BuddyPhones Explore+ vezetékes gyermek fejhallgató mikrofonnal
11 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Basic gyerek fejhallgató kiválóan alkalmas online tanuláshoz és szabadidő eltöltéséhez. A Buddyphones Explore+ vezetékes gyerek fejhallgató mikrofonnal beépített mikrofonnal és BuddyJackkel rendelkezik a zenék megosztásához. A SafeAudio 85 dB technológiával és védő fülpárnával védik a gyermekek érzékeny fülét. Tartalmaz díszítő matricákat és névtáblákat.

BuddyPhones School+ gyermek fejhallgató mikrofonnal
11 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Basic gyerek fejhallgató kiválóan alkalmas online tanuláshoz és szabadidő eltöltéséhez. A Buddyphones School+ vezetékes gyerek fejhallgató mikrofonnal beépített mikrofonnal és BuddyJackkel rendelkezik a zenék megosztásához. A SafeAudio 85 dB technológiával és védő fülpárnával védik a gyermekek érzékeny fülét. Tartalmaz díszítő matricákat és névtáblákat.

BuddyPhones StudyBuddy - gyermek fejhallgató mikrofonnal
6 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Basic vezetékes fejhallgató gyerekeknek, nagyszerű az online tanuláshoz és a szabadidő eltöltéséhez. A BuddyPhones StudyBuddy levehető mikrofonnal és BuddyJackkel rendelkezik a zene megosztásához. A Safe Audio 85 dB technológiával és hipoallergén fülrésszel védi a gyermekek érzékeny fülét. Tartalmaz díszítő matricákat és névtáblákat.

Connect IT (CHP-1010-BK) fejhallgató mikrofonnal
4 490 Ft

Újdonság

Elviszed őket az irodába, vagy csak otthon hallgatod őket? Mindkettőt könnyedén élvezheted, a Connect IT CHP-1010-BK fejhallgató alkalmas munkára és pihenésre. 1,8 m -es kábellel csatlakoztatható. A csomagban redukciókat találsz, amelynek köszönhetően a fejhallgató minden platformmal használható. 40 mm-es meghajtókkal, érzékeny mikrofonnal és beépített hangerőszabályzóval rendelkezik a kábelen.

Connect IT HYPERBASS BASS+ HHP-3010-BK
12 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Időtlen design, hallhatatlan, hiteles hang- Bluetooth 5.0 + EDR fejhallgató Connect IT HYPERBASS BASS + HHP-3010-BK kellemes hangélményt nyújt. 40 mm -es átalakítókkal van felszerelve és BASS gombbal erősíti a mély hangokat. 35 órát játszik egy töltéssel, vezetékes fejhallgatóként is használható.

Connect IT HYPERBASS True Wireless Sonic+ HEP-5300-BK
8 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Időtlen design, hallhatatlan, hiteles hang-in-ear Bluetooth 5.0 fejhallgató Connect IT HYPERBASS True Wireless Sonic + HEP-5300-BK kellemes hangélményt nyújt. Kiváló minőségű átalakítókkal van felszerelve és multifunkcionális érintőképernyős vezérlőkkel rendelkezik. Egy feltöltésre 2,5 órán át játszik, a 300mAh töltőtok további 15 órás működésre elegendő energiával látja el.

Connect IT True Wireless SonicBass
6 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Modern vezeték nélküli fülhallgató, amely nem korlátoz a mozgásban – ez a stílusos Bluetooth 5.0 fülhallgató Connect IT True Wireless SonicBass kiváló minőségű 10 mm-es átalakítókkal a kellemes mindennapi zenehallgatáshoz, nem csak sportolás közben. Támogatja a hangasszisztenst, a berendezés tartalmaz egy handsfree mikrofont is, és egyetlen töltéssel 3 órát játszik. További 6 óra üzemidőt biztosító 300mAh töltőtokkal.

Happy Plugs Air 1 Go

Happy Plugs Air 1 Go

Értékelés: 4,2
17 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Amint megpillantod, azonnal lelkesedéssel tölt el – a Happy Plugs Air 1 Go stílusos Bluetooth 5.0 fülhallgató igazán szép kialakítású, ami a svéd dizájn elemeit tükrözi, így szinte mindenkinek tetszeni fog. Kitűnő hangzással rendelkezik a 12mm-es hangszóróknak köszönhetően. Egy feltöltés 3 óra zenehallgatásra elegendő, a töltőtok pedig további 8 óra működésre elegendő energiát biztosít.

iGET Blackview Airbuds G3
8 790 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ellenállnak az izzadságnak és a víznek, és 5 órán át játszanak egyetlen töltéssel – a modern Bluetooth 5.1 fülhallgató iGET Blackview AirBuds G3 13 mm-es erős átalakítókkal és DSP technológiával van felszerelve, így a hang tökéletesen tiszta és erős basszusokkal rendelkezik. Támogatják a hangvezérlést, mikrofonnal rendelkeznek a handsfree hívásokhoz, és újratölthető 380mAh tokkal rendelkeznek, amely további 10 órányi használathoz biztosít energiát.

Intezze EGO 2

Intezze EGO 2

Értékelés: 1
10 990 Ft 10 490 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Egy feltöltéssel 6 órán át játszanak, és további 24 órányi energiát biztosít a bluetooth fülhallgatók működéséhez az Intezze EGO 2 újratölthető 400mAh-s doboz. A 10mm-es nagy teljesítményű meghajtóknak köszönhetően rendkívül kiegensúlyozott hangzást biztosít. Kiváló minőségű MEMS mikrofonokat kínál, valamint azt a képességet, hogy Mono üzemmódban csak 1 fejhallgatót használj. Az IPX4 szabvány alapján vízálló

Intezze Zeus Bass
19 490 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Értékelni fogod a zárt vezetékes fejhallgatót az irodában és a klubban is. Intezze Zeus Bass 50 mm-es átalakítókból áll, erősített basszussal, amelyek frekvenciatartománya 20 – 20 000 Hz és impedanciája 32 ohm. A fejhallgató két levehető kábellel és kétoldalas 3,5/6,3 mm-es audio jack csatlakozóval rendelkezik a kiterjesztett kompatibilitás érdekében. Összecsukható szerkezet.

Jabra Elite 2
23 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

A fülben apró drágaköveknek tűnnek – modern és nagyon stílusos Bluetooth fejhallgató, a Jabra Elite 2 -t a hallgató elitnek hozták létre, akik kimondottan szeretik a minőségi hangzást. 6 mm -es erőteljes átalakítókkal, állítható hangszínszabályzóval, handsfree mikrofonnal és tartós akkumulátorral 7 órás üzemidővel rendelkezik.. Töltőtok, amely hosszabb üzemidőt biztosít, akár 21 órára

Jabra Elite 3
29 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Úgy néznek ki, mint egy kis ékszer a füledben – a modern és nagyon stílusos Jabra Elite 3 Bluetooth fejhallgatót az elit hallgatóknak készítették, akik szeretik a minőségi hangzást. 6 mm-es nagy teljesítményű hangszórókkal, kéz nélküli mikrofonokkal és 7 órát töltéssel bíró akkumulátorral rendelkeznek. A töltődoboz összesen 28 órára hosszabbítja meg az üzemidőt. Kellemes bónusz, hogy a Jabra Sound+ alkalmazáson és a HearThrough hallgatási technológián keresztül beállítható a hangzás.

LAMAX Dots2 Wireless Charging, fehér
18 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Túlméretezett basszusok nélküli minden zenei műfaj hallgatásához készült – a TWS Bluetooth 5.0 fejhallgató LAMAX Dots2 Wireless Charging tökéletesen hangolt hangzással rendelkezik a kiváló minőségű hangszóróknak köszönhetően, és ideális kéz nélküli hívásokhoz. Egy feltöltéssel 6 órán át működik, az 550 mAh akkus töltőtok pedig 5 teljes feltöltést biztosít.

MARSHALL Minor III
48 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

A jellegzetes dizájn azonnal elárulja, hogy melyik fenomenális audio cégtől származnak az apró fülhallgatók – modern Bluetooth 5.2 fülhallgató Marshall Minor III egyszerűen messziről tudatja, hogy ez egy modell a Marshalltól van. A nagy teljesítményű 12 mm-es átalakítók biztosítják a hallgatónak a elképesztően tiszta hangzást. Egy feltöltéssel 5 óra üzemidőt biztosít, ehhez további 20 órát ad hozzá a töltőtok. A fülhallgató handsfree mikrofonnal rendelkezik és IPX4 ellenálló.

Niceboy HIVE 2 Joy Sakura
13 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

A Joy örömet jelent és a Niceboy HIVE 2 Joy Sakura Bluetooth 5.0 fejhallgató ontja magából az örömet a csúcsminőségű hangzása és a Maxxbass technológia által. Könnyű összecsukható szerkezete, kényelmes fejpántja és fülkagylói, handsfree mikrofonja, audiokábel használatának lehetősége és 30 órás üzemideje egy feltöltéssel rabul ejt.

Niceboy HIVE Airsport

Niceboy HIVE Airsport

Értékelés: 5
14 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Motiváljon nagyobb sportteljesítményre a nagyszerű hangzással – sport Bluetooth 5.0 fejhallgató8 mm-es hangszórókkal és MaxxBass technológiával ellátott Niceboy HIVE Airsport nem csak sportolásra alkalmas. Az IPX6 szabvány alapján víz- és izzadság állók Egy feltöltéssel 6 óra üzemidőt biztosít, ehhez további 19 órát ad hozzá a töltőtok. Mikrofonok a handsfree telefonáláshoz és hangvezérléshez

QCY T13

QCY T13

Értékelés: 5
8 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Nagyszerű HiFi hangzást kínál a hallgatók számára, erős basszussal – s QCY T13 Bluetooth 5.1 fülhallgató 4 mikrofonos rendszerrel és ENC zajszűréssel is büszkélkedhet a kihangosított hívásokhoz. Egy feltöltéssel 8 óra üzemidőt biztosít, a töltőtokkal pedig akár 30 órát. IPX5 vízállóságot biztosító tanúsítvány.

SAMSUNG Galaxy Buds2
55 990 Ft 52 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Stílusos vezeték nélküli fejhallgató zenehallgatáshoz és telefonhívásokhoz is kitűnően illik. A Samsung Galaxy Buds2 egy feltöltéssel legfeljebb 5 órás üzemidőre és zenehallgatásra képes és 3,5 órányi telefonhívásra, emellett rendelkezik a szükséges ANC-vel és Ambient Sound, illetve VPU technológiával is. A Bluetooth 5.0 használatával párosulnak a kiválasztott eszközzel. A dizájn szerelmeseit lenyűgözi a tiszta és elegáns dizájn.

SENNHEISER CX Plus True Wireless
61 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

A gyönyörű és természetes hangzású Sennheiser CX Plus True Wireless Bluetooth 5.2 fülhallgató csúcskategóriás 7 mm-es átalakítókkal és ANC technológiával rendelkezik, amely aktívan elnyomja a környezeti zajokat. A hangot a Smart Control alkalmazáson keresztül lehet beállítani. Egy feltöltésre akár 8 óra zenehallgatást nyújt, ezt a töltőtok további 16 órával egészíti ki. IPX4 vízállóságot biztosító tanúsítvány.

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro
34 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

A folyadékkristályos membránok, az erőteljes 12 mm-es hangszórók és az ANC technológia aktív zajszűrés biztosítja, hogy a zenehallgatás élménye a Bluetooth 5.0 fejhallgatón keresztül a Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro valóban fenomenális legyen. A fejhallgató 6 órán át működik egy feltöltéssel, a töltődoboz pedig további 24 órát ad hozzá. A 3 mikrofonos rendszer tiszta handsfree hívást biztosít.

Xiaomi Redmi Buds 3 Pro
24 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Elnyomja a környezeti zajokat és a hallgató környezetéhez igazítja az elnyomás szintjét – Bluetooth 5.2 fülhallgató A Xiaomi Redmi Buds 3 Pro intelligens ANC technológiával van felszerelve, amit azonnal meg fogsz szeretni. Tiszta hangzással és kiváló hangolással rendelkeznek a 9 mm-es átalakítónak köszönhetően. Egy feltöltéssel 6 órát játszik , a töltőtokkal pedig akár 28 órát. Az IPX4 szabvány alapján víz- és izzadság állók

Amazfit PowerBuds Pro
51 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Nyomásérzékelővel és optikai pulzusszám-érzékelővel ellátott fülhallgató? Igen, pontosan ilyen fantasztikus sportfelszereléssel rendelkezik az Amazfit PowerBuds Pro Bluetooth 5.0 + BLE fejhallgató, amely még a rossz nyaki gerinc pozícióra is figyelmeztet. Az ANC technológiának köszönhetően kiváló hangzást biztosít környezeti zajok nélkül. Egy feltöltéssel akár 9 óra üzemidőt biztosít, a töltődoboz pedig akár 30 órára is meghosszabbítja az.

SONY MDR-XB55AP
13 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Szép, megbízható és jó hangzással rendelkező Sony MDR-XB55AP Extra Bass vezetékes fülhallgató, amely Powered Bass Duct++ technológiával szolgál a basszus sáv erősítésének érdekében. Még nagyobb hangerőn is torzításmentesen szól, és a vezetéke gubancmentes kezeléssel büszkélkedhet. Továbbá egy handsfree mikrofonnal rendelkezik, valamint a vezérlője a vezetéken található.