit Dog 70% Wild Waters, 1 kg
2 090 Ft

Újdonság

A Primal Spirit Dog 70% Wild Waters, 1 kg hidegen sajtolt granulátum minden fajtájú kölyök és felnőtt kutya számára, amely hidrolizált rizzsel, gyümölcsökkel és zöldségekkel van kiegészítve. Nem köti le a vizet a szervezetből, ezáltal megakadályozzák a gyomor torzió veszélyét. 1 kg granulátum előállítására 2,3 kg friss halat és húst használnak fel.

Purina ONE Vital Balance Adult mini filé, nedvestáp 40 x 85 g
8 990 Ft 224,75 Ft/darab
Ingyen szállítás

Újdonság

A Purina ONE Vital Balnace felnőtt nedvestáp teljes és kiegyensúlyozott eledel felnőtt macskáknak. Kiváló íz és kiváló minőségű táp biztosítja a szükséges tápanyagokat, és ugyanakkor a macskád is élvezni fogja.