FIXED Adapter EU Adapter a UK, USA, AUS töltők csatlakoztatásához az EU-s aljzatokhoz FIXCT-EU, fehér
2 990 Ft

Újdonság

praktikus adapter lehetővé teszi, hogy készülékedet világszerte csatlakoztasd az elektromos hálózathoz. A Fixed Adapter EU Adapter a UK, USA, AUS töltők csatlakoztatásához az EU-s aljzatokhoz FIXCT-EU 100 – 250 V üzemi feszültséget igényel, és 10 A/2500 W maximális teljesítménnyel működik. Ideális az EU-n belüli konnektorok használatához.

FIXED AirTag tok eredeti marhabőrből FIXWAT-C2-BK karabinerrel, fekete
5 990 Ft

Újdonság

Praktikus bőr tok Apple AirTag számára. Fixed tok az AirTag számára FIXWAT-C2-BK karabinerrel, valódi marhabőrből Prostějovban, kézzel készített valódi marhabőrből . Védi készülékét a karcolásokkal, ütésekkel és szennyeződésekkel szemben. A praktikus kulcskarikának köszönhetően az AirTag mindig veled lehet.

FIXED AirTag tok eredeti marhabőrből, FIXWAT-C2-BL karabinerrel, kék
5 990 Ft

Újdonság

Praktikus bőr tok Apple AirTag számára. Fixed tok az AirTag számára FIXWAT-C2-BL karabinerrel, valódi marhabőrből Prostějovban, kézzel készített valódi marhabőrből . Védi készülékét a karcolásokkal, ütésekkel és szennyeződésekkel szemben. A praktikus kulcskarikának köszönhetően az AirTag mindig veled lehet.

FIXED AirTag tok eredeti marhabőrből, FIXWAT-C2-BRW karabinerrel, barna
5 990 Ft

Újdonság

Praktikus bőr tok Apple AirTag számára. Fixed tok az AirTag számára FIXWAT-C2-BRW karabinerrel, valódi marhabőrből Prostějovban, kézzel készített valódi marhabőrből . Védi készülékét a karcolásokkal, ütésekkel és szennyeződésekkel szemben. A praktikus kulcskarikának köszönhetően az AirTag mindig veled lehet.

FIXED AirTag tok eredeti marhabőrből, FIXWAT-C2-RD karabinerrel, piros
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus bőr tok Apple AirTag számára. Fixed tok az AirTag számára FIXWAT-C2-RD karabinerrel, valódi marhabőrből Prostějovban, kézzel készített valódi marhabőrből . Védi készülékét a karcolásokkal, ütésekkel és szennyeződésekkel szemben. A praktikus kulcskarikának köszönhetően az AirTag mindig veled lehet.

FIXED Alumínium mobiltelefontartó kerékpárra Bikee ALU FIXBIA-BK, fekete
4 990 Ft

Újdonság

A telefontartó kerékpárra a kormánykerékre szerelhető, így lehetővé teszi a kerékpározás szerelmeseinek, hogy telefonjukat kéznél tartsák. A Fixed Alumínium mobiltelefontartó kerékpárra Bikee ALU FIXBIA-BK 4 – 6,7″ méretű mobiltelefonokhoz és 18 – 31 mm átmérőjű kormányhoz tervezték. Az Anti-UV bevonat hosszú élettartamot biztosít.

FIXED Edzett védőüveg Full-Cover ASUS Zenfone 8 Flip részére, a képernyő egész felületére ragasztva FIXGFA-759-BK, fekete
4 490 Ft

Újdonság

Az edzett 2,5D védőüveg tökéletesen védi a telefon kijelzőjét. A FIXED Edzett védőüveg Full-Cover ASUS Zenfone 8 Flip részére, a képernyő egész felületére ragasztva FIXGFA-759-BK 0,33 mm vastagságú 100%-osan átlátszó és rendkívül érzékeny az érintésre. Az oleofób rétegnek köszönhetően nem maradnak rajta az ujjlenyomatok. Könnyű felhelyezés.

FIXED Edzett védőüveg Full-Cover Nokia X10/X20 részére, a képernyő egész felületére ragasztva FIXGFA-747-BK, fekete
4 490 Ft

Újdonság

Az edzett 2,5D védőüveg tökéletesen védi a telefon kijelzőjét. A FIXED Edzett védőüveg Full-Cover Nokia X10/X20 részére, a képernyő egész felületére ragasztva FIXGFA-747-BK 0,33 mm vastagságú 100%-osan átlátszó és rendkívül érzékeny az érintésre. Az oleofób rétegnek köszönhetően nem maradnak rajta az ujjlenyomatok. Könnyű felhelyezés.

FIXED Edzett védőüveg Full-Cover Oppo A54 5G/ A74 5G részére, a képernyő egész felületére ragasztva FIXGFA-751-BK, fekete
4 490 Ft

Újdonság

Az edzett 2,5D védőüveg tökéletesen védi a telefon kijelzőjét. A FIXED Edzett védőüveg Full-Cover Oppo A54 5G/ A74 5G részére, a képernyő egész felületére ragasztva FIXGFA-751-BK 0,33 mm vastagságú 100%-osan átlátszó és rendkívül érzékeny az érintésre. Az oleofób rétegnek köszönhetően nem maradnak rajta az ujjlenyomatok. Könnyű felhelyezés.

FIXED Edzett védőüveg Full-Cover pro Huawei P Smart (2019) részére, a képernyő egész felületére ragasztva FIXGFA-367-BK, fekete
4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az edzett 2,5D védőüveg tökéletesen védi a telefon kijelzőjét. A FIXED Edzett védőüveg Full-Cover pro Huawei P Smart (2019) részére, a képernyő egész felületére ragasztva FIXGFA-367-BK 0,33 mm vastagságú 100%-osan átlátszó és rendkívül érzékeny az érintésre. Az oleofób rétegnek köszönhetően nem maradnak rajta az ujjlenyomatok. Könnyű felhelyezés.

FIXED Edzett védőüveg Full-Cover Samsung Galaxy M32 részére, a képernyő egész felületére ragasztva FIXGFA-750-BK, fekete
3 990 Ft

Újdonság

Az edzett 2,5D védőüveg tökéletesen védi a telefon kijelzőjét. A FIXED Edzett védőüveg Full-Cover Samsung Galaxy M32 részére, a képernyő egész felületére ragasztva FIXGFA-750-BK 0,33 mm vastagságú 100%-osan átlátszó és rendkívül érzékeny az érintésre. Az oleofób rétegnek köszönhetően nem maradnak rajta ujjlenyomatok. Könnyű felhelyezés.

FIXED Edzett védőüveg Full-Cover Sony Xperia 1 III részére, a képernyő egész felületére ragasztva, FIXGFA-650-BK, fekete
4 490 Ft

Újdonság

Az edzett 2,5D védőüveg tökéletesen védi a telefon kijelzőjét. A FIXED Edzett védőüveg Full-Cover Sony Xperia 1 III részére, a képernyő egész felületére ragasztva, FIXGFA-650-BK 0,33 mm vastagságú 100%-osan átlátszó és rendkívül érzékeny az érintésre. Az oleofób rétegnek köszönhetően nem maradnak rajta az ujjlenyomatok. Könnyű felhelyezés.

FIXED Edzett védőüveg Full-Cover Sony Xperia 5 III részére, a képernyő egész felületére ragasztva, FIXGFA-719-BK, fekete
4 490 Ft

Újdonság

Az edzett 2,5D védőüveg tökéletesen védi a telefon kijelzőjét. A FIXED Edzett védőüveg Full-Cover Sony Xperia 5 III részére, a képernyő egész felületére ragasztva, FIXGFA-719-BK 0,33 mm vastagságú 100%-osan átlátszó és rendkívül érzékeny az érintésre. Az oleofób rétegnek köszönhetően nem maradnak rajta az ujjlenyomatok. Könnyű felhelyezés.

FIXED Edzett védőüveg Full-Cover Xiaomi Black Shark 4/4 Pro részére, a képernyő egész felületére ragasztva FIXGFA-743-BK, fekete
4 490 Ft

Újdonság

Az edzett 2,5D védőüveg tökéletesen védi a telefon kijelzőjét. A FIXED Edzett védőüveg Full-Cover Xiaomi Black Shark 4/4 Pro részére, a képernyő egész felületére ragasztva FIXGFA-743-BK 0,33 mm vastagságú 100%-osan átlátszó és rendkívül érzékeny az érintésre. Az oleofób rétegnek köszönhetően nem maradnak rajta az ujjlenyomatok. Könnyű felhelyezés.

FIXED FIXED TPU gél tok a Samsung Galaxy A22 0,6 mm FIXTCS-671 készülékhez, átlátszó
3 590 Ft

Újdonság

Vékony gél hátlap, ami tökéletesen tapad a telefonodhoz. FIXED TPU gél tok a Samsung Galaxy A 22 5G, 0,6 mm FIXTCS-671 készülékhez, védi telefonodat a mechanikai sérülések, ütések és szennyeződések ellen. A rendkívül pontos kivágásoknak köszönhetően a csatlakozók, a mikrofon és a kamera tökéletesen hozzáférhetőek maradnak. A 0,6 mm vastagságával semmilyen módon nem zavarja a telefon kialakítását.

FIXED Gumírozott Story hátlap Samsung Galaxy A22 5G FIXST-671-RD készülékhez, piros
4 490 Ft 4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a szilikon hátlapi védőtok feldobja mobiltelefonodat. A FIXED Gumírozott Story hátlap Samsung Galaxy A22 5G készülékhez FIXST-671-RD pontosan az adott modell méreteihez készült, beleértve a precíz kivágásokat a kamera, hangszórók, csatlakozók és vaku részére. A Soft Touch kivitel biztosítja, hogy a borító kellemes és puha tapintású legyen anélkül, hogy csúszna a kézben.

FIXED Gumírozott Story hátlap Samsung Galaxy A22 5G készülékhez FIXST-671-BK, fekete
4 490 Ft 4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a szilikon hátlapi védőtok feldobja mobiltelefonodat. A FIXED Gumírozott Story hátlap Samsung Galaxy A22 5G készülékhez FIXST-671-BK pontosan az adott modell méreteihez készült, beleértve a precíz kivágásokat a kamera, hangszórók, csatlakozók és vaku részére. A Soft Touch kivitel biztosítja, hogy a borító kellemes és puha tapintású legyen anélkül, hogy csúszna a kézben.

FIXED Gumírozott Story hátlap Samsung Galaxy A22 5G készülékhez FIXST-671-BL, kék
4 490 Ft 4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a szilikon hátlapi védőtok feldobja mobiltelefonodat. A FIXED Gumírozott Story hátlap Samsung Galaxy A22 5G készülékhez FIXST-671-BL pontosan az adott modell méreteihez készült, beleértve a precíz kivágásokat a kamera, hangszórók, csatlakozók és vaku részére. A Soft Touch kivitel biztosítja, hogy a borító kellemes és puha tapintású legyen anélkül, hogy csúszna a kézben.

FIXED Könyv típusú Opus tok Vivo V21 5G készülékhez FIXOP2-775-BK, fekete
5 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Műbőr flip tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. A Fixed Könyv típusú Opus tok Vivo V21 5G készülékhez FIXOP2–775-BK ötvözi a hagyományos tokot egy szilárd hátlappal, így széfként védi a telefonod. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

FIXED Könyv típusú Opus tok Vivo X60 Pro 5G készülékhez FIXOP2-771-BK, fekete
5 890 Ft

Újdonság

Műbőr flip tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. A Fixed Könyv típusú Opus tok Vivo X60 Pro 5G készülékhez FIXOP2–771-BK ötvözi a hagyományos tokot egy szilárd hátlappal, így széfként védi a telefonod. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

 
FIXED Könyv típusú Opus tok Vivo Y52/5G készülékhez FIXOP2-768-BK, fekete
5 890 Ft

Újdonság

Műbőr flip tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. Fixed Könyv típusú Opus tok Vivo Y52/5G készülékhez FIXOP2–768-BK ötvözi a hagyományos tokot egy szilárd hátlappal, így széfként védi a telefonod. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

FIXED Nyaktáska Mini Bag mobiltelefonokhoz MINIBAGW, fehér
6 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos tok, amely lehetővé teszi, hogy telefonod mindig magadnál tarthasd. A Fixed Nyaktáska Mini Bag mobiltelefonokhoz MINIBAGW a praktikus húzózsinórnak köszönhetően a nyak körül vagy a vállon viselhető. A mágneses záródású telefonzseb mellett egy zsebbel is rendelkezik készpénz vagy dokumentumok számára. Teljes méret: 18 × 9 × 2,5 cm.

FIXED Öntapadós kábelrendező készlet, 6 db, M méret FIXSTK-M-BK, fekete
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kábelek kényelmes szervezőkészlete lehetővé teszi a munkaeszközök gyors és egyszerű megszervezését. Fix Stickies kábelrendező készlet, 6 db, M méret FIXSTK-M-BK legfeljebb 6 mm átmérőjű kábelekhez készült, és bármilyen felületen jól tart. Sima felületre ragasztva megbízható 3M szalaggal.

FIXED Öntapadós Stickies kábelrendező készlet, 6 db, M méret FIXSTK-M-BK, fehér
2 490 Ft

Újdonság

A kábelek kényelmes szervezőkészlete lehetővé teszi a munkaeszközök gyors és egyszerű megszervezését. Fix Stickies kábelrendező készlet, 6 db, M méret FIXSTK-M-BK legfeljebb 6 mm átmérőjű kábelekhez készült, és bármilyen felületen jól tart. Sima felületre ragasztva megbízható 3M szalaggal.

FIXED Öntapadós Stickies kábelrendező készlet, 6 db, M méret FIXSTK-M-BK, fekete
2 490 Ft

Újdonság

A kábelek kényelmes szervezőkészlete lehetővé teszi a munkaeszközök gyors és egyszerű megszervezését. Fix Stickies kábelrendező készlet, 6 db, M méret FIXSTK-M-BK legfeljebb 4 mm átmérőjű kábelekhez készült, és bármilyen felületen jól tart. Sima felületre ragasztva megbízható 3M szalaggal.

FIXED Öntapadós Stickies kábelrendező készlet, 6 db, S méret FIXSTK-S-WH, fehér
2 490 Ft

Újdonság

A kábelek kényelmes szervezőkészlete lehetővé teszi a munkaeszközök gyors és egyszerű megszervezését. Fix Stickies kábelrendező készlet, 6 db, S méret FIXSTK-M-BK legfeljebb 4 mm átmérőjű kábelekhez készült, és bármilyen felületen jól tart. Sima felületre ragasztva megbízható 3M szalaggal.

FIXED Opus könyv típusú tok ASUS Zenfone 8 készülékhez, fekete FIXOP2-758-BK
4 990 Ft

Újdonság

Szintetikus bőr könyvborító tökéletesen tapad a telefonhoz. FIXED Opus gél tok a ASUS Zenfone 8, FIXOP2–747-BK készülékhez, amely védi telefonodat a mechanikai sérülések, ütések és szennyeződések ellen. A rendkívül pontos kivágásoknak köszönhetően a csatlakozók, a mikrofon és a kamera tökéletesen hozzáférhetőek maradnak. Belső zseb bankjegyekhez és három kisebb zseb a hitelkártyákhoz.

FIXED Opus könyv típusú tok ASUS Zenfone 8 készülékhez, fekete FIXOP2-759-BK
4 990 Ft

Újdonság

Szintetikus bőr könyvborító tökéletesen tapad a telefonhoz. FIXED Opus gél tok a ASUS Zenfone 8 Flip, fekete, FIXOP2–759-BK készülékhez, amely védi telefonodat a mechanikai sérülések, ütések és szennyeződések ellen. A rendkívül pontos kivágásoknak köszönhetően a csatlakozók, a mikrofon és a kamera tökéletesen hozzáférhetőek maradnak. Belső zseb bankjegyekhez és három kisebb zseb a hitelkártyákhoz.

FIXED Opus könyv típusú tok Honor 50 FIXOP2-784-BK készülékhez, fekete
4 990 Ft

Újdonság

Műbőr flip tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. A Fixed Opus könyv típusú tok Honor 50 FIXOP2–784-BK készülékhez ötvözi a hagyományos tokot egy szilárd hátlappal, így széfként védi a telefonod. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

FIXED Opus könyv típusú tok Opus Nokia X10/ X20 készülékhez, fekete FIXOP2-747-BK
5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szintetikus bőr könyvborító tökéletesen tapad a telefonhoz. FIXED Opus gél tok a Nokia X10/ X20, FIXOP2–747-BK készülékhez, amely védi telefonodat a mechanikai sérülések, ütések és szennyeződések ellen. A rendkívül pontos kivágásoknak köszönhetően a csatlakozók, a mikrofon és a kamera tökéletesen hozzáférhetőek maradnak. Belső zseb bankjegyekhez és három kisebb zseb a hitelkártyákhoz.

FIXED Opus könyv típusú tok Realme Narzo 30 5G FIXOP2-769-BK készülékhez, fekete
4 990 Ft

Újdonság

Műbőr flip tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. A Opus könyv típusú tok Realme Narzo 30 5G FIXOP2–769-BK készülékhez ötvözi a hagyományos tokot egy szilárd hátlappal, így széfként védi a telefonod. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

FIXED Opus könyv típusú tok Samsung Galaxy M32 FIXOP2-750-BK készülékhez, fekete
4 990 Ft

Újdonság

Műbőr flip tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. A Fixed Könyv típusú Opus tok Samsung Galaxy M32 FIXOP2–750-BK készülékhez ötvözi a hagyományos tokot egy szilárd hátlappal, így széfként védi a telefonod. A pontos kivágásoknak köszönhetően a vezérlőelemek és a csatlakozók nem akadályozzák a telefon funkcióit a tokban sem.

FIXED Opus könyv típusú tok Xiaomi Mi 11i készülékhez FIXOP2-761-BK, fekete
5 890 Ft

Újdonság

Könyv típusú műbőr tok, ami tökéletesen illeszkedik majd a telefonodra. A FIXED Opus könyv típusú tok Xiaomi Mi 11i készülékhez FIXOP2–761-BK, fekete védi telefonodat a mechanikai sérülések, ütések és szennyeződések ellen. A rendkívül pontos kivágásoknak köszönhetően a csatlakozók, a mikrofon és a kamera tökéletesen hozzáférhetőek maradnak. A fedél belső oldalán három kisebb zseb található hitelkártyához.

FIXED Opus könyv típusú tok Xiaomi Redmi Note 9T készülékhez, fekete FIXOP2-676-BK
5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szintetikus bőr könyvborító tökéletesen tapad a telefonhoz. FIXED Opus gél tok a Xiaomi Redmi Note 9T készülékhez, fekete, FIXOP2–676-BK amely védi telefonodat a mechanikai sérülések, ütések és szennyeződések ellen. A rendkívül pontos kivágásoknak köszönhetően a csatlakozók, a mikrofon és a kamera tökéletesen hozzáférhetőek maradnak. Belső zseb bankjegyekhez és három kisebb zseb a hitelkártyákhoz.

FIXED Opus tok a Xiaomi Mi 11 Ultra 5G készülékhez, fekete FIXOP2-749-BK
5 490 Ft

Újdonság

Szintetikus bőr könyvborító tökéletesen tapad a telefonhoz. FIXED Opus gél tok a Xiaomi Mi 11 Ultra 5G készülékhez, fekete, FIXOP2–749-BK amely védi telefonodat a mechanikai sérülések, ütések és szennyeződések ellen. A rendkívül pontos kivágásoknak köszönhetően a csatlakozók, a mikrofon és a kamera tökéletesen hozzáférhetőek maradnak. Belső zseb bankjegyekhez és három kisebb zseb a hitelkártyákhoz.

FIXED Opus tok a Xiaomi Poco M3 Pro 5G készülékhez, fekete FIXOP2-760-BK
4 990 Ft

Újdonság

Szintetikus bőr könyvborító tökéletesen tapad a telefonhoz. FIXED Opus gél tok a Xiaomi Poco M3 Pro 5G készülékhez, fekete, FIXOP2–760-BK amely védi telefonodat a mechanikai sérülések, ütések és szennyeződések ellen. A rendkívül pontos kivágásoknak köszönhetően a csatlakozók, a mikrofon és a kamera tökéletesen hozzáférhetőek maradnak. Belső zseb bankjegyekhez és három kisebb zseb a hitelkártyákhoz.

FIXED SlimPad gyors vezeték nélküli mobiltelefon töltő alátét, 15 W FIXSPAD-BK, fekete
6 490 Ft

Újdonság

Praktikus vezeték nélküli töltő, amely rendkívül vékony kialakításával nyűgöz le. A Fixed SlimPad gyors vezeték nélküli mobiltelefon töltő alátét, 15 W FIXSPAD-BK akár 15 W teljesítményig tölti a készüléket és támogatja a gyorstöltést. Összetett védelmi rendszerrel védi a töltőt és a csatlakoztatott eszközt. Nem hiányzik a LED töltésjelző sem.

FIXED SlimPad gyors vezeték nélküli mobiltelefon töltő alátét, 15 W FIXSPAD-WH, fehér
6 490 Ft

Újdonság

Praktikus vezeték nélküli töltő, amely rendkívül vékony kialakításával nyűgöz le. A Fixed SlimPad gyors vezeték nélküli mobiltelefon töltő alátét, 15 W FIXSPAD-WH akár 15 W teljesítményig tölti a készüléket és támogatja a gyorstöltést. Összetett védelmi rendszerrel védi a töltőt és a csatlakoztatott eszközt. Nem hiányzik a LED töltésjelző sem.

FIXED Story Gumírozott hátlap védőtok Realme 7 FIXST-612-BL készülékhez, fekete
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a szilikon hátlapi védőtok feldobja mobiltelefonodat. Az FIXED Story Gumírozott hátlap védőtok Realme 7 készülékhez FIXST-612-BL az adott készülék méretéhez készült, beleértve a precíz kivágásokat a kamera, hangszórók, csatlakozók és vaku részére. A Soft Touch kivitel biztosítja, hogy a borító kellemes és puha tapintású legyen anélkül, hogy csúszna a kézben.

FIXED Szilikon szíj Silicone Strap Huawei Band 6 FIXSSTB-728-BL készülékhez, kék
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos szíj az okosórádhoz illeszkedik. A Fixed szilikon óraszíj Silicone Strap Huawei Band 6 FIXSSTB-728-BL készülékhez minőségi szilikonból készült, kényelmesen viselhető és könnyen cserélhető. A választott alapanyagnak köszönhetően tartós és rendkívül rugalmas.