Tesla SMART Bundle Basic (3x termosztatát fej + Hub)
39 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Tesla Smart Bundle Basic, amely 3 termosztatát fejet és ZigBee Hub központi egységet tartalmaz. Intelligens fűtőtestekhez, beleértve a távirányítót, gyors hőmérséklet változást közvetlenül a fejen és vezeték nélküli távirányítás a mellékelt Tesla Smart mobil alkalmazás segítségével. IEEE vezeték nélküli ZigBee csatlakoztathatóság, nyaralási üzemmód, automatikus és kézi üzemmód, öko üzemmód, hőmérséklet-eltolás, nyitott ablak érzékelése a megtakarítás érdekében, helyfüggő automatizálás és még sok más. Egyszerű telepítés, kompatibilis az M30, M28, Danfoss, RA, RAV, RAVL szelepekkel.

Tesla SMART Bundle Pro (3x termosztatikus fej + központ + 2 x hőmérséklet-érzékelő + 2x ablakérzékelő)
66 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Tesla Smart Bundle Pro, amely 3 termosztatikus fejet, ZigBee Hubot, 2 hőmérsékletérzékelőt és 2 ablak/ajtó érzékelőt tartalmaz. Az okos radiátorfűtéshez, beleértve a távvezérlést, a gyors hőmérsékletváltást közvetlenül a fejnél és a távoli vezeték nélküli vezérlést a hozzá tartozó mobil Tesla Smart alkalmazással. Vezeték nélküli ZigBee csatlakoztathatóság, ajtó/ablak érzékelő az otthoni behatolásvédelemhez, érzékelő a valós idejű környezeti hőmérséklet és páratartalom érzékeléséhez

Tesla SMART Termosztátfej Style TSL-TRV-GS361A
18 990 Ft

Újdonság

Tesla Smart termosztátfej Style TSL-TRV-GS361A az intelligens radiátorfűtéshez, távirányítóval együtt. Gyors hőmérsékletváltás közvetlenül a fejnél és távoli vezeték nélküli vezérlés a hozzá tartozó Tesla Smart mobilalkalmazással. IEEE vezeték nélküli ZigBee csatlakoztathatóság, nyaralási üzemmód, automatikus és kézi üzemmód, öko üzemmód, hőmérséklet-eltolás, nyitott ablak érzékelése a megtakarítás érdekében, helyfüggő automatizálás és még sok más. Egyszerű telepítés, kompatibilis az M30, M28, Danfoss, RA, RAV, RAVL szelepekkel. Az akkumulátor üzemideje akár 24 hónap.

Tesla SMART Termosztátfej TSL-TVR-TV01ZG
11 990 Ft

Újdonság

Tesla Smart termosztátfej TSL-TVR-TV01ZG az intelligens radiátorfűtéshez, távirányítóval együtt. Gyors hőmérsékletváltás közvetlenül a fejnél és távoli vezeték nélküli vezérlés a hozzá tartozó Tesla Smart mobilalkalmazással. IEEE vezeték nélküli ZigBee csatlakoztathatóság, nyaralási üzemmód, automatikus és kézi üzemmód, öko üzemmód, hőmérséklet-eltolás, nyitott ablak érzékelése a megtakarítás érdekében, helyfüggő automatizálás és még sok más. Egyszerű telepítés, kompatibilis az M30, M28, Danfoss, RA, RAV, RAVL szelepekkel.