Jar Platinum All in One automata mosogatógép kapszula citrom, 168 db
12 990 Ft 77,32 Ft/darab

Újdonság

Az automata mosogatógép kápolnája még a makacs szennyeződésekkel is megbirkózik az első mosogatás során. A JAR Platinum All In One automata mosogatógép kapszula citrom, 168 db segít megelőzni a zsírlerakódást a mosogatógépben és tisztítja a zsírszűrőt. Sót és üveg- és ezüstvédő funkcióval rendelkező öblítőszert tartalmaz.

Jar Platinum Plus All in One automata mosogatógép kapszula regular, 136 db
12 990 Ft 95,51 Ft/darab

Újdonság

Az automata mosogatógép kapszulák eltávolítják a makacs ételmaradékokat, a szürkét és visszaállítják az edények eredeti fényét. A JAR Platinum Plus Automatic Dishwasher Capsules All In One Regular, 136 db még organikus mosási ciklusokban is hatékony, gyorsan feloldódik és rövid ciklusokban is működik.

Lenor Öblítő XXL Pack Parfumelle 6x1420 ml
9 190 Ft

Újdonság

6 darabos Lenor Parfumelle készlet gondosan kiválasztott illatanyagokkal, amelyek hetekig illatosítják a szennyest. A textilpuhító használata sima és puha lesz a szennyes, csökkenti a statikus elektromosságot, valamint könnyíti a vasalást és csökkenti a gyűrődést. Ezenkívül ezek a válogatott textilpuhítók dermatológiailag teszteltek, és 50%-ban újrahasznosított műanyagból készült palackokban kerülnek forgalomba.

Old Spice Whitewater Faládába csomagolt ajándékkészlet férfiaknak
9 090 Ft

Újdonság

Az Old Spice Whitewater egy fa ládába csomagolt ajándékkészlet. Dezodort, izzadásgátló sprayt, tusfürdőt és after shave-et tartalmaz.  A szett megfelelő ajándék és garantáltan minden férfinak tetszeni fog az egyedi illat és a csomagban található vidám zokni is.

Old Spice Captain Ajándékcsomag férfiaknak parafa dobozban
9 090 Ft

Újdonság

Az Old Spice Captain Ajándékcsomag parafa dobozban tartalmaz egy dezodort, egy izzadásgátló sprayt, egy tusfürdőt és egy after shave-et. A szett megfelelő ajándék és garantáltan minden férfinak tetszeni fog az egyedi illat és a csomagban található elegáns csokornyakkendő is. 

Lenor Öblítőszer XXL Pack Fresh Air Effect 6x504 ml
7 990 Ft 1331,67 Ft/darab

Újdonság

Lenor Fresh Air Effect öblítő szett úgy illatosítja a szennyest, mintha a napon száradt volna. Ez öblítő koncentrátum kétszer koncentráltabb, mint más, azonos márkájú lágyítószereké, így csak egy kis adag elég a szennyes illatosításához. A mosott ruhák szárítás, tárolás és viselés során fokozatosan szabadulnak fel az illatukból.

Old Spice Deep Sea Wooden Chest Karácsonyi ajándékcsomag férfiaknak
7 290 Ft

Újdonság

Az Old Spice Deep Sea Wooden Chest egy eredeti karácsonyi ajándékcsomag, amely egy izzadásgátló sprayt, egy aftershave-et, egy dezodort és egy tusfürdőt tartalmaz. A szett megfelelő ajándék és garantáltan minden férfinak tetszeni fog az egyedi illat.

Old Spice Captain Ajándékcsomag férfiaknak fém dobozban
6 490 Ft

Újdonság

Az Old Spice Captain egy fém dobozba csomagolt ajándékkészlet. 50 ml-es dezodort, 250 ml-es tusfürdőt és 100 ml-es after shave-et tartalmaz. A szett megfelelő ajándék és garantáltan minden férfinak tetszeni fog az egyedi illat.

Old Spice Bearglove Kozmetikai ajándéktáska férfiaknak
6 290 Ft

Újdonság

Az Old Spice Bearglove kozmetikai ajándéktáska tartalmaz egy 50 ml-es dezodort, egy 250 ml-es tusfürdőt és egy 100 ml-es after shave-et. Tedd boldoggá a kedvesed, és meglátod, hogy imádni fogja ezt az illatot.

Air wick aroma diffúzor + töltet - Boldog pillanatok
4 390 Ft

Újdonság

Az AirWick elemmel működő Aroma diffúzor finom aromával illatosítja a szobát. A Boldog pillanatok utántöltő a csodálatos élményekre emlékeztet, és az ananász felemelő illatával visszavisz minket az ünnepekbe.

Savo Mosókapszula univerzális 32w-36%
6 790 Ft 4 290 Ft 134,06 Ft/darab

Újdonság

A Savo univerzális mosószer tiszta és higiénikus mosást garantál, kellemes illattal. Hatékonyan eltávolítja a makacs foltokat és megőrzi a ruhák színintenzitását. 

Savo Mosógél univerzális 48W-38%
6 790 Ft 4 190 Ft

Újdonság

Self Universal mosógél tiszta és higiénikus mosást biztosít kellemes illattal. Hatékonyan eltávolítja a makacs foltokat és megőrzi a ruhák színintenzitását. A palack újrahasznosított műanyagból készült.

Frosch EKO ZERO% Mosószer érzékeny bőrre 1500 ml
4 690 Ft 4 090 Ft

Újdonság

Az EKO ZERO% mosószert fehér és színes ruhaneműkhöz kifejezetten a nagyon érzékeny bőrű emberek számára fejlesztették ki. Egyesíti a hatékony mosóerőt és a gyengéd növényi összetételt, amely nem irritálja a bőrt. A Frosch márka barátságos az a természet számára, és bizonyítja, hogy felelősségteljes magatartás bolygónk iránt egyáltalán nem nehéz.

Frosch EKO ZERO% Mosogatószer érzékeny bőrre 3x 500 ml
4 390 Ft 3 890 Ft 1296,67 Ft/darab

Újdonság

Az EKO ZERO% márka speciálisan kifejlesztett növényi összetétele a Frosch mosogatószerből, sugárzóan tiszta edényeket biztosít bőrirritáció veszélye nélkül. A termék vegán, állatokon nem tesztelt, nem tartalmaz mikroműanyagot. A csomagolás újrahasznosítható és újrahasznosítható.

Frosch EKO Mosószer Aloe Vera 1,35 kg
3 690 Ft 3 490 Ft

Újdonság

Az EKO mosópor a Frosch-tól, aloe vera kivonatokkal, megbirkózik a foltokkal, és puha, tiszta, kellemes illatú ruhát hagy maga után. A hatékony növényi formula ötvözi a nagy mosóerőt, valamint az érzékeny bőr és a természet figyelembevételét. A különleges összetétel megvédi a ruhanemű színeit a fakulástól, és biztosítja, hogy a ruhanemű ismételt mosás után is jól nézzen ki.

Frosch EKO Mosószer Citrus 1,35 kg
3 690 Ft 3 490 Ft

Újdonság

A Frosch EKO mosóporja nagy tisztítóerővel rendelkezik, és friss citrus illatot hagy maga után. Ezenkívül eltávolítja a makacs szennyeződéseket például gyümölcsről, fűről, teáról, kávéról vagy vörösborról. Alkalmas minden szövethez, gyapjú és selyem kivételével. A bőrápolás bőrgyógyászatilag tesztelt.

Old Spice Head & Shoulders men ultra sampon és Whitewater dezodor
3 290 Ft

Újdonság

Az Old Spice Head & Shoulders szettje szantálfa illatával nyeri el tetszésedet. A sampon mélyen és alaposan tisztítja a hajat és a fejbőrt. A dezodor friss, férfias illatú, és nem hagy foltot a ruhákon. Tedd boldoggá a kedvesed.

Frosch EKO ZERO% Öblítő az érzékeny bőrre 2 x 750 ml
3 290 Ft 3 190 Ft 1595,00 Ft/darab

Újdonság

Az EKO ZERO% lágyító a Frosch márkától lágyságot kölcsönöz a ruhaneműnek és természetesen friss illatot ad a bőrirritáció veszélye nélkül. Kifejezetten növényi recept illatanyagok, színezékek, tartósítószerek és allergének nélkül. Elnyerte az ECARF pecsétet, amely megerősíti, hogy a termék alkalmas allergiásoknak és érzékeny bőrű embereknek.

Old Spice Gentleman Restart Ajándékkészlet férfiaknak
2 990 Ft

Újdonság

Az Old Spice Gentleman egy ajándék szett férfiaknak, amely tartalmaz egy 150 ml-es izzadásgátló spray-t, egy 50 ml-es Restart dezodort és egy 250 ml-es Captain tusfürdőt. Lepd meg a kedvesed és hidd el, hogy imádni fogja ezt az illatot.

SANYTOL 2 x 4 hatású padló és felülettisztító, 1000 ml
2 890 Ft 2 790 Ft 1395,00 Ft/darab

Újdonság

Sanytol padló és felülettisztító klórmentes, így felesleges vegyszerek nélkül segít megszabadítani otthonodat a baktériumoktól. Küzd a háztartási szennyeződések ellen 4 hatással – fertőtlenít, zsírtalanít, vízkőtelenít és friss zöld citrom illatú. Eltávolítja a baktériumok, penészgombák és vírusok 99,9%-át.

SANYTOL 2 x 4 hatású univerzális tisztítószer spray, 500 ml
2 890 Ft 2 790 Ft 1395,00 Ft/darab

Újdonság

Sanytol Univerzális tisztítószer klórmentes, így felesleges vegyszerek nélkül segít megszabadítani otthonodat a baktériumoktól. Küzd a háztartási szennyeződések ellen 4 hatással – fertőtlenít, zsírtalanít, vízkőtelenít és friss zöld citrom illatú. Eltávolítja a baktériumok, penészgombák és vírusok 99,9%-át.

Jelen Öblítő 2,7 literes, gyöngyvirág illat
2 690 Ft

Újdonság

A Jelen Gyöngyvirág Öblítő az egész házat jó illatúvá varázsolja. Ezenkívül a vászon gyönyörűen puha és könnyebben vasalható. Annak érdekében, hogy a textilpuhító a lehető legkörnyezetbarátabb legyen, természetes eredetű tenzidet használtunk.

Jelen Öblítő 2,7 literes, vörösfenyő illat
2 690 Ft

Újdonság

A Jelen Larch Öblítő az egész házat jó illatúvá varázsolja. Ezenkívül a vászon gyönyörűen puha és könnyebben vasalható. Annak érdekében, hogy a textilpuhító a lehető legkörnyezetbarátabb legyen, természetes eredetű tenzidet használtunk.

Lenor Fresh Air Effect Fresh Wind, öblítő 60 mosás 
2 590 Ft

Újdonság

Lenor Fresh Air Effect Fresh Wind úgy illatosítja a szennyest, mintha a napon száradt volna. Ez öblítő koncentrátum kétszer koncentráltabb, mint más, azonos márkájú lágyítószereké, így csak egy kis adag elég a szennyes illatosításához. A mosott ruhák szárítás, tárolás és viselés során fokozatosan szabadulnak fel az illatukból.

Lenor Fresh Air Effect Summer Day, öblítő 60 mosás 
2 590 Ft

Újdonság

Lenor Fresh Air Effect Summer Day úgy illatosítja a szennyest, mintha a napon száradt volna. Ez öblítő koncentrátum kétszer koncentráltabb, mint más, azonos márkájú lágyítószereké, így csak egy kis adag elég a szennyes illatosításához. A mosott ruhák szárítás, tárolás és viselés során fokozatosan szabadulnak fel az illatukból.

Lenor Fresh Air Effect Pink Blossom, öblítő 60 mosás 
2 590 Ft

Újdonság

Lenor Fresh Air Effect Pink Blossom úgy illatosítja a szennyest, mintha a napon száradt volna. Ez öblítő koncentrátum kétszer koncentráltabb, mint más, azonos márkájú lágyítószereké, így csak egy kis adag elég a szennyes illatosításához. A mosott ruhák szárítás, tárolás és viselés során fokozatosan szabadulnak fel az illatukból.

SANYTOL 2x sensitive kézfertőtlenítő gél, 250 ml-24%
3 290 Ft 2 490 Ft 1245,00 Ft/darab

Újdonság

Sanytol sensitive fertőtlenítő gél hidratáló és nyugtató formula allantoinnal és aloe verával érzékeny és igénybevett bőrre készült. Elpusztítja a baktériumok 99,9 %-át. Hatékony az influenza A H1N1 vírus, listeria, szalmonella, herpeszvírus ellen. Hypoallergén formula, amelyet egy felhatalmazott bőrgyógyászati laboratórium tesztelt.

Cif Lemon krémtisztító 2x 750ml
2 690 Ft 2 390 Ft 1195,00 Ft/darab

Újdonság

Lemon krémtisztító a Cif márkájú krémtisztítók kínálatából származik. Jellemzőjük a magas hatásfok, ugyanakkor gyengéd a tisztított felülethez. Nem karcolja a zománc vagy üvegkerámia felületet. Nem kell mást tenned, mint nedves szivaccsal vagy ruhával felvinni a szennyezett felületre, enyhén törölni, végül vízzel lemosni.

SPOKAR Fogkefe 3429 X supersoft, 3Pack
2 390 Ft 796,67 Ft/darab

Újdonság

A Spokar 3429 X ultralágy fogkefe a fogászati szakértők ajánlásai alapján készült. Az X alakú keresztmetszet segít a kefét a megfelelő szögben tartani. A kefefej nagyon sűrűn tele van kiváló minőségű finom szálakkal. Az SOFT változat több mint 2500 rostot kínál, ami hatékony és nagyon kíméletes tisztítást garantál.

SPOKAR Fogkefe 3429 X supersoft, 3Pack
2 390 Ft 796,67 Ft/darab

Újdonság

A Spokar 3429 X ultralágy fogkefe a fogászati szakértők ajánlásai alapján készült. Az X alakú keresztmetszet segít a kefét a megfelelő szögben tartani. A kefefej nagyon sűrűn tele van kiváló minőségű finom szálakkal. Az ULTRASOFT változat több mint 3500 rostot kínál, ami hatékony és nagyon kíméletes tisztítást garantál.

SPOKAR Fogkefe 3429 X ultra puha, 3Pack
2 390 Ft 796,67 Ft/darab

Újdonság

A Spokar 3429 X ultralágy fogkefe a fogászati szakértők ajánlásai alapján készült. Az X alakú keresztmetszet segít a kefét a megfelelő szögben tartani. A kefefej nagyon sűrűn tele van kiváló minőségű finom szálakkal. Az ULTRASOFT változat több mint 5500 rostot kínál, ami hatékony és nagyon kíméletes tisztítást garantál.