Coccolino Deluxe Lavish Blossom 870 ml
1 690 Ft 1 390 Ft

Kiárusítás

Prémium koncentrált öblítőszer a Coccolino márkától a parfüm szakértőkkel együttműködésben jött létre. Ez egy luxus tartós illat, az őszibarack, fehér virágok, citrusfélék és borostyán kellemes kombinációjában. Az öblítő használata segíti a szövetminőség fenntartását, a ruházat könnyebben vasalható és gyorsabban szárad. Engedd meg, hogy elbűvöljön ez a friss és kellemes illat, amely meglepően hosszú ideig tart.

Jar Platinum Plus Green Quickwash Action 50 tablet
5 690 Ft

Újdonság

Kapszula Jar Platinum Plus zöld gyorsmosó művelet rövid ciklusokban mosogatáskor használható, és az eredmény lenyűgöző. Idővel eltávolítja az ellenálló, száraz maradványokat, a zsírt és a szürkeséget. A kapszulák öblítőszert, sófunkciót, valamint üveg- és ezüstvédelmet is tartalmaznak.

Dettol Kids ZOO Érintés nélküli szappan adagoló Kalandor 250 ml
3 290 Ft

Újdonság

A Dettol érintésmentes szappan adagoló ideális társ a fürdőszobádba. Az adagoló készülék elsősorban gyermekek számára alkalmas, hogy segítsen a problémamentes kézmosásban. A szappan kíméletes a csecsemő bőréhez, de durva a mikrobákhoz. Az adagoló térfogata 250 ml. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Dettol Kids ZOO Utántöltő az érintés nélküli szappanadagolóba, Honey, 250 ml
1 690 Ft

Újdonság

Dettol Kids Honey utántöltő az érintés nélküli szappanadagolóba *250 ml-es kiszerelésben. Korlátozott számban kapható utántöltő, amely mézkivonatot is tartalmaz. Eltávolítja a gyermekek kezeiről a baktériumok és vírusok 99,9 %-át, ráadásul táplálja, és ezáltal puhává is varázsolja bőrüket. Az utántöltő a **Dettol automata szappanadagolóba alkalmas.

Perwoll Renew&Blossom 3,6 l
2 690 Ft

Újdonság

Fedezd fel a Perwoll Renew&Blossom 3,6 l mosógél varázsát. Az új formula tökéletesen tiszta ágyneműt biztosít, és finom szálkezeléssel gondoskodik róla, hogy az ágynemű mindig újszerű legyen. Különféle ruhákhoz alkalmazható. Perwoll Renew&Blossom elegáns virágillatot hagy maga után.

Twin Lotus Bamboo Charcoal - fekete fogkefe SOFT bambusz szénszállal
1 290 Ft

Újdonság

Egyedülálló fogkefe Twin Lotus Bamboo Charcoal Soft fekete kialakításban nagyszerű segítség a fogápolásban. Bambusz-szénszálak tökéletesen tisztítják a fogak közötti részeket, eltávolítják a lepedéket és foltokat a fogakról. A gumis felülete tisztítja a nyelvet. Fogkefe Bamboo Charcoal SOFT használható fogszabályozó esetében is.

Twin Lotus Gyermek gyógynövényes fogkrém - Narancsos 35 ml
990 Ft

Újdonság

Hozz létre a fogálpolás terén megfelelő szokásokat a növényi eredetű Twin Lotus narancsos 35 ml gyerek fogkrém segítségével. Kifejezetten legkisebbek fogainak és ínyének gondozására kifejlesztett, gyógynövényekből álló egyedi fogkrém. Óv a fogszuvasodástól, segít eltávolítani a foglepedéket és csökkenti a szájszagot. Sikeresen növeli az ásványi anyagok felszívódását a fogzománcon, ezen felül ízletes. Végre egy teljeskörű ápolás a legkisebbek szájüregének ápolására.

Twin Lotus Gyógynövényes fehérítő fogkrém – ORIGINAL, 150 g
2 490 Ft

Újdonság

Élvezd a fogaidról való gondoskodást a Twin Lotus Original, 150 g fehérítő gyógynövényes fogkrémnek köszönhetően. Egyedülálló, frissítő ízű 10 gyógynövényt tartalmazó fogkrém, ami több előnyös hatással rendelkezik. Többek között véd a fogszuvasodás ellen, segít az íny egészségének megőrzésében és fehérítő hatású. Végre megérkezett a komplex gondoskodás a leggyakoribb szájegészségügyi problémákra.

Twin Lotus Gyógynövényes fogkrém - FRESH and COOL 150 g
2 490 Ft

Újdonság

Élvezd a fogaidról való gondoskodást a Twin Lotus Fresh and Cool, 150 g gyógynövényes fogkrémnek köszönhetően. Egyedülálló, hosszantartó frissítő hatású gyógynövényes fogkrém, ami több előnyös hatással rendelkezik. Többek között véd a fogszuvasodás ellen, segít az íny egészségének megőrzésében és csökkenti a szájszagot. Végre megérkezett a komplex gondoskodás a leggyakoribb szájegészségügyi problémákra.

Twin Lotus Gyógynövényes fogkrém - PLUS SALT 150 g
2 490 Ft

Újdonság

Élvezd a fogaidról való kellemes gondoskodást a Twin Lotus Plus Salt, 150 g gyógynövényes fogkrémnek köszönhetően. Egyedülálló, frissítő ízű gyógynövényes fogkrém sóval és aloe verával. Többek között véd a fogszuvasodás ellen, segít a paradontózis és az ínyvérzés elleni harcban. Végre megérkezett a komplex gondoskodás a leggyakoribb szájegészségügyi problémákra.

Twin Lotus Gyógynövényes fogkrém SENSITIVE, 140 ml
2 690 Ft

Újdonság

Élvezd a kellemes fogápolást a Twin Lotus Sensitive, 140 ml gyógynövényes fogrémnek köszönhetően. Egyedülálló gyógynövény tartalmú fogkrém, amely pozitív hatással van az érzékeny fogakra és kellemes édes ízű, emellett sok előnnyel jár. Többek között véd a fogszuvasodás ellen, segít eltávolítani az ételek által okozott foltokat és csökkenti a szájszagot. Végre megérkezett a komplex gondoskodás a leggyakoribb szájegészségügyi problémákra.

Twin Lotus Gyógynövényes szájvíz – CLOVE - szegfűszeg és zsálya, 250 ml
2 090 Ft

Újdonság

Élvezd a kellemes fogápolást a Twin Lotus Clove – szegfűszeg és zsálya, 250 ml gyógynövényes szájvíznek köszönhetően. A gyógynövények olyan kombinációját tartalmazza, amelyek kellemes ízt biztosítanak és védenek a fogszuvasodás ellen. Ezen felül erős gyógyító és gyulladáscsökkentő hatású. A Twin Lotus fogkrémmel kombinálva átfogó ápolást kínál a szájüreg számára.

Twin Lotus HERBALISTE - Active Charcoal Toothpaste, 150 g - fekete gyógynövényes fehérítő fogkrém
3 390 Ft

Újdonság

Élvezd a fogaidról való kellemes gondoskodást a Twin Lotus Herbaliste Active Charcoal, 150 g fehérítő gyógynövényes fogkrémnek köszönhetően. Az egyedülálló aktív kókusz szén véd a fogszuvasodástól, eltávolítja a fogkőöve és hosszú ideig friss lehelletet biztosít. A fekete színe ellenére is fehérítő hatású. Végre megérkezett a komplex gondoskodás a leggyakoribb szájegészségügyi problémákra.

Twin Lotus Kids Extra Soft - gyerek fogkefe extra puha
990 Ft

Újdonság

Egyedi gyerek fogkefe Twin Lotus Kids Extra Soft segít kialakítani a gyereked számára a fogsor megfelelő ápolási szokásokat. A kefe hosszú és vékony sörtékkel van felszerelve, amelyek a legjobb ápolást nyújtják a gyerekek fogai számára. Segít a foglepedék és a foltok eltávolításában. A rendszeres tisztítás elősegíti az egészséges és erős fogakat.

Jar Platinum Plus Green Quickwash Action 37 tablet
4 290 Ft

Újdonság

Kapszula Jar Platinum Plus zöld gyorsmosó művelet rövid ciklusokban mosogatáskor használható, és az eredmény lenyűgöző. Idővel eltávolítja az ellenálló, száraz maradványokat, a zsírt és a szürkeséget. A kapszulák öblítőszert, sófunkciót, valamint üveg- és ezüstvédelmet is tartalmaznak.

Twin Lotus Gyerek gyógynövényes fogkrém - eper, 35 ml
1 090 Ft

Újdonság

Alakíts ki helyes fogápolási szokásokat a Twin Lotus eper, 35 ml gyerek gyógynövény fogkrémmel. Kifejezetten a legkisebbek fogainak és ínyének ápolására kifejlesztett, gyógynövényekből álló egyedi fogkrém. Véd a fogszuvasodás ellen, segít eltávolítani az ételek által okozott foltokat és csökkenti a szájszagot. Sikeresen növeli az ásványi anyagok felszívódását a fogzománcba és mindemellett még jó ízű is. Végre megérkezett a komplex gondoskodás a legkisebbek fogai számára is.