Niceboy HIVE 2 Joy Sakura
13 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

A Joy örömet jelent és a Niceboy HIVE 2 Joy Sakura Bluetooth 5.0 fejhallgató ontja magából az örömet a csúcsminőségű hangzása és a Maxxbass technológia által. Könnyű összecsukható szerkezete, kényelmes fejpántja és fülkagylói, handsfree mikrofonja, audiokábel használatának lehetősége és 30 órás üzemideje egy feltöltéssel rabul ejt.

Niceboy HIVE Airsport

Niceboy HIVE Airsport

Értékelés: 5
14 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Motiváljon nagyobb sportteljesítményre a nagyszerű hangzással – sport Bluetooth 5.0 fejhallgató8 mm-es hangszórókkal és MaxxBass technológiával ellátott Niceboy HIVE Airsport nem csak sportolásra alkalmas. Az IPX6 szabvány alapján víz- és izzadság állók Egy feltöltéssel 6 óra üzemidőt biztosít, ehhez további 19 órát ad hozzá a töltőtok. Mikrofonok a handsfree telefonáláshoz és hangvezérléshez

Niceboy PARTY Boss 200W

Niceboy PARTY Boss 200W

Értékelés: 5
89 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Megfelelő hangzású és 200 W teljesítményű hangszóró a Bluetooth 5.0 party hangszóró Niceboy PARTY Boss 200W, amely a MaxxBass technológiának köszönhetően erős basszushangzással játszik. Rendelkezik karaoke funkcióval, AUX In bemenettel és microSD foglalattal, USB-porttal és FM-tunerrel. A készülék egy csatlakoztatott USB flash meghajtóra is képes rögzíteni. Egy feltöltődéssel 8 órán keresztül szolgáltatja a zenét, NFC funkcióval és handsfree mikrofonnal rendelkezik.