Cif All in 1 Mosogatógép tabletta 38 db
3 290 Ft 3 190 Ft 83,95 Ft/darab

Újdonság

Mosogatógép tabletta a Cif Powered By Nature garantálja a természetes alapanyagokból készült alapos tisztítást. 90% -ban természetes eredetű komponenseket tartalmaznak, a karton csomagolás teljesen újrahasznosítható. Alkalmas mosásra Ecolabel és rövid ciklusokban. Ez az ökocímke összes követelményét jelenti.

Domestos Extended Power Atlantic 2 l
1 790 Ft

Újdonság

Fertőtlenítő WC- tisztító Domestos Extended Power Atlantic. Használható, mint egy univerzális tisztítószer az egész háztartásod számára, a konyhától egészen a fürdőszobáig, sőt a hulladék megtisztítására is kiválóan szolgál.

Gillette Fusion5 Borotvafej 8 Db + Fusion5 Ultra Sensitive 200 ml
14 090 Ft 10 990 Ft

Újdonság

A Gillette Fusion5 borotvafej 5 súrlódásmentes bevonatú pengével rendelkezik, ami kényelmes borotválást és tökéletesen puha eredményt biztosít. A hidratáló sáv biztosítja a pengék tökéletes csúszását a bőrön.

Gillette Mach3 Turbo férfi borotva + 11 Borotvafej
14 190 Ft 10 990 Ft

Újdonság

Gillette Mach3 Turbo férfi borotva 3 pengével, amely az acélnál is erősebb, hosszabb ideig éles marad, garantálja a kényelmes borotválkozást és a tökéletesen sima eredményt. A tartós hidratáló sáv biztosítja a pengék tökéletes csúszását a bőrön.

Gillette Venus ComfortGlide Spa Breeze borotva + 2 Borotvafej 
4 990 Ft 3 790 Ft

Újdonság

A Gillette Venus ComfortGlide Spa Breeze női borotvakészlet 3 pengével követi a test vonalát és tökéletes borotválást biztosít. A beépített borotvagél szalag frissítő, fehér tea illatú testvajat tartalmaz a hihetetlen siklás érdekében a bőr felületén.

Gillette Venus S szett borotvával + borotvafejek 
4 990 Ft 3 790 Ft

Újdonság

A Gillette Venus ComfortGlide női borotva szett a flexibilis hidratáló szalagjának köszönhetően biztosítja komfortot a bőr számára a borotválkozás közben. A készlet további két borotvafejet tartalmaz a könnyebb borotválkozás érdekében.

Air wick Electric készlet Illat forralt bor 19 ml
1 790 Ft

Újdonság

Elektromos légfrissítő 19 ml térfogatú edényben. Az Airwick Electric készlet Illat forralt bor 19 ml a beállítási foktól függően akár 75 napig frissítheti a levegőt. Az illat erőssége szabályozható.