Apple Smart Folio for iPad Pro 12.9-inch (5th generation) - English Lavender (MM6P3ZM/A)
39 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Minőségi pozícionálható tok az Apple iPad Pro 12.9 (5. generáció) készülékhez, amely védi a táblagépet a karcolásoktól, sérülésektől és szennyeződésektől. Apple Smart Folio for iPad Pro 12.9-inch (5th generation) – English Lavender (MM6P3ZM/A) tartóként is használható billentyűzeten való íráshoz és filmek nézéséhez. A tok kinyitásával és lecsukásával a táblagép elalszik és felébred.

Apple Smart Folio for iPad Pro 11-inch (3rd generation) - Angol levendula (MM6N3ZM/A)
32 990 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Kiváló minőségű pozícionálható tok az Apple iPad Pro 11″ (3. generáció) készülékhez, amely védi a táblagépet a karcolásoktól, károsodástól és a szennyeződések lerakódásától. Az Apple Smart Folio for iPad Pro 11-inch (3rd generation) – English Lavender (MM6N3ZM/A) tartóként is használható billentyűzeten való íráshoz és filmek nézéséhez. A tok kinyitásával és lecsukásával a táblagép elalszik és felébred.

Apple Smart Folio for iPad mini (6th generation) - Black (MM6G3ZM/A)
23 990 Ft

Újdonság

Kiváló minőségű pozicionálható tok az Apple iPad mini-re, ami megvédi tabletedet a karcolásoktól, a sérülésektől és a szennyeződésektől. Az Apple Smart Folio for iPad Air (6th generation) MM6G3ZM/A tartóként is használható billentyűzeten való íráshoz és filmek nézéséhez. A tok kinyitásával és lecsukásával a táblagép elalszik és felébred.

Apple Smart Folio for iPad mini (6th generation) - White (MM6H3ZM/A)
23 990 Ft

Újdonság

Kiváló minőségű pozicionálható tok az Apple iPad mini-re, ami megvédi tabletedet a karcolásoktól, a sérülésektől és a szennyeződésektől. Az Apple Smart Folio for iPad mini (6. generáció) – Fehér (MM6H3ZM/A) állványként is használható a billentyűzeten való gépeléshez vagy filmnézéshez. A tok kinyitásával és lecsukásával a táblagép elalszik és felébred.

Apple Smart Folio for iPad Air (6th generation) - English Lavender (MM6L3ZM/A)
23 990 Ft

Újdonság

Kiváló minőségű pozicionálható tok az Apple iPad mini-re, ami megvédi tabletedet a karcolásoktól, a sérülésektől és a szennyeződésektől. Az Apple Smart Folio for iPad Air (6th generation) – English Lavender (MM6L3ZM/A) tartóként is használható billentyűzeten való íráshoz és filmek nézéséhez. A tok kinyitásával és lecsukásával a táblagép elalszik és felébred.

Apple Smart Folio for iPad mini (6th generation) - Electric Orange (MM6J3ZM/A)
23 990 Ft

Újdonság

Kiváló minőségű pozicionálható tok az Apple iPad mini-re, ami megvédi tabletedet a karcolásoktól, a sérülésektől és a szennyeződésektől. Az Apple Smart Folio for iPad mini (6th generation) – Electric Orange (MM6J3ZM/A) tartóként is használható billentyűzeten való íráshoz és filmek nézéséhez. A tok kinyitásával és lecsukásával a táblagép elalszik és felébred.

Apple Smart Folio for iPad mini (6th generation) - Dark Cherry (MM6K3ZM/A)
23 990 Ft

Újdonság

Kiváló minőségű pozicionálható tok az Apple iPad mini-re, ami megvédi tabletedet a karcolásoktól, a sérülésektől és a szennyeződésektől. Az Apple Smart Folio for iPad Air (6th generation) – – Dark Cherry (MM6K3ZM/A) tartóként is használható billentyűzeten való íráshoz és filmek nézéséhez. A tok kinyitásával és lecsukásával a táblagép elalszik és felébred.

Apple Smart Cover for iPad (9th generation) - Angol levendula (MM6M3ZM/A)
19 990 Ft

Újdonság

Kiváló minőségű pozicionálható tok az Apple iPad (9. generáció) készülékre, ami megvédi a táblagépet a karcolásoktól, a sérülésektől és a szennyeződésektől. Az Apple Smart Cover for iPad (9th generation) – – English Lavender (MM6M3ZM/A) tartóként is használható billentyűzeten való íráshoz és filmek nézéséhez. Mágneses csatlakozás a tok biztonságos lezárását garantálja.