Old Spice Captain Ajándékcsomag férfiaknak fém dobozban
6 490 Ft

Újdonság

Az Old Spice Captain egy fém dobozba csomagolt ajándékkészlet. 50 ml-es dezodort, 250 ml-es tusfürdőt és 100 ml-es after shave-et tartalmaz. A szett megfelelő ajándék és garantáltan minden férfinak tetszeni fog az egyedi illat.

Old Spice Captain Kozmetikai ajándéktáska férfiaknak
6 290 Ft

Újdonság

Az Old Spice Captain kozmetikai ajándéktáska tartalmaz egy 50 ml-es dezodort, egy 250 ml-es tusfürdőt és egy 100 ml-es after shave-et. Tedd boldoggá a kedvesed, és meglátod, hogy imádni fogja ezt az illatot.

Old Spice Chef Whitewater Ajándékcsomag férfiaknak
2 590 Ft

Újdonság

Az Old Spice Chef egy ajándék szett férfiaknak, amely tartalmaz egy 150 ml-es izzadásgátló sprayt és egy 250 ml-es Whitewater tusfürdőt. Lepd meg a kedvesed és hidd el, hogy imádni fogja ezt az illatot.

Old Spice Deep Sea Wooden Chest Karácsonyi ajándékcsomag férfiaknak
7 490 Ft

Újdonság

Az Old Spice Deep Sea Wooden Chest egy eredeti karácsonyi ajándékcsomag, amely egy izzadásgátló sprayt, egy aftershave-et, egy dezodort és egy tusfürdőt tartalmaz. A szett megfelelő ajándék és garantáltan minden férfinak tetszeni fog az egyedi illat.

Old Spice Head & Shoulders men ultra sampon és Whitewater dezodor
3 290 Ft

Újdonság

Az Old Spice Head & Shoulders szettje szantálfa illatával nyeri el tetszésedet. A sampon mélyen és alaposan tisztítja a hajat és a fejbőrt. A dezodor friss, férfias illatú, és nem hagy foltot a ruhákon. Tedd boldoggá a kedvesed.

Old Spice Captain Ajándékcsomag férfiaknak parafa dobozban-17%
9 090 Ft 7 490 Ft
Ingyen szállítás

Akció

Az Old Spice Captain Ajándékcsomag parafa dobozban tartalmaz egy dezodort, egy izzadásgátló sprayt, egy tusfürdőt és egy after shave-et. A szett megfelelő ajándék és garantáltan minden férfinak tetszeni fog az egyedi illat és a csomagban található elegáns csokornyakkendő is. 

Old Spice Gentleman Restart Ajándékkészlet férfiaknak
3 090 Ft

Újdonság

Az Old Spice Gentleman egy ajándék szett férfiaknak, amely tartalmaz egy 150 ml-es izzadásgátló spray-t, egy 50 ml-es Restart dezodort és egy 250 ml-es Captain tusfürdőt. Lepd meg a kedvesed és hidd el, hogy imádni fogja ezt az illatot.