CellularLine Book Agenda 2 könyv típusú védőtok Apple iPhone 13 mini készülékhez, fekete BOOKAG2IPH13MINK
5 990 Ft

Újdonság

Elegáns védőtok, ami úgy illeszkedik a mobilodra, mintha ráöntötték volna. Cellularline Book Agenda 2 könyv típusú védőtok Apple iPhone 13 mini készülékhez, fekete BOOKAG2IPH13MINK Tartós PU bőrből készült. Összesen 3 biztonságos rekesz a hitelkártyák és bankjegyek számára.1 RFID&NFC Block a kártyák csalárd leolvasástól való védelme érdekében.

CellularLine Book Agenda 2 könyv típusú védőtok Apple iPhone 13 Pro készülékhez, fekete BOOKAG2IPH13PROK
5 990 Ft

Újdonság

Elegáns védőtok, ami úgy illeszkedik a mobilodra, mintha ráöntötték volna. Cellularline Book Agenda 2 könyv típusú védőtok Apple iPhone 13 Pro készülékhez, fekete BOOKAG2IPH13PROK Tartós PU bőrből készült. Összesen 3 biztonságos rekesz a hitelkártyák és bankjegyek számára.1 RFID&NFC Block a kártyák csalárd leolvasástól való védelme érdekében.

CellularLine Book Agenda 2 típusú tok az Apple iPhone 13 készülékhez, fekete BOOKAG2IPH13K
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns tok, ami úgy illeszkedik a mobilodra, mintha ráöntötték volna. Cellularline Book Agenda 2 típusú tok az Apple iPhone 13 készülékhez, fekete BOOKAG2IPH13K. Tartós PU bőrből készült. Összesen 3 biztonságos rekesz a hitelkártyák és bankjegyek számára. RFID&NFC Block funkcióval a kártya védelme érdekében a csalárd leolvasás ellen.

CellularLine Prémium bőr bőr könyv típusú tok Supreme az Apple iPhone 13 Mini-hez SUPREMECIPH13MINK, fekete
9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Valódi bőrből készült flip tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. A Cellularline Prémium bőr könyv típusú tok Supreme az Apple iPhone 13 Mini-hez SUPREMECIPH13MINK, fekete kombinálja a hagyományos flipet egy kemény hátlapú borítással, hogy úgy védje a telefonodat, mint egy széfet. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

CellularLine Prémium bőr könyv típusú tok Supreme az Apple iPhone 13 Pro készülékhez SUPREMECIPH13PROK, fekete
9 990 Ft

Újdonság

Valódi bőrből készült flip tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. A Cellularline Prémium könyv típusú tok Supreme Apple iPhone 13 Pro készülékhez SUPREMECIPH13PROK ötvözi a hagyományos tokot egy szilárd hátlappal, így széfként védi a telefonod. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

CellularLine Prémium bőr könyv típusú tok Supreme az Apple iPhone 13 Pro Max készülékhez SUPREMECIPH13PRMK, fekete
9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Valódi bőrből készült flip tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. A Cellularline Prémium könyv típusú tok Supreme az Apple iPhone 13 Pro Max készülékhez SUPREMECIPH13PRMK ötvözi a hagyományos tokot egy szilárd hátlappal, így széfként védi a telefonod. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

CellularLine Prémium bőr tok típusú könyv Supreme az Apple iPhone 13-hoz SUPREMECIPH13K, fekete
9 990 Ft

Újdonság

Valódi bőrből készült flip tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. A Cellularline Prémium könyv típusú tok Supreme 13 SUPREMECIPH13K készülékhez ötvözi a hagyományos tokot egy szilárd hátlappal, így széfként védi a telefonod. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

CellularLine Sensation szilikon védőtok Apple iPhone 13 készülékhez, SENSATIONIPH13R, piros
8 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Műanyag hátlapi védőtok, ami feldobja a telefonodat. A Cellularline Sensation szilikon védőtok Apple iPhone 13 készülékhez, SENSATIONIPH13R pontosan az adott telefonmodell méreteihez készült, beleértve a precíz kivágásokat a kamera, hangszórók, csatlakozók és vaku részére. A belseje mikroszálas béléssel büszkélkedhet, így a telefonod úgy fogja magát érezni, mint a pamutban.

CellularLine Sensation szilikon védőtok Apple iPhone 13 készülékhez, SENSATIONIPH13V, lila
8 490 Ft

Újdonság

Műanyag hátlapi védőtok, ami feldobja a telefonodat. A Cellularline Sensation szilikon védőtok Apple iPhone 13 készülékhez, SENSATIONIPH13V pontosan az adott telefonmodell méreteihez készült, beleértve a precíz kivágásokat a kamera, hangszórók, csatlakozók és vaku részére. A belseje mikroszálas béléssel büszkélkedhet, így a telefonod úgy fogja magát érezni, mint a pamutban.

CellularLine Sensation szilikon védőtok Apple iPhone 13 Pro készülékhez SENSATIONIPH13PROB, kék
8 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Műanyag hátlapi védőtok, ami feldobja a telefonodat. A Cellularline Sensation szilikon védőtok Apple iPhone 13 Pro készülékhez SENSATIONIPH13PROB pontosan az adott telefonmodell méreteihez készült, beleértve a precíz kivágásokat a kamera, hangszórók, csatlakozók és vaku részére. A belseje mikroszálas béléssel büszkélkedhet, így a telefonod úgy fogja magát érezni, mint a pamutban.

CellularLine Sensation szilikon védőtok Apple iPhone 13 Pro készülékhez, SENSATIONIPH13PROK, fekete
8 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Műanyag hátlapi védőtok, ami feldobja a telefonodat. A Cellularline Sensation szilikon védőtok Apple iPhone 13 Pro készülékhez SENSATIONIPH13PROK pontosan az adott telefonmodell méreteihez készült, beleértve a precíz kivágásokat a kamera, hangszórók, csatlakozók és vaku részére. A belseje mikroszálas béléssel büszkélkedhet, így a telefonod úgy fogja magát érezni, mint a pamutban.

CellularLine Sensation szilikon védőtok Apple iPhone 13 Pro készülékhez SENSATIONIPH13PROP, fáradt rózsaszín
8 490 Ft

Újdonság

műanyag hátlap tok lendületet ad a telefonnak. A Cellularline Sensation szilikon védőtok Apple iPhone 13 Pro készülékhez SENSATIONIPH13PROP az adott modell méretére készült, beleértve a precíz kivágásokat a kamera, hangszórók, csatlakozók és vaku részére. Belseje mikroszállal bélelt, így olyan lesz, mintha telefonod gyapjúban lenne.

CellularLine Szilikon védőtok Sensation Apple iPhone 13 Mini telefonhoz, kék SENSATIONIPH12PRMB
8 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hátlap védőtok, ami személyiséget kölcsönöz a telefonodnak. A Cellularline Sensation Protective Silicone Cover for Apple iPhone 13 Mini SENSATIONIPH13MINB pro a modellre szabottan készül, beleértve a kamera, a hangszórók, a csatlakozók és a vaku pontos kivágásait. A belseje mikroszállal van bélelve, így a telefonod úgy érzi magát, akár a pamut ágyneműben.

CellularLine Szilikon védőtok Sensation Apple iPhone 13 Mini telefonhoz SENSATIONIPH12PRMK, fekete
8 990 Ft

Újdonság

Hátlap védőtok, ami személyiséget kölcsönöz a telefonodnak. A Cellularline Sensation Protective Silicone Cover for Apple iPhone 13 Mini SENSATIONIPH13MINK pro a modellre szabottan készül, beleértve a kamera, a hangszórók, a csatlakozók és a vaku pontos kivágásait. A belseje mikroszállal van bélelve, így a telefonod úgy érzi magát, akár a pamut ágyneműben.

CellularLine Szilikon védőtok Sensation Apple iPhone 13 Mini telefonhoz SENSATIONIPH13MINP, rózsaszín
8 990 Ft

Újdonság

Hátlap védőtok, ami személyiséget kölcsönöz a telefonodnak. A Cellularline Sensation Protective Silicone Cover for Apple iPhone 13 Mini SENSATIONIPH13MINP pro a modellre szabottan készül, beleértve a kamera, a hangszórók, a csatlakozók és a vaku pontos kivágásait. A belseje mikroszállal van bélelve, így a telefonod úgy érzi magát, akár a pamut ágyneműben.

CellularLine Szilikon védőtok Sensation Apple iPhone 13 Mini telefonhoz SENSATIONIPH13MINR, piros
8 990 Ft

Újdonság

Hátlap védőtok, ami személyiséget kölcsönöz a telefonodnak. A Cellularline Sensation Protective Silicone Cover for Apple iPhone 13 Mini SENSATIONIPH13MINR pro a modellre szabottan készül, beleértve a kamera, a hangszórók, a csatlakozók és a vaku pontos kivágásait. A belseje mikroszállal van bélelve, így a telefonod úgy érzi magát, akár a pamut ágyneműben.

CellularLine Szilikon védőtok Sensation Apple iPhone 13 Pro Max telefonhoz, fakó rózsaszín SENSATIONIPH12PRMK
8 490 Ft

Újdonság

A műanyag hátlap személyiséget kölcsönöz a telefonodnak. A Cellularline Sensation Protective Silicone Cover for Apple iPhone 13 Pro Max SENSATIONIPH13PRMP pro a modellre szabottan készül, beleértve a kamera, a hangszórók, a csatlakozók és a vaku pontos kivágásait. A belseje mikroszállal van bélelve, így a telefonodnak olyan lesz, mintha a pamutban lenne.

CellularLine Szilikon védőtok Sensation Apple iPhone 13 Pro Max telefonhoz, fekete SENSATIONIPH12PRMK
8 490 Ft

Újdonság

A műanyag hátlap személyiséget kölcsönöz a telefonodnak. A Cellularline Sensation Protective Silicone Cover for Apple iPhone 13 Pro Max SENSATIONIPH13PRMK pro a modellre szabottan készül, beleértve a kamera, a hangszórók, a csatlakozók és a vaku pontos kivágásait. A belseje mikroszállal van bélelve, így a telefonodnak olyan lesz, mintha a pamutban lenne.

CellularLine Szilikon védőtok Sensation Apple iPhone 13 Pro Max telefonhoz, piros SENSATIONIPH12PRMK
8 490 Ft

Újdonság

A műanyag hátlap személyiséget kölcsönöz a telefonodnak. A Cellularline Sensation Protective Silicone Cover for Apple iPhone 13 Pro Max SENSATIONIPH13PRMR pro a modellre szabottan készül, beleértve a kamera, a hangszórók, a csatlakozók és a vaku pontos kivágásait. A belseje mikroszállal van bélelve, így a telefonodnak olyan lesz, mintha a pamutban lenne.

CellularLine Szilikon védőtok Sensation Apple iPhone 13 Pro Max telefonhoz SENSATIONIPH12PRMK, kék
8 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hátlap védőtok, ami személyiséget kölcsönöz a telefonodnak. A Cellularline Sensation Protective Silicone Cover az Apple iPhone 13 Pro Max készülékhez SENSATIONIPH13PRMB, amely az adott modellre szabottan készül, beleértve a kamera, a hangszórók, a csatlakozók és a vaku pontos kivágásait. A belseje mikroszállal van bélelve, így a telefonod úgy érzi magát, akár a pamut ágyneműben.

CellularLine Szilikon védőtok Sensation Apple iPhone 13 SENSATIONIPH13B telefonhoz, kék
8 990 Ft

Újdonság

Hátlap védőtok, ami személyiséget kölcsönöz a telefonodnak. A Cellularline Sensation Protective Silicone Cover Apple iPhone 13 SENSATIONIPH13B modellre szabottan készül, beleértve a kamera, a hangszórók, a csatlakozók és a vaku pontos kivágásait. A belseje mikroszállal van bélelve, így a telefonod olyan lesz, mint a pamut.

CellularLine Szilikon védőtok Sensation Apple iPhone 13 SENSATIONIPH13K telefonhoz, fekete
8 990 Ft

Újdonság

Hátlap védőtok, ami személyiséget kölcsönöz a telefonodnak. A Cellularline Sensation Protective Silicone Cover Apple iPhone 13 SENSATIONIPH13K modellre szabottan készül, beleértve a kamera, a hangszórók, a csatlakozók és a vaku pontos kivágásait. A belseje mikroszállal van bélelve, így a telefonod olyan lesz, mint a pamut.

CellularLine Szilikon védőtok Sensation Apple iPhone 13 telefonhoz SENSATIONIPH13P, rózsaszín
8 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hátlap védőtok, ami személyiséget kölcsönöz a telefonodnak. A Cellularline Sensation Protective Silicone Cover Apple iPhone 13 SENSATIONIPH13P modellre szabottan készül, beleértve a kamera, a hangszórók, a csatlakozók és a vaku pontos kivágásait. A belseje mikroszállal van bélelve, így a telefonod úgy érzi magát, akár a pamut ágyneműben.

CellularLine Ultra védőtok Tetra Force Shock-Twist Apple iPhone 13 készülékhez, 2 szintű védelem TETRACIPH13T, átlátszó
6 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Extra tartós védőborítás két szintű védelmet nyújt a telefonodnak. CellularLine Ultra védő Tetra Force Shock-Twist tok Apple iPhone 13 készülékhez, 2 szintű védelem A TETRACIPH13T speciális ütéselnyelő technológiával van felszerelve, így a telefonod ellenáll az akár 3 méterről történő leesésnek. Ezenkívül egyedi modell szerint készül, beleértve a csatlakozók és a kamera kivágásait is.

CellularLine Ultra védőtok Tetra Force Shock-Twist Apple iPhone 13 Mini készülékhez, 2 szintű védelem TETRACIPH13MINT, átlátszó
6 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Extra tartós védőborítás két szintű védelmet nyújt a telefonodnak. CellularLine Ultra védő Tetra Force Shock-Twist tok Apple iPhone 13 Mini készülékhez, 2 szintű védelem A TETRACIPH13MINT speciális ütéselnyelő technológiával van felszerelve, így a telefonod ellenáll az akár 3 méterről történő leesésnek. Ezenkívül egyedi modell szerint készül, beleértve a csatlakozók és a kamera kivágásait is.

CellularLine Ultra védőtok Tetra Force Shock-Twist Apple iPhone 13 Pro készülékhez, 2 szintű védelem TETRACIPH13PROT, átlátszó
6 990 Ft

Újdonság

Az Extra tartós védőborítás két szintű védelmet nyújt a telefonodnak. CellularLine Ultra védő Tetra Force Shock-Twist tok Apple iPhone 13 Pro készülékhez, 2 szintű védelem A TETRACIPH13PROT speciális ütéselnyelő technológiával van felszerelve, így a telefonod ellenáll az akár 3 méterről történő leesésnek. Ezenkívül egyedi modell szerint készül, beleértve a csatlakozók és a kamera kivágásait is.

CellularLine Ultra védőtok Tetra Force Shock-Twist Apple iPhone 13 Pro Max készülékhez, 2 szintű védelem TETRACIPH13PRMT, átlátszó
6 990 Ft

Újdonság

Az Extra tartós védőborítás két szintű védelmet nyújt a telefonodnak. CellularLine Ultra védő Tetra Force Shock-Twist tok Apple iPhone 13 Pro Max készülékhez, 2 szintű védelem A TETRACIPH13PRMT speciális ütéselnyelő technológiával van felszerelve, így a telefonod ellenáll az akár 3 méterről történő leesésnek. Ezenkívül egyedi modell szerint készül, beleértve a csatlakozók és a kamera kivágásait is.