Connect IT HYPERBASS True Wireless Sonic+ HEP-5300-BK
8 990 Ft 8 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Időtlen design, hallhatatlan, hiteles hang-in-ear Bluetooth 5.0 fejhallgató Connect IT HYPERBASS True Wireless Sonic + HEP-5300-BK kellemes hangélményt nyújt. Kiváló minőségű átalakítókkal van felszerelve és multifunkcionális érintőképernyős vezérlőkkel rendelkezik. Egy feltöltésre 2,5 órán át játszik, a 300mAh töltőtok további 15 órás működésre elegendő energiával látja el.

Connect IT ProMic USB mikrofon asztali karral (CMI-9010-BK)
18 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kiválóan alkalmas YouTuberek, podcasterek, játékosok és mások számára, akik hangfelvétellel dolgoznak – a magas minőségű mikrofon Connect IT ProMic USB CMI-9010-BK kardioid irányított jellemzőkkel rendelkezik, és gondosan rögzíti a hangot közvetlenül a mikrofonra mutatva. A Pop Filter meghosszabbítja az élettartamát és javítja a hangfelvétel vagy a hangfolyam minőségét. USB kábellel csatlakoztatható, és acél asztali karral az otthonodban.

Connect IT True Wireless SonicBass
6 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Modern vezeték nélküli fülhallgató, amely nem korlátoz a mozgásban – ez a stílusos Bluetooth 5.0 fülhallgató Connect IT True Wireless SonicBass kiváló minőségű 10 mm-es átalakítókkal a kellemes mindennapi zenehallgatáshoz, nem csak sportolás közben. Támogatja a hangasszisztenst, a berendezés tartalmaz egy handsfree mikrofont is, és egyetlen töltéssel 3 órát játszik. További 6 óra üzemidőt biztosító 300mAh töltőtokkal.

Connect IT (CHP-1010-BK) fejhallgató mikrofonnal
4 490 Ft

Újdonság

Elviszed őket az irodába, vagy csak otthon hallgatod őket? Mindkettőt könnyedén élvezheted, a Connect IT CHP-1010-BK fejhallgató alkalmas munkára és pihenésre. 1,8 m -es kábellel csatlakoztatható. A csomagban redukciókat találsz, amelynek köszönhetően a fejhallgató minden platformmal használható. 40 mm-es meghajtókkal, érzékeny mikrofonnal és beépített hangerőszabályzóval rendelkezik a kábelen.

Connect IT HYPERBASS BASS+ HHP-3010-BK
13 490 Ft

Újdonság

Időtlen design, hallhatatlan, hiteles hang- Bluetooth 5.0 + EDR fejhallgató Connect IT HYPERBASS BASS + HHP-3010-BK kellemes hangélményt nyújt. 40 mm -es átalakítókkal van felszerelve és BASS gombbal erősíti a mély hangokat. 35 órát játszik egy töltéssel, vezetékes fejhallgatóként is használható.