Akai FMT-20BT
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Akai FMT-20BT ügyes Bluetooth transzmitter lehetővé teszi a telefon kihangosítását és az MP3 és WMA fájlok lejátszását akár SD kártyáról, USB készülékről vagy egyenesen a Bluetooth-on, illetve audio kábelen keresztül. A készülék 87,5 – 108 MHz frekvencián működik, 2 USB-porttal a csatlakoztatott eszközök töltéséhez és LED kijelzővel rendelkezik.

Akai FMT-93BT
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az egyszerű autórádiót a leginteligensebbé teszi a Földön – az Akai FMT-93BT ügyes Bluetooth transzmitter lehetővé teszi a telefon kihangosítását és az MP3, FLAC, APE, WAV a WMA fájlok lejátszását akár SD kártyáról, USB készülékről vagy egyenesen a Bluetooth-on keresztül. A készülék 87,5 – 108 MHz frekvencián működik, a csatlakoztatott eszközök töltéséhez 2 USB-porttal és színes LCD kijelzővel rendelkezik.

SENCOR SWM 5858 BT
9 590 Ft

Újdonság

Vidd át a dalokat és a kihangosított hívásokat az autórádióra – a praktikus SENCOR SWM 5858 BT FM autós modulátor Bluetooth technológiával, AUX In porttal, USB portokkal és TF/microSD kártyahelyekkel rendelkezik. Továbbá beépített handsfree mikrofonnal, hangszínszabályzóval és tápfeszültségmérővel szolgál. Gyors töltőportot kínál a QC3.0 töltőhöz.

Akai FMT-16BT
10 990 Ft

Újdonság

Az egyszerű autórádiót a leginteligensebbé teszi a Földön – Az Akai FMT-16BT ügyes Bluetooth transzmitter lehetővé teszi a telefon kihangosítását és az MP3, FLAC, WAB a WMA fájlok lejátszását akár SD kártyáról, USB eszközről vagy egyenesen a Bluetooth-on keresztül. A készülék 87,5 – 108 MHz frekvencián működik, 2 USB-porttal a csatlakoztatott eszközök töltéséhez és LED kijelzővel rendelkezik.

Akai FMT-66B
9 990 Ft

Újdonság

Az egyszerű autórádiót a leginteligensebbé teszi a Földön – az Akai FMT-66B ügyes transzmitter lehetővé teszi a telefon kihangosítását és az MP3 és WMA fájlok lejátszását akár SD kártyáról, vagy USB készülékről. A készülék 87,5 – 108 MHz frekvencián működik, Bluetooth JL IC csatlakozást kínál, LCD kijelzővel és 2 USB porttal rendelkezik a csatlakoztatott eszközök töltése érdekében.