DOG trace d-fence 101 Láthatatlan kerítés
61 090 Ft 56 490 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Dogtrace D-fence 101 Láthatatlan kerítés egy jeladóból és elektromos nyakörvből álló rendszer, amely segítségével korlátozhatja kutyája mozgásterét és megakadályozhatja elszökését. Kialakíthat tiltott zónákat anélkül, hogy korlátozná az állat mozgását. Ha a kutya belép a riasztási zónába, a nyakörv hangjelzéssel figyelmeztet. Ha erre nem reagál és tovább megy a korrekciós zónába, a nyakörv elektromos impulzussal jelez. A rendszer áramerőssége 12 V, így az nem okoz veszélyt az állat számára esetleges sérülés esetén sem. A riasztási és a korrekciós zónák beállítása a jeladón történik. Így a kutya könnyen és gyorsan megtanulja, hogy maradjon a kijelölt helyén. A rendszert akár több kutya esetén is használhatja.

FALCO MAX deluxe csirkemell csont nélkül 6x400g
6 590 Ft

Újdonság

Első osztályú, kézzel töltött konzerv kutyáknak. 100% hústartalom, kémiai adalékok, helyettesítők és töltőanyagok nélkül. A konzerv csont nélküli minőségi csirkehúst tartalmaz.

Fitmin Horse COMPLETE 2019 15 kg
5 490 Ft

Újdonság

Prémium takarmány hobbi lovaknak és könnyű vagy közepes terhelésű lovaknak, jól emészthető. A termikus stabilizálás biztosítja a takarmány magas higiénikus tisztaságát. A Fitmin Horse COMPLETE 2019 15 kg a vitaminok és ásványi anyagok kiegyensúlyozott arányát tartalmazza.

Scruffs Wilton Box Bed barna-35%
9 390 Ft 6 090 Ft

Akció

Puha és meleg plüss bélésű kutyaágy csúszásgátló alsó résszel minden kutyafajta számára. három méretben

Akinu ECO bambusz tál kutyáknak
1 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

0,5 l térfogatú kutyatál ideális bármilyen háztartásba. Természetes bambuszporból készült, és környezetbarát. 3 – 5 év alatt bomlik biológiai hulladékká. Akinu ECO bambusz tál kutyáknak kiváló alternatíva a hagyományos műanyag tálakhoz

BAFPET Nyakörv ZUBR, bőr

BAFPET Nyakörv ZUBR, bőr

Értékelés: 5
1 790 Ft 1 690 Ft

Újdonság

Kutyanyakörv hegesztett csatlakozóval a pórázzal való összekapcsoláshoz. Minőségi marhabőrből készült. Klasszikus lyukas csatos bekapcsolással. A BAFPET bőr nyakörv ZUBR nagyon kényelmes, így biztos szeretni fogja majd hordani a kutyusod.

BAFPET világító LED készülék
6 590 Ft 5 990 Ft

Újdonság

A megvilágított hám műanyag csattal van rögzítve. LED-lámpákkal, amelyek az egész felületen elérhetők, és 12 órán keresztül villoghatnak vagy 2 órán keresztül világíthatnak. A BAFPET megvilágított LED hám USB töltőkábellel érkezik.

Dog Fantasy Húzó játék, dobálható labda, rövid 21 cm
1 590 Ft

Újdonság

A húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. A Dog Fantasy Húzó játék, dobálható labda, rövid 21 cmcm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék, dobálható, színes 55 cm
1 690 Ft

Újdonság

Húzó játék, amellyel kiválóan lefoglalhatod négylábú barátodat. Természetes pamutból készült, jól ellenáll a húzásnak, amelyet leginkább a közös játék során próbálhatsz ki. A Dog Fantazy Húzó játék, dobálható, színes 55 cm a nap nagy részében lefoglalja a kutáydat.

Dog Fantasy Húzó játék fogantyú + labda 37 cm
2 790 Ft

Újdonság

A húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. A Dog Fantasy Húzó játék fogantyú + labda 37 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék Juta 2 szem 34 cm
1 390 Ft

Újdonság

húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Természetes jutából készült, ami biológiailag lebomló és újrahasznosítható. A Dog Fantasy Húzó játék Juta 2 szem 34 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék Juta 2 tenisz cipő 28 cm
2 690 Ft

Újdonság

A húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Természetes jutából készült, ami biológiailag lebomló és újrahasznosítható. A Dog Fantasy Húzó játék Juta 2 tenisz cipő 28 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék Juta, dobálható labda, rövid 28 cm
1 490 Ft

Újdonság

A húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Természetes jutából készült, ami biológiailag lebomló és újrahasznosítható. A Dog Fantasy Húzó játék Juta, dobálható labda, rövid 28 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék kör színes 16 cm
1 890 Ft

Újdonság

húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Rugalmas és erős pamutból készült, ami jól ellenáll a húzásnak. A Dog Fantasy Húzó játék kör színes 16 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék polip zöld-fehér 45 cm
2 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. A Dog Fantasy Húzó játék polip zöld-fehér 45 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék súlyzó 25 cm
2 190 Ft

Újdonság

A húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. Dog Fantasy Húzó játék súlyzó 25 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék színes, hanggal, 2 csomó 40 cm
2 490 Ft

Újdonság

A húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. A Dog Fantasy Húzó játék színes, hanggal, 2 csomó 40 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Húzó játék színes + labda 2 csomó 33 cm
1 690 Ft

Újdonság

A húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. A Dog Fantasy Húzó játék színes + labda 2 csomó 33 cm segít a rágóizmok megerősítésében.

Dog Fantasy Játék Latex Elefánt, szürke, hanggal, 10 cm
1 490 Ft

Újdonság

Elefánt, amely hangokat ad ki. Ideális ajándék kutya pajtásodnak. Latexből készült. Dog Játék Latex Elefánt, szürke, hanggal, 10 cm, nagyon puha játék, amely kiskutyáknak és éles fogú kutyáknak alkalmas.

Dog Fantasy Színes pamut csomó 4 csomóval 60 cm
1 990 Ft

Újdonság

Játékcsomó a négylábú kedvenced egészséges fogainak megőrzésére. Kötélhúzásra is alkalmas, de akár kisebb távolságból is visszahozhatja a kutyus. Természetes pamutból készült, így jól ellenáll a húzásnak és a rágcsálásnak is. A Dog Fantasy Színes pamut csomó 4 csomóval 60 cm biztosan órákra lefoglalja majd az örökmozgókat is.

Dog Fantasy Színes pamut csomó 5 csomóval 95 cm
2 590 Ft

Újdonság

Játékcsomó a négylábú kedvenced egészséges fogainak megőrzésére. Kötélhúzásra is alkalmas, de akár kisebb távolságból is visszahozhatja a kutyus. Természetes pamutból készült, így jól ellenáll a húzásnak és a rágcsálásnak is. A Dog Fantasy Színes pamut csomó 5 csomóval 95 cm biztosan órákra lefoglalja majd az örökmozgókat is.

Dog's Love 100 % BIO Organic marhakonzerv, 400 g
2 090 Ft

Újdonság

Ez az egyfehérjés konzerv tartalmaz bio minőségű marhahúst, rizst, almát és cukkinit. Ideális teljes értékű táp érzékeny emésztéssel rendelkező és allergiában szenvedő kutyáknak. A Dog's Love 100 % BIO Organic marhakonzerv, 400 g összetétele és elkészítésének feltételei révén megfelel a 100 % human grade minősítésnek.

Dog's Love 100 % BIO Organic marhakonzerv, 800 g
2 690 Ft

Újdonság

Ez az egyfehérjés konzerv tartalmaz bio minőségű marhahúst, rizst, almát és cukkinit. Ideális teljes értékű táp érzékeny emésztéssel rendelkező és allergiában szenvedő kutyáknak. A Dog's Love 100 % BIO Organic marhakonzerv, 800 g összetétele és elkészítésének feltételei révén megfelel a 100 % human grade minősítésnek.

Dog's Love 100 % BIO Organic pulykakonzerv, 400 g
2 090 Ft

Újdonság

Ez az egyfehérjés konzerv tartalmaz bio minőségű pulykahúst, amarántot, tököt és petrezselymet. Ideális teljes értékű táp érzékeny emésztéssel rendelkező és allergiában szenvedő kutyáknak. A Dog's Love 100 % BIO Organic pulykakonzerv, 400 g összetétele és elkészítésének feltételei révén megfelel a 100 % human grade minősítésnek.

Dog's Love Adult Classic báránykonzerv, 800 g
2 390 Ft

Újdonság

Ez a báránykonzerv tartalmaz burgonyát, tököt és barackot. Ideális teljes értékű eledel felnőtt kutyáknak fajtól függetlenül. A Dog's Love Adult Classic báránykonzerv, 800 g összetétele és elkészítésének feltételei révén megfelel a 100 % human grade minősítésnek.

Dog's Love Adult Classic halkonzerv, 400 g
1 890 Ft

Újdonság

Ez a halkonzerv tartalmaz amarántot, málnát és gyermekláncfüvet. Ideális teljes értékű eledel felnőtt kutyáknak fajtól függetlenül. A Dog's Love Adult Classic halkonzerv, 400 g összetétele és elkészítésének feltételei révén megfelel a 100 % human grade minősítésnek.

Dog's Love Adult Classic halkonzerv, 800 g
2 390 Ft

Újdonság

Ez a halkonzerv tartalmaz amarántot, málnát és gyermekláncfüvet. Ideális teljes értékű eledel felnőtt kutyáknak fajtól függetlenül. A Dog's Love Adult Classic halkonzerv, 800 g összetétele és elkészítésének feltételei révén megfelel a 100 % human grade minősítésnek.

Dog's Love Adult Classic kacsakonzerv, 800 g
2 490 Ft

Újdonság

Ez a kacsakonzerv tartalmaz jeruzsálemi articsókát és sárgarépát. Ideális teljes értékű táp érzékeny emésztéssel rendelkező és allergiában szenvedő felnőtt kutyáknak. A Dog's Love Adult Classic kacsakonzerv, 800 g összetétele és elkészítésének feltételei révén megfelel a 100 % human grade minősítésnek.

Dog's Love Adult Classic lóhúskonzerv, 800 g
2 490 Ft

Újdonság

Ez a lóhúskonzerv paszternákot és paradicsomot tartalmaz. Ideális teljes értékű táp érzékeny emésztéssel rendelkező és allergiában szenvedő felnőtt kutyáknak. A Dog's Love Adult Classic lóhúskonzerv, 800 g összetétele és elkészítésének feltételei révén megfelel a 100 % human grade minősítésnek.

Dog's Love Adult Classic marhakonzerv, 400 g
1 890 Ft

Újdonság

Ez az egyfehérjés konzerv tartalmaz almát, cukkinit, parajt, csalánt és alpesi mezőkről származó gyermekláncfű leveleit. Ideális teljes értékű táp érzékeny emésztéssel rendelkező és allergiában szenvedő kutyáknak. A Dog's Love Adult Classic marhakonzerv, 400 g összetétele és elkészítésének feltételei révén megfelel a 100 % human grade minősítésnek.

Dog's Love Adult Classic marhakonzerv, 800 g
2 390 Ft

Újdonság

Ez az egyfehérjés konzerv tartalmaz almát, cukkinit, parajt, csalánt és alpesi mezőkről származó gyermekláncfű leveleit. Ideális teljes értékű táp érzékeny emésztéssel rendelkező és allergiában szenvedő kutyáknak. A Dog's Love Adult Classic marhakonzerv, 800 g összetétele és elkészítésének feltételei révén megfelel a 100 % human grade minősítésnek.

Dog's Love Adult Classic pulykakonzerv, 400 g
1 890 Ft

Újdonság

Ez a pulykakonzerv tartalmaz almát, cukkinit, dióolajat és kovaföldet. Ideális teljes értékű eledel felnőtt kutyáknak fajtól függetlenül. A Dog's Love Adult Classic pulykakonzerv, 400 g összetétele és elkészítésének feltételei révén megfelel a 100 % human grade minősítésnek.

Dog's Love Adult Classic pulykakonzerv, 800 g
2 390 Ft

Újdonság

Ez a pulykakonzerv tartalmaz almát, cukkinit, dióolajat és kovaföldet. Ideális teljes értékű eledel felnőtt kutyáknak fajtól függetlenül. A Dog's Love Adult Classic pulykakonzerv, 800 g összetétele és elkészítésének feltételei révén megfelel a 100 % human grade minősítésnek.

Dog's Love Adult Classic vadhúskonzerv, 400 g
1 890 Ft

Újdonság

Ez a vadhúskonzerv tartalmaz burgonyát, szilvát és zellert. Ideális teljes értékű táp érzékeny emésztéssel rendelkező és allergiában szenvedő kutyáknak. A Dog's Love Adult Classic vadhúskonzerv, 400 g összetétele és elkészítésének feltételei révén megfelel a 100 % human grade minősítésnek.

Dog's Love Adult Classic vadhúskonzerv, 800 g
2 390 Ft

Újdonság

Ez a vadhúskonzerv tartalmaz burgonyát, szilvát és zellert. Ideális teljes értékű táp érzékeny emésztéssel rendelkező és allergiában szenvedő kutyáknak. A Dog's Love Adult Classic vadhúskonzerv, 800 g összetétele és elkészítésének feltételei révén megfelel a 100 % human grade minősítésnek.

Dog's Love granulátum Adult bárány 2 kg
6 690 Ft

Újdonság

granulátum tartalma friss bárányhús, csicsóka és menta. Alkalmas minden fajtájú felnőtt kutya, valamint allergiás kutyák számára. Vitaminokkal, nyomelemekkel és hidegen sajtolt olajokkal gazdagított. Dog's Love granulátum Adult bárány 2 kg gluténtől, gabonaféléktől és felesleges ízesítőktől mentes.

Dog's Love granulátum Adult kacsa 12 kg
29 990 Ft

Újdonság

granulátum tartalma friss kacsahús, csicsóka, vörös áfonya és narancs. Alkalmas minden fajtájú felnőtt kutya, valamint allergiás kutyák számára. Vitaminokkal, nyomelemekkel és hidegen sajtolt olajokkal gazdagított. Dog's Love granulátum Adult kacsa 12 kg gluténtől, gabonaféléktől és felesleges ízesítőktől mentes.

Dog's Love granulátum Adult kacsa 2 kg
6 690 Ft

Újdonság

granulátum tartalma friss kacsahús, csicsóka, vörös áfonya és narancs. Alkalmas minden fajtájú felnőtt kutya, valamint allergiás kutyák számára. Vitaminokkal, nyomelemekkel és hidegen sajtolt olajokkal gazdagított. Dog's Love granulátum Adult kacsa 2 kg gluténtől, gabonaféléktől és felesleges ízesítőktől mentes.

Dog's Love granulátum Adult marha 12 kg
29 990 Ft

Újdonság

Granulátum tartalma friss marhahús Anguszból, csicsóka és répa. Alkalmas minden fajtájú felnőtt kutya, valamint allergiás kutyák számára. Vitaminokkal, nyomelemekkel és hidegen sajtolt olajokkal gazdagított. Dog's Love granulátum Adult marha 12 kg gluténtől, gabonaféléktől és felesleges ízesítőktől mentes.

Dog's Love granulátum Adult marha 2 kg
6 690 Ft

Újdonság

Granulátum tartalma friss marhahús Anguszból, csicsóka és répa. Alkalmas minden fajtájú felnőtt kutya, valamint allergiás kutyák számára. Vitaminokkal, nyomelemekkel és hidegen sajtolt olajokkal gazdagított. Dog's Love granulátum Adult marha 2 kg gluténtől, gabonaféléktől és felesleges ízesítőktől mentes.

Dog's Love konzerv B.A.R.F. 100 % BIO Vegan reds 400 g
1 990 Ft

Újdonság

Konzerv szuperprémium minőségben édesburgonyát, dinnyét, paradicsomot, céklát és egyéb bio minőségű összetevőt tartalmaz. Megfelelő kiegészítő húshoz vagy főtt ételhez. Dog's Love konzerv B.A.R.F. 100 % BIO Vegan reds 400 g véletlenszerű címkével, sose tudhatod, mivel lep meg.

Dog's Love konzerv B.A.R.F. marhahús 400 g
2 290 Ft

Újdonság

Konzerv szuperprémium minőségben, tartalma 90 % marhahús, a barf alternatívájaként használható. Ideális kiegészítő táp minden kutyafajhoz tartozó felnőtt kutya számára. Dog's Love konzerv B.A.R.F. marhahús 400 g összetételének és elkészítésének köszönhetően megfelel a 100% human grade feltételeinek.

Dog's Love konzerv B.A.R.F. pulyka 400 g
2 290 Ft

Újdonság

Konzerv szuperprémium minőségben, tartalma 90 % pulykahús, a barf alternatívájaként használható. Ideális kiegészítő táp minden kutyafajhoz tartozó felnőtt kutya számára. Dog's Love konzerv B.A.R.F. pulykahús 400 g összetételének és elkészítésének köszönhetően megfelel a 100% human grade feltételeinek.

Dog's Love konzerv Hypoallergenic kacsa 400 g
2 090 Ft

Újdonság

Konzerv szuperprémium minőségben, kacsahúst, jeruzsálemi articsókát és sárgarépát tartalmaz. Hipoallergén szabványok alapján gyártott, ezáltal alkalmas az allergiás kutyák számára is. Dog’s Love konzerv Hypoallergenic kacsa 400 g véletlenszerű címkével, sose tudhatod, mivel lep meg.

Dog's Love konzerv Hypoallergenic lóhús 400 g
2 090 Ft

Újdonság

Konzerv szuperprémium minőségben, lóhúst, petrezselymet és paradicsomot tartalmaz. Hipoallergén szabványok alapján gyártott, ezáltal alkalmas az allergiás kutyák számára is. Dog’s Love konzerv Hypoallergenic lóhús 400 g véletlenszerű címkével, sose tudhatod, mivel lep meg.

Dog's Love konzerv Junior Classic bárányhús 400 g
1 890 Ft

Újdonság

Monoprotein konzerv tartalma bárányhús, tök, barack és kamilla. Ideális teljeskörű táp minden kutyafajhoz tartozó kölyökkutya számára. Dog's Love konzerv Junior Classic bárányhús 400 g összetételének és elkészítésének köszönhetően megfelel a 100% human grade feltételeinek.

Dog's Love konzerv Junior Classic csirkehús 400 g
1 890 Ft

Újdonság

monoprotein konzerv tartalma csirkehús, cukkini és alma. Ideális teljeskörű táp minden kutyafajhoz tartozó kölyökkutya számára. Dog's Love konzerv Junior Classic csirkehús 400 g összetételének és elkészítésének köszönhetően megfelel a 100% human grade feltételeinek.