SENNHEISER CX Plus True Wireless
61 990 Ft

Újdonság

A gyönyörű és természetes hangzású Sennheiser CX Plus True Wireless Bluetooth 5.2 fülhallgató csúcskategóriás 7 mm-es átalakítókkal és ANC technológiával rendelkezik, amely aktívan elnyomja a környezeti zajokat. A hangot a Smart Control alkalmazáson keresztül lehet beállítani. Egy feltöltésre akár 8 óra zenehallgatást nyújt, ezt a töltőtok további 16 órával egészíti ki. IPX4 vízállóságot biztosító tanúsítvány.

SENNHEISER MKE 200
39 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Segít javítani a hangminőséget videofelvételeken – modern kamerás mikrofon Sennheiser MKE 200 kondenzátor érzékelő típussal és szuperkardioid/szűk irányú részlettel könnyen csatlakoztatható fényképezőgéphez, videokamerához vagy mobiltelefonhoz a beépített rögzítésnek köszönhetően. 3,5 mm -es jack csatlakozóval és gazdag tartozékokkal rendelkezik.

SENNHEISER MKE 200 kit
51 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Segít javítani a hangminőséget videofelvételeken – modern kamerás mikrofon Sennheiser MKE 200 kit kondenzátor érzékelő típussal és szuperkardioid/szűk irányú részlettel könnyen csatlakoztatható fényképezőgéphez, videokamerához vagy mobiltelefonhoz a beépített rögzítésnek köszönhetően. 3,5 mm -es jack csatlakozóval, Manfrotto PIXI állvánnyal és alumínium mobiltelefontartóval rendelkezik.

SENNHEISER MKE 400
79 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Segít javítani a hangminőséget videofelvételeken – Sennheiser MKE 400 modern rövid hatótávolságú mikrofon kondenzátor érzékelő típussal és szuperkardioid / keskeny iránnyal, könnyen csatlakoztatható egy kis videokamerához vagy mobiltelefonhoz. Jellemzője a 3,5 mm -es jack csatlakozó és a gazdag tartozékok.

SENNHEISER MKE 440
138 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Segít javítani a hangminőséget videofelvételeken – Sennheiser MKE 440 modern kamerás mikrofon kondenzátor érzékelő típussal és szuperkardioid/szűk irányú részlettel könnyen csatlakoztatható fényképezőgéphez, videokamerához vagy mobiltelefonhoz a beépített rögzítésnek köszönhetően. Kábel 3,5mm-es jack csatlakozóval. Akkumulátorról történő működés esetén 100 órán keresztül játszik

SENNHEISER MKE 600
119 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Alkalmas kisebb televíziós társaságok jelentési munkájához – a Sennheiser MKE 600 modern kamerás mikrofon kondenzátor érzékelő típussal, szuperkardioid / keskeny irányú, könnyen csatlakoztatható a kamerához . Molitán habszivacs szél elleni védelemmel rendelkezik, és hatékonyan elnyomja az oldalsó hangokat és az érintési zajokat. Az AA elemek akár 150 órás működési időt biztosítanak.

SENNHEISER MKE 400 kit
109 990 Ft

Újdonság

Segít javítani a hangminőséget videofelvételeken – Sennheiser MKE 400 kit modern rövid hatótávolságú mikrofon kondenzátor érzékelő típussal és szuperkardioid / keskeny iránnyal, könnyen csatlakoztatható egy kis videokamerához vagy mobiltelefonhoz. Jellemzője a 3,5 mm -es jack és a csomagban találsz továbbá egy Manfrotto PIXI állványt és egy alumínium mobiltelefontartót.