Cif Lemon krémtisztító 2x 750ml
2 690 Ft 2 390 Ft 1195,00 Ft/darab

Újdonság

Lemon krémtisztító a Cif márkájú krémtisztítók kínálatából származik. Jellemzőjük a magas hatásfok, ugyanakkor gyengéd a tisztított felülethez. Nem karcolja a zománc vagy üvegkerámia felületet. Nem kell mást tenned, mint nedves szivaccsal vagy ruhával felvinni a szennyezett felületre, enyhén törölni, végül vízzel lemosni.

Lenor Fresh Air Effect Fresh Wind öblítő 36 mosás 
2 090 Ft

Újdonság

Lenor Fresh Air Effect Fresh Wind öblítő olyan illatot kölcsönöz a ruháknak, mintha a napon szárítottad volna. Ennek az öblítő készítménynek az összetétele kétszer koncentráltabb, mint az azonos márkájú más öblítőké, így csak egy kis adagra van szükség a ruhák illatosításához. A ruha a szárítás, tárolás és viselés során fokozatosan adja le az illatot.

Savo Mosógép tisztító 2x 250ml
2 390 Ft 2 090 Ft 1045,00 Ft/darab

Újdonság

A Savo márka mosógép tisztítója gondoskodik mosógéped tisztaságáról. Elengedhetetlen az optimális működéshez és a hosszú élettartamhoz. A termék eltávolítja a mosópormaradványokat, szennyeződéseket, vízkövet és egyéb lerakódásokat.

AJAX Pure spray 500 ml + WC Power 500 ml-15%
1 990 Ft 1 690 Ft 845,00 Ft/darab

Újdonság

Pure Spray 500ml + WC Power 500ml az AJAX márka dupla csomagolású tisztítószere, amely nélkül egyetlen háztartás sem létezhet. Ezek az univerzális tisztítószerek tökéletesen rendezett otthont biztosítanak számodra. Az antibakteriális formulának köszönhetően elpusztítja a baktériumok 99,99% -át. 

Savo Klórmentes Antibakteriális padlótisztító 2 x 1l-16%
2 490 Ft 2 090 Ft 1045,00 Ft/darab

Újdonság

Antibakteriális padlótisztító klór nélkül a Savo márka tisztító és fertőtlenítő terméke a tiszta és fertőtlenített háztartások számára. Eltünteti az allergéneket és a baktériumok 99,9 %-át A termék alkalmas minden olyan hely tisztítására és fertőtlenítésére, ahol gyermekek mozoghatnak.

Cif Original 2x 500ml
2 090 Ft 1 990 Ft 995,00 Ft/darab

Újdonság

A Cif Original tisztítószer könnyen eltávolítja a szennyeződéseket. A hatóanyagok mélyen behatolnak a foltokba, és így eltávolítják a legmakacsabb szennyeződéseket is. A krém segítségével helyreállíthatod a a régebbi műanyag kerti bútorok, gyermek triciklik vagy akár a kopott fehér bőr sportcipők megjelenését is.

Frosch EKO Mosószer Aloe Vera 1,35 kg
3 690 Ft 3 490 Ft

Újdonság

Az EKO mosópor a Frosch-tól, aloe vera kivonatokkal, megbirkózik a foltokkal, és puha, tiszta, kellemes illatú ruhát hagy maga után. A hatékony növényi formula ötvözi a nagy mosóerőt, valamint az érzékeny bőr és a természet figyelembevételét. A különleges összetétel megvédi a ruhanemű színeit a fakulástól, és biztosítja, hogy a ruhanemű ismételt mosás után is jól nézzen ki.

Frosch EKO Mosószer Citrus 1,35 kg
3 690 Ft 3 490 Ft

Újdonság

A Frosch EKO mosóporja nagy tisztítóerővel rendelkezik, és friss citrus illatot hagy maga után. Ezenkívül eltávolítja a makacs szennyeződéseket például gyümölcsről, fűről, teáról, kávéról vagy vörösborról. Alkalmas minden szövethez, gyapjú és selyem kivételével. A bőrápolás bőrgyógyászatilag tesztelt.

Frosch EKO ZERO% Öblítő az érzékeny bőrre 2 x 750 ml
3 290 Ft 3 190 Ft 1595,00 Ft/darab

Újdonság

Az EKO ZERO% lágyító a Frosch márkától lágyságot kölcsönöz a ruhaneműnek és természetesen friss illatot ad a bőrirritáció veszélye nélkül. Kifejezetten növényi recept illatanyagok, színezékek, tartósítószerek és allergének nélkül. Elnyerte az ECARF pecsétet, amely megerősíti, hogy a termék alkalmas allergiásoknak és érzékeny bőrű embereknek.

Frosch EKO ZERO% Mosószer érzékeny bőrre 1500 ml
4 690 Ft 4 090 Ft

Újdonság

Az EKO ZERO% mosószert fehér és színes ruhaneműkhöz kifejezetten a nagyon érzékeny bőrű emberek számára fejlesztették ki. Egyesíti a hatékony mosóerőt és a gyengéd növényi összetételt, amely nem irritálja a bőrt. A Frosch márka barátságos az a természet számára, és bizonyítja, hogy felelősségteljes magatartás bolygónk iránt egyáltalán nem nehéz.

SANYTOL 2 x 4 hatású padló és felülettisztító, 1000 ml
2 890 Ft 2 790 Ft 1395,00 Ft/darab

Újdonság

Sanytol padló és felülettisztító klórmentes, így felesleges vegyszerek nélkül segít megszabadítani otthonodat a baktériumoktól. Küzd a háztartási szennyeződések ellen 4 hatással – fertőtlenít, zsírtalanít, vízkőtelenít és friss zöld citrom illatú. Eltávolítja a baktériumok, penészgombák és vírusok 99,9%-át.

Savo Antibakteriális spray klór nélkül 2x 700ml-17%
2 790 Ft 2 290 Ft 1145,00 Ft/darab

Újdonság

Antibakteriális spray klór nélkül a Savo márka tisztító és fertőtlenítő terméke a tiszta és fertőtlenített háztartások számára. Eltünteti az allergéneket és a baktériumok 99,9 %-át A termék alkalmas minden olyan hely tisztítására és fertőtlenítésére, ahol gyermekek mozoghatnak.

Savo Mosókapszula univerzális 32w-36%
6 790 Ft 4 290 Ft 134,06 Ft/darab

Újdonság

A Savo univerzális mosószer tiszta és higiénikus mosást garantál, kellemes illattal. Hatékonyan eltávolítja a makacs foltokat és megőrzi a ruhák színintenzitását. 

Savo Mosógél univerzális 48W-38%
6 790 Ft 4 190 Ft

Újdonság

Self Universal mosógél tiszta és higiénikus mosást biztosít kellemes illattal. Hatékonyan eltávolítja a makacs foltokat és megőrzi a ruhák színintenzitását. A palack újrahasznosított műanyagból készült.

Jelen Öblítő 2,7 literes, vörösfenyő illat
2 690 Ft

Újdonság

A Jelen Larch Öblítő az egész házat jó illatúvá varázsolja. Ezenkívül a vászon gyönyörűen puha és könnyebben vasalható. Annak érdekében, hogy a textilpuhító a lehető legkörnyezetbarátabb legyen, természetes eredetű tenzidet használtunk.

Lenor Fresh Air Effect Pink Blossom, öblítő 60 mosás 
2 590 Ft

Újdonság

Lenor Fresh Air Effect Pink Blossom úgy illatosítja a szennyest, mintha a napon száradt volna. Ez öblítő koncentrátum kétszer koncentráltabb, mint más, azonos márkájú lágyítószereké, így csak egy kis adag elég a szennyes illatosításához. A mosott ruhák szárítás, tárolás és viselés során fokozatosan szabadulnak fel az illatukból.

Old Spice Chef Whitewater Ajándékcsomag férfiaknak
2 190 Ft

Újdonság

Az Old Spice Chef egy ajándék szett férfiaknak, amely tartalmaz egy 150 ml-es izzadásgátló sprayt és egy 250 ml-es Whitewater tusfürdőt. Lepd meg a kedvesed és hidd el, hogy imádni fogja ezt az illatot.

Old Spice Dark Captain Ajándékkészlet férfiaknak
2 190 Ft

Újdonság

Az Old Spice Dark Captain karácsonyi ajándékcsomag fárfiaknak tartalmaz egy 50 ml-es dezodort és egy 250 ml-es tusfürdőt. Lepd meg a kedvesed és hidd el, hogy imádni fogja ezt az illatot.

Old Spice Gentleman Restart Ajándékkészlet férfiaknak
2 990 Ft

Újdonság

Az Old Spice Gentleman egy ajándék szett férfiaknak, amely tartalmaz egy 150 ml-es izzadásgátló spray-t, egy 50 ml-es Restart dezodort és egy 250 ml-es Captain tusfürdőt. Lepd meg a kedvesed és hidd el, hogy imádni fogja ezt az illatot.

SANYTOL 2 x 4 hatású univerzális tisztítószer spray, 500 ml
2 890 Ft 2 790 Ft 1395,00 Ft/darab

Újdonság

Sanytol Univerzális tisztítószer klórmentes, így felesleges vegyszerek nélkül segít megszabadítani otthonodat a baktériumoktól. Küzd a háztartási szennyeződések ellen 4 hatással – fertőtlenít, zsírtalanít, vízkőtelenít és friss zöld citrom illatú. Eltávolítja a baktériumok, penészgombák és vírusok 99,9%-át.

Lenor Fresh Air Effect Summer Day, öblítő 60 mosás 
2 590 Ft

Újdonság

Lenor Fresh Air Effect Summer Day úgy illatosítja a szennyest, mintha a napon száradt volna. Ez öblítő koncentrátum kétszer koncentráltabb, mint más, azonos márkájú lágyítószereké, így csak egy kis adag elég a szennyes illatosításához. A mosott ruhák szárítás, tárolás és viselés során fokozatosan szabadulnak fel az illatukból.

Old Spice Deep Sea Wooden Chest Karácsonyi ajándékcsomag férfiaknak
7 290 Ft

Újdonság

Az Old Spice Deep Sea Wooden Chest egy eredeti karácsonyi ajándékcsomag, amely egy izzadásgátló sprayt, egy aftershave-et, egy dezodort és egy tusfürdőt tartalmaz. A szett megfelelő ajándék és garantáltan minden férfinak tetszeni fog az egyedi illat.

Lenor Fresh Air Effect Fresh Wind, öblítő 60 mosás 
2 590 Ft

Újdonság

Lenor Fresh Air Effect Fresh Wind úgy illatosítja a szennyest, mintha a napon száradt volna. Ez öblítő koncentrátum kétszer koncentráltabb, mint más, azonos márkájú lágyítószereké, így csak egy kis adag elég a szennyes illatosításához. A mosott ruhák szárítás, tárolás és viselés során fokozatosan szabadulnak fel az illatukból.

Jelen Öblítő 2,7 literes, gyöngyvirág illat
2 690 Ft

Újdonság

A Jelen Gyöngyvirág Öblítő az egész házat jó illatúvá varázsolja. Ezenkívül a vászon gyönyörűen puha és könnyebben vasalható. Annak érdekében, hogy a textilpuhító a lehető legkörnyezetbarátabb legyen, természetes eredetű tenzidet használtunk.

Lenor Fresh Air Effect Summer Day, öblítő 36 mosás 
2 090 Ft

Újdonság

Lenor Fresh Air Effect Summer Day úgy illatosítja a szennyest, mintha a napon száradt volna. Ez öblítő koncentrátum kétszer koncentráltabb, mint más, azonos márkájú lágyítószereké, így csak egy kis adag elég a szennyes illatosításához. A mosott ruhák szárítás, tárolás és viselés során fokozatosan szabadulnak fel az illatukból.

SANYTOL 2x sensitive kézfertőtlenítő gél, 250 ml-24%
3 290 Ft 2 490 Ft 1245,00 Ft/darab

Újdonság

Sanytol sensitive fertőtlenítő gél hidratáló és nyugtató formula allantoinnal és aloe verával érzékeny és igénybevett bőrre készült. Elpusztítja a baktériumok 99,9 %-át. Hatékony az influenza A H1N1 vírus, listeria, szalmonella, herpeszvírus ellen. Hypoallergén formula, amelyet egy felhatalmazott bőrgyógyászati laboratórium tesztelt.

Lenor Öblítőszer XXL Pack Fresh Air Effect 6x504 ml
7 990 Ft 1331,67 Ft/darab

Újdonság

Lenor Fresh Air Effect öblítő szett úgy illatosítja a szennyest, mintha a napon száradt volna. Ez öblítő koncentrátum kétszer koncentráltabb, mint más, azonos márkájú lágyítószereké, így csak egy kis adag elég a szennyes illatosításához. A mosott ruhák szárítás, tárolás és viselés során fokozatosan szabadulnak fel az illatukból.

Jar Platinum Plus All in One automata mosogatógép kapszula regular, 136 db
12 990 Ft 95,51 Ft/darab

Újdonság

Az automata mosogatógép kapszulák eltávolítják a makacs ételmaradékokat, a szürkét és visszaállítják az edények eredeti fényét. A JAR Platinum Plus Automatic Dishwasher Capsules All In One Regular, 136 db még organikus mosási ciklusokban is hatékony, gyorsan feloldódik és rövid ciklusokban is működik.

Old Spice Bearglove Kozmetikai ajándéktáska férfiaknak
6 290 Ft

Újdonság

Az Old Spice Bearglove kozmetikai ajándéktáska tartalmaz egy 50 ml-es dezodort, egy 250 ml-es tusfürdőt és egy 100 ml-es after shave-et. Tedd boldoggá a kedvesed, és meglátod, hogy imádni fogja ezt az illatot.

Old Spice Whitewater Faládába csomagolt ajándékkészlet férfiaknak
9 090 Ft

Újdonság

Az Old Spice Whitewater egy fa ládába csomagolt ajándékkészlet. Dezodort, izzadásgátló sprayt, tusfürdőt és after shave-et tartalmaz.  A szett megfelelő ajándék és garantáltan minden férfinak tetszeni fog az egyedi illat és a csomagban található vidám zokni is.

Old Spice Head & Shoulders men ultra sampon és Whitewater dezodor
3 290 Ft

Újdonság

Az Old Spice Head & Shoulders szettje szantálfa illatával nyeri el tetszésedet. A sampon mélyen és alaposan tisztítja a hajat és a fejbőrt. A dezodor friss, férfias illatú, és nem hagy foltot a ruhákon. Tedd boldoggá a kedvesed.

Jar Platinum All in One automata mosogatógép kapszula citrom, 168 db
12 990 Ft 77,32 Ft/darab

Újdonság

Az automata mosogatógép kápolnája még a makacs szennyeződésekkel is megbirkózik az első mosogatás során. A JAR Platinum All In One automata mosogatógép kapszula citrom, 168 db segít megelőzni a zsírlerakódást a mosogatógépben és tisztítja a zsírszűrőt. Sót és üveg- és ezüstvédő funkcióval rendelkező öblítőszert tartalmaz.

Old Spice Captain Ajándékcsomag férfiaknak parafa dobozban
9 090 Ft

Újdonság

Az Old Spice Captain Ajándékcsomag parafa dobozban tartalmaz egy dezodort, egy izzadásgátló sprayt, egy tusfürdőt és egy after shave-et. A szett megfelelő ajándék és garantáltan minden férfinak tetszeni fog az egyedi illat és a csomagban található elegáns csokornyakkendő is.