Jelen orgona illatú mosópor 3 kg DOBOZ
3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Moss a magszappan erejével! Az orgona illatú Jelen mosópor meglep hatékonyságával, ugyanakkor nagyon érzékeny a bőrre tervezték. Nemcsak tökéletesen ki lesz mosva a ruha, de az orgona édes illatával is illatozni fog. Alkalmas fehér és színes ruhák mosására. A csomagolás 60 mosási ciklusra elegendő.

Jelen Mosógél gyöngyvirág illattal 2,7 liter
3 690 Ft 3 490 Ft 872,50 Ft/darab

Újdonság

Gyönyörűen tiszta és illatos ruhákkal kényeztetheted magad a cseh Jelen gyártó 2,7 literes gyöngyvirág illatú mosógéljének köszönhetően. A mosógélt fehér és színes ruhák mosásához tervezték, amelyek nemcsak tiszták, hanem kellemes illatúak is lesznek. Ráadásul dermatológiailag tesztelt, amit a bőröd különösen értékelni fog.  

Jelen Mosógél vörösfenyő illattal 2,7 liter
3 690 Ft 3 490 Ft 872,50 Ft/darab

Újdonság

Gyönyörűen tiszta és illatos ruhákkal kényeztetheted magad a cseh Jelen gyártó 2,7 literes ** vörösfenyő illatú mosógéljének** köszönhetően. A mosógélt fehér és színes ruhák mosásához tervezték, amelyek nemcsak tiszták, hanem kellemes illatúak is lesznek. Ráadásul dermatológiailag tesztelt, amit a bőröd különösen értékelni fog.  

Jelen Öblítő 2,7 literes, gyöngyvirág illat
3 290 Ft

Újdonság

A Jelen Gyöngyvirág Öblítő az egész házat jó illatúvá varázsolja. Ezenkívül a vászon gyönyörűen puha és könnyebben vasalható. Annak érdekében, hogy a textilpuhító a lehető legkörnyezetbarátabb legyen, természetes eredetű tenzidet használtunk.

Jelen Öblítő 2,7 literes, vörösfenyő illat
3 290 Ft

Újdonság

A Jelen Larch Öblítő az egész házat jó illatúvá varázsolja. Ezenkívül a vászon gyönyörűen puha és könnyebben vasalható. Annak érdekében, hogy a textilpuhító a lehető legkörnyezetbarátabb legyen, természetes eredetű tenzidet használtunk.