Jelen Öblítő 2,7 literes, gyöngyvirág illat
2 690 Ft

Újdonság

A Jelen Gyöngyvirág Öblítő az egész házat jó illatúvá varázsolja. Ezenkívül a vászon gyönyörűen puha és könnyebben vasalható. Annak érdekében, hogy a textilpuhító a lehető legkörnyezetbarátabb legyen, természetes eredetű tenzidet használtunk.

Jelen Öblítő 2,7 literes, vörösfenyő illat
2 690 Ft

Újdonság

A Jelen Larch Öblítő az egész házat jó illatúvá varázsolja. Ezenkívül a vászon gyönyörűen puha és könnyebben vasalható. Annak érdekében, hogy a textilpuhító a lehető legkörnyezetbarátabb legyen, természetes eredetű tenzidet használtunk.

Lenor Fresh Air Effect Fresh Wind öblítő 36 mosás 
2 090 Ft

Újdonság

Lenor Fresh Air Effect Fresh Wind öblítő olyan illatot kölcsönöz a ruháknak, mintha a napon szárítottad volna. Ennek az öblítő készítménynek az összetétele kétszer koncentráltabb, mint az azonos márkájú más öblítőké, így csak egy kis adagra van szükség a ruhák illatosításához. A ruha a szárítás, tárolás és viselés során fokozatosan adja le az illatot.

Lenor Fresh Air Effect Fresh Wind, öblítő 60 mosás 
2 590 Ft

Újdonság

Lenor Fresh Air Effect Fresh Wind úgy illatosítja a szennyest, mintha a napon száradt volna. Ez öblítő koncentrátum kétszer koncentráltabb, mint más, azonos márkájú lágyítószereké, így csak egy kis adag elég a szennyes illatosításához. A mosott ruhák szárítás, tárolás és viselés során fokozatosan szabadulnak fel az illatukból.

Lenor Fresh Air Effect Pink Blossom, öblítő 60 mosás 
2 590 Ft

Újdonság

Lenor Fresh Air Effect Pink Blossom úgy illatosítja a szennyest, mintha a napon száradt volna. Ez öblítő koncentrátum kétszer koncentráltabb, mint más, azonos márkájú lágyítószereké, így csak egy kis adag elég a szennyes illatosításához. A mosott ruhák szárítás, tárolás és viselés során fokozatosan szabadulnak fel az illatukból.

Lenor Fresh Air Effect Summer Day, öblítő 36 mosás 
2 090 Ft

Újdonság

Lenor Fresh Air Effect Summer Day úgy illatosítja a szennyest, mintha a napon száradt volna. Ez öblítő koncentrátum kétszer koncentráltabb, mint más, azonos márkájú lágyítószereké, így csak egy kis adag elég a szennyes illatosításához. A mosott ruhák szárítás, tárolás és viselés során fokozatosan szabadulnak fel az illatukból.

Lenor Fresh Air Effect Summer Day, öblítő 60 mosás 
2 590 Ft

Újdonság

Lenor Fresh Air Effect Summer Day úgy illatosítja a szennyest, mintha a napon száradt volna. Ez öblítő koncentrátum kétszer koncentráltabb, mint más, azonos márkájú lágyítószereké, így csak egy kis adag elég a szennyes illatosításához. A mosott ruhák szárítás, tárolás és viselés során fokozatosan szabadulnak fel az illatukból.

Lenor Öblítő XXL Pack Parfumelle 6x1420 ml
9 190 Ft

Újdonság

6 darabos Lenor Parfumelle készlet gondosan kiválasztott illatanyagokkal, amelyek hetekig illatosítják a szennyest. A textilpuhító használata sima és puha lesz a szennyes, csökkenti a statikus elektromosságot, valamint könnyíti a vasalást és csökkenti a gyűrődést. Ezenkívül ezek a válogatott textilpuhítók dermatológiailag teszteltek, és 50%-ban újrahasznosított műanyagból készült palackokban kerülnek forgalomba.

Lenor Öblítőszer XXL Pack Fresh Air Effect 6x504 ml
7 990 Ft 1331,67 Ft/darab

Újdonság

Lenor Fresh Air Effect öblítő szett úgy illatosítja a szennyest, mintha a napon száradt volna. Ez öblítő koncentrátum kétszer koncentráltabb, mint más, azonos márkájú lágyítószereké, így csak egy kis adag elég a szennyes illatosításához. A mosott ruhák szárítás, tárolás és viselés során fokozatosan szabadulnak fel az illatukból.

Savo Mosógél univerzális 48W-38%
6 790 Ft 4 190 Ft

Újdonság

Self Universal mosógél tiszta és higiénikus mosást biztosít kellemes illattal. Hatékonyan eltávolítja a makacs foltokat és megőrzi a ruhák színintenzitását. A palack újrahasznosított műanyagból készült.

Frosch EKO ZERO% Öblítő az érzékeny bőrre 2 x 750 ml
3 290 Ft 3 190 Ft 1595,00 Ft/darab

Újdonság

Az EKO ZERO% lágyító a Frosch márkától lágyságot kölcsönöz a ruhaneműnek és természetesen friss illatot ad a bőrirritáció veszélye nélkül. Kifejezetten növényi recept illatanyagok, színezékek, tartósítószerek és allergének nélkül. Elnyerte az ECARF pecsétet, amely megerősíti, hogy a termék alkalmas allergiásoknak és érzékeny bőrű embereknek.

Frosch EKO Mosószer Aloe Vera 1,35 kg
3 690 Ft 3 490 Ft

Újdonság

Az EKO mosópor a Frosch-tól, aloe vera kivonatokkal, megbirkózik a foltokkal, és puha, tiszta, kellemes illatú ruhát hagy maga után. A hatékony növényi formula ötvözi a nagy mosóerőt, valamint az érzékeny bőr és a természet figyelembevételét. A különleges összetétel megvédi a ruhanemű színeit a fakulástól, és biztosítja, hogy a ruhanemű ismételt mosás után is jól nézzen ki.

Frosch EKO Mosószer Citrus 1,35 kg
3 690 Ft 3 490 Ft

Újdonság

A Frosch EKO mosóporja nagy tisztítóerővel rendelkezik, és friss citrus illatot hagy maga után. Ezenkívül eltávolítja a makacs szennyeződéseket például gyümölcsről, fűről, teáról, kávéról vagy vörösborról. Alkalmas minden szövethez, gyapjú és selyem kivételével. A bőrápolás bőrgyógyászatilag tesztelt.

Frosch EKO ZERO% Mosószer érzékeny bőrre 1500 ml
4 690 Ft 4 090 Ft

Újdonság

Az EKO ZERO% mosószert fehér és színes ruhaneműkhöz kifejezetten a nagyon érzékeny bőrű emberek számára fejlesztették ki. Egyesíti a hatékony mosóerőt és a gyengéd növényi összetételt, amely nem irritálja a bőrt. A Frosch márka barátságos az a természet számára, és bizonyítja, hogy felelősségteljes magatartás bolygónk iránt egyáltalán nem nehéz.

Savo Mosókapszula univerzális 32w-36%
6 790 Ft 4 290 Ft 134,06 Ft/darab

Újdonság

A Savo univerzális mosószer tiszta és higiénikus mosást garantál, kellemes illattal. Hatékonyan eltávolítja a makacs foltokat és megőrzi a ruhák színintenzitását.