Microsoft Flight Simulator - Xbox Series (8J6-00019)
24 990 Ft 23 490 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Repülés szimulátor Flight Simulator – Xbox Series – Xbox Series (8J6–00019) az Xbox sorozathoz. Ülj be a nagy pontosságú repülőgépmodellek részletesen kidolgozott pilótafülkéjébe a könnyűtől a szállító kolosszusokig a Microsoft Flight Simulator új generációjában. Teszteld pilóta készségeid az éjszakai repülés kihívásaival szemben, valós idejű légköri viszonyokat és dinamikus időjárást szimulálva a változó, valós világban.

Microsoft Xbox Stereo Headset (8LI-00002)
21 490 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Vezetékes gamer fejhallgató Xbox Series X/S, Xbox One és Pc-hez. A Microsoft Xbox Stereo Headset (8LI-00002), állítható mikrofonnal, zajcsökkentő funkcióval, könnyített konstrukcióval és kényelmes fülpárnával rendelkezik. A minőségi és tiszta hangzást a 40mm neodímium váltó biztosítja. A Dolby Atmos, a DTS Headphone: X és a Windows Sonic támogatása magával ragadó, 3D hangzást nyújt. A legjobb dolog ebben a fejhallgatóban az, hogy még hosszú játékmenetek után sem fogsz fájdalmat érezni a viselése után.

Microsoft Xbox Wireless Controller, Aqua Shift Special Edition (QAU-00027)
23 490 Ft 22 490 Ft
Ingyen szállítás

Újdonság

Ergonomikus vezeték nélküli játékvezérlő Xbox Series, Xbox One és PC készülékekhez. Rezgő funkcióval rendelkezik, és többek között megosztás gombot is tartalmaz. Texturált fogantyúk a még jobb fogásért. Kompatibilis a kiválasztott konzolokkal, a PC-el, a Windows 10-el, valamint az Android és az iOS-el. A gamepadon található egy 3,5 mm-es jack és egy USB-C interfész. A gamepad lehetővé teszi a gombok leképezését.