Xiaomi Szilikon fékkar védő Xiaomi Scooter rollerhez, piros (Bulk)
1 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Piros szilikon fékkar hüvely Xiaomi Mi Electric Scooter elektromos rollerhez. Kompatibilis az M365 / PRO / PRO 2 / 1S / Essential modellekkel. Könnyen felszerelhető, szilikonos kialakítás a kényelmes utazás érdekében.

Xiaomi Szilikon fékkar védő Xiaomi Scooter rollerhez, szürke (Bulk)
1 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szürke szilikon fékkar hüvely Xiaomi Mi Electric Scooter elektromos rollerhez. Kompatibilis az M365 / PRO / PRO 2 / 1S / Essential modellekkel. Könnyen felszerelhető, szilikonos kialakítás a kényelmes utazás érdekében.

Tactical TPU Plyo hátlap a Xiaomi Mi 9T 57983103833 készülékhez, átlátszó
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Átlátszó hátlap tok, rugalmas TPU-ból, ami tökéletesen tapad a telefonodhoz. Tactical TPU Plyo hátlap a Xiaomi Mi 9T 57983103833 készülékhez, amely védi telefonodat a mechanikai sérülések, ütések és szennyeződések ellen. A rendkívül pontos kivágásoknak köszönhetően a csatlakozók, a mikrofon és a kamera tökéletesen hozzáférhetőek maradnak.

FIXED Öntapadós Stickies kábelrendező készlet, 6 db, S méret FIXSTK-S-WH, fehér
2 490 Ft

Újdonság

A kábelek kényelmes szervezőkészlete lehetővé teszi a munkaeszközök gyors és egyszerű megszervezését. Fix Stickies kábelrendező készlet, 6 db, S méret FIXSTK-M-BK legfeljebb 4 mm átmérőjű kábelekhez készült, és bármilyen felületen jól tart. Sima felületre ragasztva megbízható 3M szalaggal.

FIXED Öntapadós kábelrendező készlet, 6 db, M méret FIXSTK-M-BK, fekete
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kábelek kényelmes szervezőkészlete lehetővé teszi a munkaeszközök gyors és egyszerű megszervezését. Fix Stickies kábelrendező készlet, 6 db, M méret FIXSTK-M-BK legfeljebb 6 mm átmérőjű kábelekhez készült, és bármilyen felületen jól tart. Sima felületre ragasztva megbízható 3M szalaggal.

FIXED Öntapadós Stickies kábelrendező készlet, 6 db, M méret FIXSTK-M-BK, fekete
2 490 Ft

Újdonság

A kábelek kényelmes szervezőkészlete lehetővé teszi a munkaeszközök gyors és egyszerű megszervezését. Fix Stickies kábelrendező készlet, 6 db, M méret FIXSTK-M-BK legfeljebb 4 mm átmérőjű kábelekhez készült, és bármilyen felületen jól tart. Sima felületre ragasztva megbízható 3M szalaggal.

FIXED Öntapadós Stickies kábelrendező készlet, 6 db, M méret FIXSTK-M-BK, fehér
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kábelek kényelmes szervezőkészlete lehetővé teszi a munkaeszközök gyors és egyszerű megszervezését. Fix Stickies kábelrendező készlet, 6 db, M méret FIXSTK-M-BK legfeljebb 6 mm átmérőjű kábelekhez készült, és bármilyen felületen jól tart. Sima felületre ragasztva megbízható 3M szalaggal.

FIXED TPU gél tok a Xiaomi POCO 5G készülékhez FIXTCC-749, átlátszó
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tartós átlátszó hátlap, rugalmas TPU-ból, ami tökéletesen tapad a telefonodhoz. FIXED TPU gél tok a Xiaomi Mi 11 Ultra 5G FIXTCC-749 készülékhez, amely védi telefonodat a mechanikai sérülések, ütések és szennyeződések ellen. A rendkívül pontos kivágásoknak köszönhetően a csatlakozók, a mikrofon és a kamera tökéletesen hozzáférhetőek maradnak. Az átlátszó kialakítás kiemeli a készülék dizájnját.

FIXED TPU gél tok a Xiaomi Mi 11i készülékhez FIXTCC-761, átlátszó
2 690 Ft

Újdonság

Tartós átlátszó hátlap, rugalmas TPU-ból, ami tökéletesen tapad a telefonodhoz. FIXED TPU gél tok a Xiaomi Xiaomi Mi 11i FIXTCC-761 készülékhez, amely védi telefonodat a mechanikai sérülések, ütések és szennyeződések ellen. A rendkívül pontos kivágásoknak köszönhetően a csatlakozók, a mikrofon és a kamera tökéletesen hozzáférhetőek maradnak. Az átlátszó kialakítás kiemeli a készülék dizájnját.

FIXED TPU gél tok Realme Narzo 30 5G FIXTCC-769 készülékhez, átlátszó
2 690 Ft

Újdonság

Tartós átlátszó hátlap, rugalmas TPU-ból, ami tökéletesen tapad a telefonodhoz. FIXED TPU gél tok Realme 30 5G FIXTCC-769 készülékhez, védi telefonodat a mechanikai sérülések, ütések és szennyeződések ellen. A rendkívül pontos kivágásoknak köszönhetően a csatlakozók, a mikrofon és a kamera tökéletesen hozzáférhetőek maradnak. Az átlátszó kialakítás kiemeli a készülék dizájnját.

FIXED TPU gél tok a Vivo X60 Pro 5G készülékhez FIXTCC-771, átlátszó
2 690 Ft

Újdonság

Tartós átlátszó hátlap, rugalmas TPU-ból, ami tökéletesen tapad a telefonodhoz. FIXED TPU gél tok a Vivo X60 Pro 5G FIXTCC-771 készülékhez, amely védi telefonodat a mechanikai sérülések, ütések és szennyeződések ellen. A rendkívül pontos kivágásoknak köszönhetően a csatlakozók, a mikrofon és a kamera tökéletesen hozzáférhetőek maradnak. Az átlátszó kialakítás kiemeli a készülék dizájnját.

FIXED TPU gél tok Oppo A92 FIXTCC-757 készülékhez, átlátszó
2 690 Ft

Újdonság

Tartós átlátszó hátlap, rugalmas TPU-ból, ami tökéletesen tapad a telefonodhoz. FIXED TPU gél tok Oppo A92 FIXTCC-757 készülékhez védi telefonodat a mechanikai sérülések, ütések és szennyeződések ellen. A rendkívül pontos kivágásoknak köszönhetően a csatlakozók, a mikrofon és a kamera tökéletesen hozzáférhetőek maradnak. Az átlátszó kialakítás kiemeli a készülék dizájnját.

FIXED TPU gél tok az Oppo A54 5G/A74 5G FIXTCC-751 készülékhez, átlátszó
2 690 Ft

Újdonság

Tartós átlátszó hátlap, rugalmas TPU-ból, ami tökéletesen tapad a telefonodhoz. FIXED TPU gél tok az Oppo A54 5G/A74 5G FIXTCC-751 készülékhez, amely védi telefonodat a mechanikai sérülések, ütések és szennyeződések ellen. A rendkívül pontos kivágásoknak köszönhetően a csatlakozók, a mikrofon és a kamera tökéletesen hozzáférhetőek maradnak. Az átlátszó kialakítás kiemeli a készülék dizájnját.

FIXED TPU gél tok a Vivo V21 5G készülékhez FIXTCC-775, átlátszó
2 690 Ft

Újdonság

Tartós átlátszó hátlap, rugalmas TPU-ból, ami tökéletesen tapad a telefonodhoz. FIXED TPU gél tok a Vivo V21 5G FIXTCC-775 készülékhez, amely védi telefonodat a mechanikai sérülések, ütések és szennyeződések ellen. A rendkívül pontos kivágásoknak köszönhetően a csatlakozók, a mikrofon és a kamera tökéletesen hozzáférhetőek maradnak. Az átlátszó kialakítás kiemeli a készülék dizájnját.

FIXED TPU gél tok a Xiaomi Poco M3 Pro 5G FIXTCC-760 készülékhez 5G, átlátszó
2 690 Ft

Újdonság

Tartós átlátszó hátlap, rugalmas TPU-ból, ami tökéletesen tapad a telefonodhoz. FIXED TPU gél tok a Xiaomi Poco M3 Pro 5G FIXTCC-760 készülékhez, amely védi telefonodat a mechanikai sérülések, ütések és szennyeződések ellen. A rendkívül pontos kivágásoknak köszönhetően a csatlakozók, a mikrofon és a kamera tökéletesen hozzáférhetőek maradnak. Az átlátszó kialakítás kiemeli a készülék dizájnját.

FIXED TPU gél tok Nokia G20 FIXTCC-774 készülékhez, átlátszó
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tartós átlátszó hátlap, rugalmas TPU-ból, ami tökéletesen tapad a telefonodhoz. FIXED TPU gél tok Nokia G20 FIXTCC-774 készülékhez védi telefonodat a mechanikai sérülések, ütések és szennyeződések ellen. A rendkívül pontos kivágásoknak köszönhetően a csatlakozók, a mikrofon és a kamera tökéletesen hozzáférhetőek maradnak. Az átlátszó kialakítás kiemeli a készülék dizájnját.

FIXED TPU gél tok az Samsung Galaxy készülékhez FIXTCC-750, átlátszó
2 690 Ft

Újdonság

Tartós átlátszó hátlap, rugalmas TPU-ból, ami tökéletesen tapad a telefonodhoz. FIXED TPU gél tok a Samsung Galaxy M32 FIXTCC-750 készülékhez, védi telefonodat a mechanikai sérülések, ütések és szennyeződések ellen. A rendkívül pontos kivágásoknak köszönhetően a csatlakozók, a mikrofon és a kamera tökéletesen hozzáférhetőek maradnak. Az átlátszó kialakítás kiemeli a készülék dizájnját.

FIXED TPU gél tok az Samsung Galaxy A22-es készülékhez FIXTCC-671, átlátszó
2 690 Ft

Újdonság

Tartós átlátszó hátlap, rugalmas TPU-ból, ami tökéletesen tapad a telefonodhoz. FIXED TPU gél tok a Samsung Galaxy 5G FIXTCC-671 készülékhez, védi telefonodat a mechanikai sérülések, ütések és szennyeződések ellen. A rendkívül pontos kivágásoknak köszönhetően a csatlakozók, a mikrofon és a kamera tökéletesen hozzáférhetőek maradnak. Az átlátszó kialakítás kiemeli a készülék dizájnját.

FIXED TPU gél tok a Xiaomi Redmi Note 8 Pro FIXTCC-770 készülékhez, átlátszó
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tartós átlátszó hátlap, rugalmas TPU-ból, ami tökéletesen tapad a telefonodhoz. FIXED TPU gél tok a Xiaomi Redmi Note 8 Pro FIXTCC-770 készülékhez, amely megvédi a telefon keretét mechanikai sérülések, ütések és szennyeződésekkel szemben. A rendkívül pontos kivágásoknak köszönhetően a csatlakozók, a mikrofon és a kamera tökéletesen hozzáférhetőek maradnak. Az átlátszó kialakítás kiemeli a készülék dizájnját.

FIXED TPU gél tok a Xiaomi Redmi Note 9 5G/ Note 9T FIXTCC-676 készülékhez, átlátszó
2 690 Ft

Újdonság

Tartós átlátszó hátlap, rugalmas TPU-ból, ami tökéletesen tapad a telefonodhoz. FIXED TPU gél tok a Xiaomi Redmi Note 9 5G/ Note 9T FIXTCC-676 készülékhez, amely megvédi a telefon keretét mechanikai sérülések, ütések és szennyeződésekkel szemben. A rendkívül pontos kivágásoknak köszönhetően a csatlakozók, a mikrofon és a kamera tökéletesen hozzáférhetőek maradnak. Az átlátszó kialakítás kiemeli a készülék dizájnját.

 
FIXED TPU gél tok Nokia G10 FIXTCC-773 készülékhez, átlátszó
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tartós átlátszó hátlap, rugalmas TPU-ból, ami tökéletesen tapad a telefonodhoz. FIXED TPU gél tok Nokia G10 FIXTCC-773 készülékhez védi telefonodat a mechanikai sérülések, ütések és szennyeződések ellen. A rendkívül pontos kivágásoknak köszönhetően a csatlakozók, a mikrofon és a kamera tökéletesen hozzáférhetőek maradnak. Az átlátszó kialakítás kiemeli a készülék dizájnját.

FIXED TPU gél tok az Samsung Galaxy A22-es készülékhez FIXTCC-744, átlátszó
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tartós átlátszó hátlap, rugalmas TPU-ból, ami tökéletesen tapad a telefonodhoz. FIXED TPU gél tok a Samsung Galaxy A22 FIXTCC-744 készülékhez, védi telefonodat a mechanikai sérülések, ütések és szennyeződések ellen. A rendkívül pontos kivágásoknak köszönhetően a csatlakozók, a mikrofon és a kamera tökéletesen hozzáférhetőek maradnak. Az átlátszó kialakítás kiemeli a készülék dizájnját.

FIXED TPU gél tok a Vivo Y52 5G készülékhez FIXTCC-768, átlátszó
2 690 Ft

Újdonság

Tartós átlátszó hátlap, rugalmas TPU-ból, ami tökéletesen tapad a telefonodhoz. FIXED TPU gél tok a Vivo Y52 5G FIXTCC-768 készülékhez, amely védi telefonodat a mechanikai sérülések, ütések és szennyeződések ellen. A rendkívül pontos kivágásoknak köszönhetően a csatlakozók, a mikrofon és a kamera tökéletesen hozzáférhetőek maradnak. Az átlátszó kialakítás kiemeli a készülék dizájnját.

Tactical Glass Shield 2.5D üveg a Motorola G100 készülékhez 57983103332, átlátszó
2 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az edzett 2,5D védőüveg tökéletesen védi a telefon kijelzőjét. A Tactical Glass Shield 2.5D védőüveg a Motorola G100 57983103332 számára 0,33 mm vastag, 100 %-ban átlátszó és rendkívül érzékeny az érintésekre. Az oleofób rétegnek köszönhetően nem maradnak rajta az ujjlenyomatok. Könnyű felhelyezés.

Tactical Glass Shield 2.5D üveg a Motorola E7 készülékhez 57983103330, átlátszó
2 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az edzett 2,5D védőüveg tökéletesen védi a telefon kijelzőjét. A Tactical Glass Shield 2.5D védőüveg a Motorola E7 57983103330 számára 0,33 mm vastag, 100 %-ban átlátszó és rendkívül érzékeny az érintésekre. Az oleofób rétegnek köszönhetően nem maradnak rajta az ujjlenyomatok. Könnyű felhelyezés.

Tactical Üvegpajzs 2,5D üveg a Realme 8/8 Pro készülékhez 57983103345, átlátszó
2 890 Ft

Újdonság

Az edzett 2,5D védőüveg tökéletesen védi a telefon kijelzőjét. A Tactical RhinoTech 2 Edzett 2.5D védőüveg a Realme 8/8 Pro 57983103345 számára 0,33 mm vastag, 100 %-ban átlátszó és rendkívül érzékeny az érintésekre. Az oleofób rétegnek köszönhetően nem maradnak rajta az ujjlenyomatok. Könnyű felhelyezés.

FIXED TPU gél tok Honor 50 készülékhez, átlátszó
2 990 Ft

Újdonság

Tartós átlátszó hátlap, rugalmas TPU-ból, ami tökéletesen tapad a telefonodhoz. FIXED TPU gél tok Honor 50 készülékhez védi telefonodat a mechanikai sérülések, ütések és szennyeződések ellen. A rendkívül pontos kivágásoknak köszönhetően a csatlakozók, a mikrofon és a kamera tökéletesen hozzáférhetőek maradnak. Az átlátszó kialakítás kiemeli a készülék dizájnját.

FIXED TPU gél tok az Oppo Reno5 5G FIXTCC-787 készülékhez, átlátszó
2 990 Ft

Újdonság

Tartós átlátszó hátlap, rugalmas TPU-ból, ami tökéletesen tapad a telefonodhoz. FIXED TPU gél tok az Oppo Reno5 5G FIXTCC-787 készülékhez, amely védi telefonodat a mechanikai sérülések, ütések és szennyeződések ellen. A rendkívül pontos kivágásoknak köszönhetően a csatlakozók, a mikrofon és a kamera tökéletesen hozzáférhetőek maradnak. Az átlátszó kialakítás kiemeli a készülék dizájnját.

FIXED TPU gél tok Oppo Reno5 Z FIXTCC-788 készülékhez, átlátszó
2 990 Ft

Újdonság

Tartós átlátszó hátlap, rugalmas TPU-ból, ami tökéletesen tapad a telefonodhoz. FIXED TPU gél tok Oppo Reno5 Z FIXTCC-788 készülékhez védi telefonodat a mechanikai sérülések, ütések és szennyeződések ellen. A rendkívül pontos kivágásoknak köszönhetően a csatlakozók, a mikrofon és a kamera tökéletesen hozzáférhetőek maradnak. Az átlátszó kialakítás kiemeli a készülék dizájnját.

FIXED TPU gél tok az Samsung Galaxy S21 Ultra készülékhez FIXTCC-632, átlátszó
2 990 Ft

Újdonság

Tartós átlátszó hátlap, rugalmas TPU-ból, ami tökéletesen tapad a telefonodhoz. FIXED TPU gél tok a Samsung Galaxy S21 FIXTCC-632 készülékhez, védi telefonodat a mechanikai sérülések, ütések és szennyeződések ellen. A rendkívül pontos kivágásoknak köszönhetően a csatlakozók, a mikrofon és a kamera tökéletesen hozzáférhetőek maradnak. Az átlátszó kialakítás kiemeli a készülék dizájnját.

EPICO Ronny Gloss Case Nokia G10/G20 Dual Sim készülékhez 60110101000001, áttetsző fehér
2 990 Ft

Újdonság

Átlátszó műanyag hátlapi védőtok, ami lendületet ad a telefonodnak. Az Epico Ronny Gloss Case Nokia G10/G20 Dual Sim készülékhez 60110101000001 pontosan az adott modellhez készült, beleértve a precíz kivágásokat a fényképezőgéphez, a hangszórókhoz, a csatlakozókhoz és a vakuhoz. A védőtok vékony és rugalmas, és a telefonod úgy fogja magát érezni benne, mint a pamutban.

EPICO Ronny Gloss Case Vivo X60 Pro 5G készülékhez 59710101000001, fehér átlátszó
2 990 Ft

Újdonság

Átlátszó műanyag hátlap, ami lendületet ad a telefonodnak. Az Epico Ronny Gloss Case Vivo X60 Pro 5G készülékhez 59710101000001 az adott telefonmodell méreteihez készült, beleértve a precíz kivágásokat a kamera, hangszórók, csatlakozók és vaku részére. A borító vékony és rugalmas, és a telefonod úgy fogja magát érezni benne, mint a pamutban.

EPICO Ronny Gloss Case Vivo Y52/Y72 5G készülékhez 61110101000001, fehér átlátszó
2 990 Ft

Újdonság

Átlátszó műanyag hátlap, ami lendületet ad a telefonodnak. Az Epico Ronny Gloss Case Vivo Y52/Y72 5G készülékhez 61110101000001 az adott telefonmodell méreteihez készült, beleértve a precíz kivágásokat a kamera, hangszórók, csatlakozók és vaku részére. A borító vékony és rugalmas és a telefonod úgy fogja magát érezni benne, mint a pamutban.

 
EPICO Ronny Gloss Case OnePlus Nord CE készülékhez 60910101000001, áttetsző fehér
2 990 Ft

Újdonság

Átlátszó műanyag hátlapi védőtok, ami lendületet ad a telefonodnak. Az Epico Ronny Gloss Case OnePlus Nord CE készülékhez 60910101000001 pontosan az adott modellhez készült, beleértve a precíz kivágásokat a kamera, hangszórók, csatlakozók és vaku részére. A védőtok vékony és rugalmas, és a telefonod úgy fogja magát érezni benne, mint a pamutban.

 
FIXED Adapter EU Adapter a UK, USA, AUS töltők csatlakoztatásához az EU-s aljzatokhoz FIXCT-EU, fehér
2 990 Ft

Újdonság

praktikus adapter lehetővé teszi, hogy készülékedet világszerte csatlakoztasd az elektromos hálózathoz. A Fixed Adapter EU Adapter a UK, USA, AUS töltők csatlakoztatásához az EU-s aljzatokhoz FIXCT-EU 100 – 250 V üzemi feszültséget igényel, és 10 A/2500 W maximális teljesítménnyel működik. Ideális az EU-n belüli konnektorok használatához.