Tesla SMART Sensor Motion
7 990 Ft

Újdonság

Sensor Motion intelligens mozgásérzékelő a Tesla SMART márkától. Infravörös érzékelő segítségével akár 7 méteres távolságból is érzékeli az emberi és állati mozgást. Könnyen telepíthető, fehér kivitel, kis méretek. Tesla Smart alkalmazás Android és iOS mobileszközökre.

Tesla SMART Sensor Temperature and Humidity
7 390 Ft

Újdonság

Sensor Temperature and Humidity intelligens hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő a Tesla SMART márkától. Valós időben érzékeli a környezet hőmérsékletét és páratartalmát. Könnyen telepíthető, fehér kivitel, kis méretek. Tesla Smart alkalmazás Android és iOS mobileszközökre.

Tesla SMART Sensor Window and Door
6 590 Ft

Újdonság

Intelligens érzékelő ajtókhoz és ablakokhoz Sensor Window and Door a Tesla SMART márkától. Észleli a behatolási kísérleteket az otthonodba, és értesít minden ablak vagy ajtó kinyitásáról. Könnyen telepíthető, fehér kivitel, kis méretek. Zigbee intelligens eszközökkel működik.

Tesla SMART Termosztátfej Style TSL-TRV-GS361A
18 990 Ft

Újdonság

Tesla Smart termosztátfej Style TSL-TRV-GS361A az intelligens radiátorfűtéshez, távirányítóval együtt. Gyors hőmérsékletváltás közvetlenül a fejnél és távoli vezeték nélküli vezérlés a hozzá tartozó Tesla Smart mobilalkalmazással. IEEE vezeték nélküli ZigBee csatlakoztathatóság, nyaralási üzemmód, automatikus és kézi üzemmód, öko üzemmód, hőmérséklet-eltolás, nyitott ablak érzékelése a megtakarítás érdekében, helyfüggő automatizálás és még sok más. Egyszerű telepítés, kompatibilis az M30, M28, Danfoss, RA, RAV, RAVL szelepekkel. Az akkumulátor üzemideje akár 24 hónap.

Tesla SMART Termosztátfej TSL-TVR-TV01ZG
11 990 Ft

Újdonság

Tesla Smart termosztátfej TSL-TVR-TV01ZG az intelligens radiátorfűtéshez, távirányítóval együtt. Gyors hőmérsékletváltás közvetlenül a fejnél és távoli vezeték nélküli vezérlés a hozzá tartozó Tesla Smart mobilalkalmazással. IEEE vezeték nélküli ZigBee csatlakoztathatóság, nyaralási üzemmód, automatikus és kézi üzemmód, öko üzemmód, hőmérséklet-eltolás, nyitott ablak érzékelése a megtakarítás érdekében, helyfüggő automatizálás és még sok más. Egyszerű telepítés, kompatibilis az M30, M28, Danfoss, RA, RAV, RAVL szelepekkel.

Tesla SMART ZigBee Hub
10 990 Ft

Újdonság

Tesla Smart ZigBee Hub központi egység a ZigBee intelligens háztartás irányításhoz. Kompatibilis a Tesla Smart mobilalkalmazással Android és iOS és Tuya platformmal, 2,4 GHz-es Wi-Fi kapcsolat a ZigBee eszközök otthoni Wi-Fi-vel való csatlakoztatásához.